- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
jegenye77 #2125 üzenetére
plusz a TPU az hajlékony, a hard case pedig kemény
ergó az egyik hajlik a másik törik.
Személy szerint olyan helyen melózom, ahol hirtelen behatásnak lehet kitéve véletlenül.
Pl a p6 nál volt olyan nekem,hogy kiesett a kezemből egy 300gm-os éles dolog, és igen csak ráesett a kijelzőre olyan 30cm magasról.No hát a kijelzővédő az szinte átlyukadt,de a kijelző nem sérült meg.
Nem szeretem a TPU tokokat, mert akármennyire is típushoz gyártják, alapanyagából fakadóan minimálisan eláll. Viszont rugalmas.
A hard case az passzol teljes mértékben,csak erővel tudnám lefeszegetni a telefonról.
Ugye ez nem rugalmas,így máshogy reagál a behatásokra,de én ezt szeretem, úgy vagyok vele, ha elejtem vagy ráejtek valamit,akkor inkább a tokot cseréljem mint a telefon bármelyik alkatrészét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest