Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ufonauta

aktív tag

válasz zeon.hu #13491 üzenetére

Tulajdonképpen komoly gond nem volt vele. Az okos tok órája nagyon ronda volt, de egy idő után megszokható. Viszont híváskor nem tette ki a képét a hívónak, csak a számát írta és azt is sárgával. Az én koromban fáradt szemmel azon a kis ablakon már nem láttam ki hív. Ráadásul mintha a közelségérzékelő is hülyült volna. Csukott toknál, ha telefonáltam pittyegett, mintha nyomkodtam volna a képernyőt (biztos nyomkodtam is, csak nem láttam mert a fülamnél volt a teló). Apró, de bosszantó hibák. Ráadásul szerintem ez kis odafigyeléssel javítható lett volna a Huawei részéről, hiszen ez gyári ROM volt.
    Az évek alatt elkopott a lelkesedésem, ami még az első androidos telóimnál megvolt. Mindig a legújabb ROM-ot (akár cyanoged) mókoltam a telóimra, de rájöttem, hogy a hardver az adott és trabantból nem lesz ferrari bármennyire is tuningolom. Ráadásul ez az első olyan telóm, ami hardveresen toppon van. Ezért nem is próbálkozok Cunaja ROM-jával, mert ő is írja, hogy Vodafonos telón nem volt tesztelve. Felraktam a gyári B639-et de nekem semmi pluszt nem adott. És bár működött rendesen, az említett apróságok miatt visszaálltam a jól bevált B609-re.

Új hozzászólás Aktív témák