- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
coyote55 #17815 üzenetére
Hát én csak pislogok.
Most B852 van fent root nélkül. Autó frissítésen. Meg se tudom mondani fejből mi milyen verziószámmal megy. a gugle vackai, meg úgy álltalában bármi. (nem is érdekel, működik teszi a dolgát)
De a teló 2-2.5 napig bírja, ha régi átlag módba használom.De most pár napja kikapcsoltam az intelligens módot.
Állandóan megy a blútúsz az óra miatt, megy a wifi, hogy a TV-n távolról irányítsam a videólejátszót a számítógépen(Életem első FHD tv-je most élvezkedek 3D ben is UE48H6400), És szoktatom magam a waze navigációhoz, mert túrják 1-2 hónapja az utakat a városban, és változik a forgalom, reggel - este össze vissza, és ahogy elnézem korrektül be is tolják páran az infókat. 1-2 éve még alig volt jelzés, ma már szinte azonnali a változás. Persze a mobil adat is megy, a waze miatt, a wifi meg a telekomos free wifi miatt, hogy ne az adat fogyjon ha lehet. Reggel 4 órát megy az FM rádió is.Ez a mai napomon most 33%on vagyok, ha párom megérkezik tecsóból akkor leülünk filmezni. És kb 20% ra fog esni ha még youtube zenét is hallgatunk akkor 5% , ahogy múlt héten minden nap. (Bár akkor 40% volt, de szabin voltam és nem ment a rádió és nem mindig filmezés volt az esti program.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest