Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

Meg tudja valaki mondani, hogy a nagy fogyasztásra figyelmeztetést hol lehet kikapcsolni. Idegesít.
    Tudom mi meríti ne figyelmeztessen.

Más:
    A problémához annyit tennék, hogy bár ezek az akkukról azt írják nem igényli a formázást, ennek ellenére sokkal hosszabb üzemidőt adnak ha így vannak használva.

Csutkára meríted, míg ki nem kapcsolt és egész éjszakára töltőn hagyod. Minden wifi, adat szinkron kilőve.
    Amikor csak lehet egész éjszaka töltés.
    (Ha csak gyorstöltés csinálok, vagyis 100%-nál lehúzom, fél nappal kevesebbet bír B609-en is)

Ezzel a módszerrel 2 éves a teló és ha nem megy egész nap a mobilnet csak bekapcsolgatom ha kell valamit nézni, meg szinkronizálni akkor 2 - 2.5 nap.
    Ha megy a mobilnet és a szinkron 1.5-2 nap.

Full használatnál persze 1 nap alatt sőt órák alatt le lehet zúzni.

(Amúgy lényegébe a 2 éves teló ugyan annyit, és ugyan úgy merül mint mikor megvettem, nem érezni az öregedést)
    B852nél B839 nél sokkal gyorsabban merül, pedig ugyan azokat a progikat és legfisebb gugli cuccokat használom mint most a B609en 2 hete

Másik:
    Azt nézd meg mennyi idő a teljes lemerülés.
    Gyengébb aksiknál csinál olyan kijelzést, hogy hirtelen merül 20% ot aztán a maradékkal elmegy nagyon sokat.
    (nekem a samu Gio púpos aksija csinál ilyet. Töltés után 40% ot esik 2-3 óra alatt, aztán 60%-ból csak éjszakára lesz nulla.)

Új hozzászólás Aktív témák