- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a baj nem veszed észre, hogy nem ellent mondok Neked, hanem mást. Mindegy. Tégy belátásod szerint. Amit GSPLR javasolt azok is jó alternatívák. Reméljük nagyobb szerencsével jársz egy új P7 -tel vagy egy másik modellel. Sajnos én is néha szerencsétlenül járok olyan telefonokkal is, ami másoknál tökéletesen működik. Én meg másodszorra is képes vagyok kiválasztani a legrosszabb darabot.
- Én droid alatt Huawei, HTC, Nexus márkákat tudom javasolni, ha szolgáltatói fronton maradsz. Szolgáltatón kívül persze vannak más márkák is, de ez az emberek többségének nem alternatíva.
- WP alatt szerintem csak Nokia (ha még hasznláható ez a név). HTC -nek vannak még jó WP -s készülékei, de ott sok a lemondás az azonos árú Nokia -hoz képest. Huawei -nek is vannak WP -vel ellátott modelljei, de azok nem mondhatók minőséginek. Ráadásul belpiacos termékek, az ezzel járó garanciával.
- BB és iOS egy másik kör, igazából én őket is szeretem, de ez szintén nem alternatíva sok embernek. Lényegesen stabilabb, ugynakkor sokkal zártabb a rendszer, mint a droid.
- Firefox OS nem igazán áll még olyan szinten, ami használható lenne. Illetve jelenleg csak alsó- és alsó-középkategóriás márkákon érhető el.
- Decembertől viszont jön a már vélhetően kiforrott Ubuntu OS, ami talán oda tud vágni a droidnak. Majd meglátjuk, ha ott tartunk, de egyelőre ez csak Kínából rendelt telefonon/telefonra lesz elérhető, Meizu MX4.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest