Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csak arra. Amit előtte írtam, illetve kérdeztem tőled P7 kapcsán.
1. Újraindítás:
Időnként érdemes újraindítani a telefont. Én pár naponta szoktam, hasznos dolog.2. Task kezelő:
A háttérben futó alkalmazásokat lehet vele kezelni, ami droidnál nem ritka (főleg ROOT nélkül, de akár feltepelített programoknál is). Ezek lassíthatják a telefont, meríthetik az akksit, problémákat okozhatnak a működésben...stb. stb. Pl. előre telepített alkalmazások, google üdvöskéi, amik folyamatosan "ébren" tartják a telefont.Pl.: Néhány háttérkép/zene kezelő alkalmazás olyan problémát is eredményezhet, hogy úgy fogyasztja az akksit, dolgoztatja a telefont, hogy te észre sem veszed. Nekem az egyik ilyen program több mint duplájára növelte a záróképernyő fogyasztását úgy, hogy be sem kapcsolt a kijelző. Szélsőséges eset, de van olyan, ami simán leeszik 30 - 40 % -ot az akksiból egy éjszaka alatt.
VAGY
Pl.: Van olyan háttérkép letöltő, kezelő program, ami időnként felébreszti a képernyőt, ezzel meríti az akksit is és dolgoztatja feleslegesen a telefont.Mostanában már tök mindegy, hogy egy telefon vagy egy UI, OS mennyire jól optimalizált. A telefonok teljesítményéhez képest a hozzá adott akkumulátorok kevesek. Míg néhány évvel korábban egy töltéssel elmentél átlagban akár 5 napot is, addig ezeknél majdnem hogy esélytelen.
Vannak olyan programok, amit korábbi készülékeken röhögve használok, a mostani telefonokon viszont brutális akksi fogyasztást tud eredményezni. Ez ilyen, ezzel egyelőre együtt kell élni. Amíg nem szerelnek ilyen készülékekbe 4000 milis akksikat (vagy nem használnak újabb bázisút).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest