- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10920 üzenetére
N7player. Tökéletesen teszi amit kell. Sőt a gyári lejátszót lelövi. Vagyis ha headsetet használok, vagy akár számítógépről vezérelem a telót, zene indításkor is ez indul és nem a gyári.
Igaz ebből nekem teljes verzió van. Mivel bevált megvettem.Sőt a kínai Fm transmitter bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz. A távirányítóján nyomok egy lejátszást, és elindítja a n7-et, És lejátssza onnan a zenét ahol leállítottam.
Egyébként meg azok az appok amik nem kellenek, le lehet, és le is szoktam jegelni. Pl a google play-en kívül minden más google alkalmazást letiltok. Ja a térképet nem.
De pl a gyári lejátszó nincs is jegelve, most néztem meg. De most lesz.
A hívás várakoztatás meg beállítható a telefon menüjében. E-robot nélkül is tökéletesen jelez mikor beszélek valakivel, hallom a csipogást, és rezeg a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest