- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #8798 üzenetére
+Pedy1225
Pontosabban Téma összefoglaló.
(1 hsz fogalmát az újak nem biztos hogy ismerik, egy ideje már nincs olyan
)
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
csupordezso #8794 üzenetére
sygic,navigon,tom-tom,stb
És a gyári google is tökéletesen navigál.(Igaz ehez net kell de már külföldön sem drága annyi net ami a mapsnak kell alig zabál ráadásul az egyik legnaprakészebb főleg a wazze integrtáció miatt) -
TomWexX
addikt
válasz
csupordezso #8794 üzenetére
Navigon.
-
csupordezso
csendes tag
Akkor mást kérdezek: van-e legális (akár fizetős) navigációs rendszer erre a telefonra? Én sajnos nem találtam. A 2 ingyenes a Playen elég kezdetleges,
-
Nimda
addikt
válasz
csupordezso #8791 üzenetére
Alapvető probléma, ha ez a kérdés felvetésre kerül. Jelenleg sajnos a szoftver fejlesztője nem járult hozzá a magánszemélyek számára publikálható verzió kiadásához, így ennek a navigációs szoftvernek minden formája csak illegális forrásból beszerezhető. Mivel a Prohardver fórum szabályzata kategorikusan tiltja az illegális szoftverekről történő diskurzust, így a topikban sem szeretnénk ilyen jellegű kérdéseket megtalálni, mert semmi szükség arra, hogy a forgalmazó esetleg jogi úton érvényesítse a követeléseit, ezzel komoly szankciókat kiharcolva a bűncselekményt elkövető egyének ellen. Súlyosabb esetben bezáratva a topikot, ezzel megvonva a lehetőséget a többiek elől az információk, eszmecserék szabad átadásától!
-
csupordezso
csendes tag
.
-
duvi
nagyúr
-
South Velen
addikt
Viszont az akksival nem igazán vagyok megelégedve. Első töltés után 4 órát bírt, második és harmadik, most negyedik töltés után is csak 2,5-3 órát. Persze kijelzőidőre értve.
-
-
Nimda
addikt
-
Bocsánat, de ezt nem értem. A Hisuite program nem alkalmas a frissítésre? Akkor ez mit jelent?
Ha van új frissítésem a telefonhoz, akkor az OTA-n is jelzi? Vagy nem?Mókolt rom-ot nem rakok fel.Azért az jó, hogy van akinek a T-s telefonján semmi mókolás nincs. Na ezzel mit lehet kezdeni?
-
Nimda
addikt
válasz
Szellem. #8781 üzenetére
Nem, sajnos a Hisuite nem alkalmas frissítésre, manuálisan kell letöltened innen az aktuális legfrissebbet.
Lesze benne egy dload mappa, amit rá kell másolni az sd kártyára és onnantól már mehet a helyi frissítés, menüből.Nem fog elveszni semmilyen adatod, mert itt nem resetel a teló.
Ha minden frankón működik nálad, akkor szerintem felesleges frissítened.Ismered a mondást, ami jól működik, ahhoz nem kell hozzányúlni
-
arminlok
senior tag
király...
akkor ilyenkor mi fog maradni háromgombos ? és akkor megint mennek a kérdések h melyiket szabad melyiket nem jaj istenem
-
-
arminlok
senior tag
jajj ne már annyira utálom ezeket a szolgáltató által módositgatott romokat. Szerdán fog megjönni remélem gyári lesz rajta
-
Pedy1225
tag
Nekem is T-mobilos, ezen a héten kaptak kézhez, B111, és Huawei kezdőhang.
-
-
Pedy1225
tag
Köszi! Úgy tűnik, hogy 10 perc után is van wifi
De még nem merem elkiabálni! Ha így marad, meghívok mindenkit egy virtuális piára
-
Pedy1225
tag
Teljesen el vagyok keseredve
Nekem nagyon fontos a wifi, mert valaki így ér el (viberen). Ha használatban van a telefon, semmi baja a wifinek, de ha nem használom, egy idő után ugye elmegy a képernyő (alvó mód), akkor ledobja a wifit, és nem érnek el (viberen), eltűnik a wifi jelem is az értesítő panelről. Ha megnyomom a bekapcsoló gombot, hogy életre kelljen a telefon, akkor látom, hogy nincs ott a jel, de utána azonnal előjön a wifi jel. Rámentem a beállításoknál a wifinél, hogy alvó módban "soha" ne legyen a wifi, de azóta is ledobja, ha nincs használatban a telefon. Ha használom wifivel a netet, semmi baja, soha nem kapcsolódik le, csak ha nem használom a telefont, "alszik" az asztalomon, akkor egyszerűen egy idő után nincs wifi :-( Nekem ez az egyetlen, meg a fényképező kell egy telefonban! Kész vagyok teljesen :-( Valami ötlet?
-
Sayan_
csendes tag
Sziasztok! 1 hónapos, T-s, B122-es telóm eddig hibátlanul futott, de tegnap különös dolog történt vele, amit azóta se tudok helyretenni: az értesítési panelen véletlenül a szinkronizáció gombra kattintottam rá, erre a telefon kb 3-4 másodpercnyi fagyás után újraindult. Majd amikor ezt követően lehúztam az értesítési panelt, annak helyén nincsenek gombok, csak egy fehér sáv, minden nélkül. A sáv végén egyedül a beállítások gomb maradt meg, aminek ikonja a 3 db kis pont egymás alatt. Azonban ha erre rákattintok, akkor azt írja ki, hogy "A szerszámos alkalmazás sajnos leállt". Így most nem tudom gyorsan kapcsolgatni a wifi net gps stb. gombokat ugyebár, csak ha a beállításokból előszedem. Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki ezzel a problémával, tudtok-e megoldást rá? A fórumban visszaolvasva nem találtam semmi választ, csak néhány vodás telefonon voltak hasonló problémák, de azok gyárilag voltak ilyenek, az enyém meg csak úgy előjött. Még annyi, hogy ha a beállításokból próbálom meg elérni a panelt, akkor is a szerszámos alkalmazás leállást írja ki. Remélem nem kell újraraknom semmit, már eléggé belaktam a telefont.
-
racerx
őstag
-
Lejárt a szerkesztési időm:
Még amiben segítséget kérek, hogy a Me widgetben van egy időjárás szekció. Az nekem nem egy várost tartalmaz, hanem ketté van osztva és két város van rajta. Az egyik egy házzal van jelőlve a másik az aktuális hely. Hogy tudom azt megoldani, hogy egy város mutasson és ne legyen kettéosztva az időjárás rész. -
Jó reggelt!
Akinek T-Mobile-os P6-a van, az tudna segíteni abban, hogy mit kell csinálnom, hogy amikor bekapcsolom a telefont reggel, akkor a t-s indulóhang ne szóljon? Zavar, hogy a bekapcsolóhang hangos és felébresztem vele a családom.
-
Tybike81
őstag
Itt egy elég jónak tűnő Rom.
[link]
Szerintetek érdemes feltenni és mi is feltehetjük a mi P6-unkra , nem fog kárt tenni a telóban?
Esetleg ha valaki kipróbálja, leírhatná hogy kell felrakni, mi a menete. -
-KP-
addikt
b103 és b111 között maximális hangerőben van különbség? mert nálam a b122 elég hangos már, ritkán teszem fel a legmagasabbra. gondolkodom, hogy visszateszem b111-re a 122-t.
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Négy órája beléptem a P6 tulajok táborába. (A SGS III elvesztette a csatát)
Hálistennek a T-mobile nálam nagyon gyors és precíz volt. Itthonról online megrendeltem, azonnali átvétellel, mivel közel van hozzánk a Duna Plaza. A megrendelés leadása és a telefon átvétele között kb 45 perc telt el.Az előzetes gyorsteszt az alábbi eredményeket hozta:
- csomagolás nagyon igényes + a telefonhoz adott tokért nagy piros pont jár
- a telefon gyönyörű
- a kijelző gyönyörű
- anyahasználat kimagaslóan jó
- gyári füles közepes hangzású, viszont a híváskezelő gombja szépen kezeli a zene lejátszót
- szerencsére nem annyira halk fülessel a zenelejátszó (azt hiszem én elleszek ekkora hangerővel is)
- wifi érzékenysége nagyon jó (2 óra folyamatos használat alatt, nem volt kapcsolat szakadás/dobálás)
- gyári böngészője gyors, szépen tördeli az oldalakat belenagyításnál is
- DLNA képessége is tökéletes (Samu UE40EH5300W tévére röccenés nélkül küldte az 1080P-s filmet)
- a bemásolt képeket, zenéket, videókat a gyári alkalmazások gond nélkül lejátszották ( pl. FLAC, 1080P-s videó)Hirtelenjében ennyit tudtam megnézni. Fényképezővel megvárom a holnapi napot és a nappali fényeket. Pár napig csak a gyári alkalmazásokkal használom, hogy ha bármi gond lenne, ne kavarjanak be az utólag telepített appok. Összegezve az eddigi tapasztalataimat, maximálisan meg vagyok elégedve a P6-al
Úgy gondolom, hogy ezért a pénzért (5400 Ft kezdővel hoztam el, két év hűséggel részletre, 75K lesz a vége) egy kimagaslóan jó telót sikerült vennem. Most azt mondom, hogy Különösen Ajánlott !
-
zola-
őstag
Amúgy számomra az összes launchernél jobb a gyári UI. Nagyon eltalálták. Egyetlen bajom van vele. A navbar vastagsága és színe nem tetszik... Ha megrootolom és felnyomom az xblastot vagy akármit az nem működik a gyári launcherrel....Ez így patthelyzet.
-
arminlok
senior tag
Arra leszek kiváncsi, hogy majd hoz e valami ujitást a "Me" widget-be. Alapvetően tök jó az ötlet hogy egy oldalon így összesűritve a widgetek, csak jót tenne neki egy kis bővités, javitgatás.
-
Pedy1225
tag
Felhívtam a szolgáltatót, valamelyik nap váltottam csomagot, és elfelejtették bekapcsolni a netet
Ezért nem működött! Hihetetlen! Amúgy köszi a segítséget is!
-
Pedy1225
tag
Beállítottam mindent a leírás alapján, de semmi :-( nyilván marad a 1430 hívása :-(
-
Pedy1225
tag
Kedves Nimda! Ezen a linken olyan beállítás van, hogy "internet GPRS/3G beállítások", és ez alatt olyan lehetőségek, hogy "web'n'walk beállítás" (ezt leírja részletesen), és van olyan, hogy "internet beállítás" (ezt is részletesen leírja). Most akkor melyiket állítsam be? Mit jelent az első beállítás?
-
Nimda
addikt
Jó persze mindez a felhasználástól is függ, de én érzésre jobbnak találtam a B114 készenléti idejét.Lehet csak placebo...
Az már nagyon várós, addig már nem hiszem, hogy romolni fogok.Tippre először csak kínában lesz elérhető, megint sok lesz az agyhalott teló
Pedy1225 a mobilhálózati beállítások rendben vannak? Név, APN stb..
-
Pedy1225
tag
Sziasztok! Ha a beállításokba be van kapcsolva a mobilhálózatokban az adatok engedélyezése, és a mobiladat mindig aktív, és még sincs netem, az mitől van? Pedig a csomagomban van leforgalmazható adatmennyiség. De nincs a telón net
-
Nimda
addikt
válasz
ShadowX #8724 üzenetére
Hát igencsak nagy a szórás
van aki a B111-re esküszik, de ez alatt nem jellemző, vagy van aki a B114-re ...
Én végigpróbáltam szinte az összeset, de különösebb nagy változást nem tapasztaltam.Egy kis áttekintés:
Az első volt a B107, itt még csak ismerkedtem a telóval, inkább a kisebb röccenésekre emlékszem és a fényerő gondokra.Késöbb jött OTA-n egy B117, de ez nem jutott el európába.
Aztán jött a B111 leaked, ami ugye később hivatalos lett, itt már találkoztam az első wifi problémákkal és a tárhely csatlakozási hibákkal (hol volt, hol nem).A késöbbi hivatalos B111 is csontra ugyanaz, mint a korábbi leaked, így ott is voltak vele problémáim.
A B112-őt kihagytam, mert ua mint a B111 csak OTA verzióban.
A B114-ben "debütált" az új energiagazdálkodás, ami sokkal jobb készenléti időt hozott.
Jött a B122, amit csak úgy próbaképpen felraktam, de nem igazán volt érezhető különbség, így kipróbáltam egy "házi" wipe sryptet és feltettem, az elvileg csont ugyanaz B119-et.Most itt tartok és a wifi dobáláson kívül nincs más problémám vele.Az akksi kezelése meg elmarad a B114-től sajna. -
zola-
őstag
válasz
ShadowX #8724 üzenetére
Én meg ezt tapasztaltam vele:"Nos! Volt fent a B118 és a B119 rom de mindegyiknél megfigyeltem, hogy interneztezésnél sokkal de sokkal később tölti be a honlapokat. Visszatettem az Official B111-et és tökéletes.....Nem igazán buli nekem ez a leaked rom...Ráadásul a B119-el pedig melegedett is."
-
ShadowX
őstag
Hát azt kell mondjam, hogy a b118-as rom nekem nagyon bevált...ez az elsô olyan eset talán, hogy semmi mókolás, tweak nem kell. Akksi nagyon szépen beállt, melegedés csak a durván igényes játékoknál van, alap feladatoknál semmi.
Viszont ebben a hidegben képes úgy lehûlni -
okoska74
senior tag
válasz
South Velen #8721 üzenetére
A T webshopjának működése messze földön a legszánalmasabb. Ez nem kifejezés, a katasztrófa is gyenge kifejezés
-
arminlok
senior tag
áh mindegy már megrendeltem ugy, hogy ide hozzák azzal egyszer már sikerült talán most is fog szerdán jön elviekben de azért eléggé lehangolt ez a dolog
tényleg ott megfogtam akezembe már szinte az enyém volt erre mégse
-
-
Stehe
aktív tag
A Huwaei cloud regisztrcációt használja valaki? Próbáltam regelni, de nem negedi, mert adott országban a szolgáltatás nem elérhető...
Pedig hasznos volna...
-
arminlok
senior tag
Na ennyit a kur.a tmobile-ról.Megrendeltem szerdán a telefont és beixeltem az azonnal átveszem opciot ami azt jelenti h bármikor bemehetek érte abba a T-pontba amit megjelöltem. Már nagyon készültem bementem másnap, közölték h rossz a netes rendszerük nem tudnak mit csinálni menjek be másnap pénteken nem volt időm ezért ma reggel épp az előbb voltam bent. Csaj elkezdi irogatnia dolgokat megnéztema telefont h nem zörögnek e gombjai minden rendben volt fizettem, erre hátramegy a simkártyáér utána beszél valami kollegával utána közli h nincs olyan simkártya amivel feladták a webshopba a rendelést azt hittem idegbajt kapok, pénz vissza rendelés lemondva és még mindig nicns telefonom.
vicc
-
SG3rg0
őstag
Németországban Media Marktba vásárolt P6 garanciás még 1.5év-ig. Magyarországon lehet érvényesítettni? Esetleg az itteni mediában vagy van a HUAWEI magyar képviseleténél.
-
Newlachka
őstag
ha T-s vagy akkor lejárat előtt 3 hónappal már vásárolhatsz, és most dupla telefonálás vagy dupla valami jár te választasz..(Karácsonyi akció )
(#8710) Ljizsef Mivel elvileg a KIT-KAT-nek jobb a ram használása plusz optimalizálása így reményeim szerint lesz javulás,mind game-ben,mind aksiban.
nem rossz proci+"vga"+ram párosunk van sőt ram sebességben jobb mint az Xperia Z
*RAM operation,RAM speed,-ben
CPU integerben-alig jobb a Z
viszont 2d-3d ben nagyot üt a P6-on sajna -
Stehe
aktív tag
Amióta feltettem a B122-es ROMot, ha USB kábelel keresztül összekötöm a telefont a géppel, a gépen megjelenikaz új meghajtójel, viszont rákattintva kiírja, h. a meghajtó nem elérhető. Más is találkozott már a problémával?
-
gacsoi
senior tag
Rég óta olvasgatom a fórumot, és mára megérett bennem az, hogy P6-ot akarok.
Januárban jár le az előfizum, akkor tudok váltani. Kérdésem nem nagyon van, mert mindent leírtatok.
Köszönöm mindenkinek, aki elősegítette a döntést!
-
zola-
őstag
Nos! Volt fent a B118 és a B119 rom de mindegyiknél megfigyeltem, hogy interneztezésnél sokkal de sokkal később tölti be a honlapokat. Visszatettem az Official B111-et és tökéletes.....Nem igazán buli nekem ez a leaked rom...Ráadásul a B119-el pedig melegedett is.
-
racerx
őstag
válasz
#73499136 #8705 üzenetére
Pont ezt mondom én is, a gyári rendszer nekem tökéletesen teszi a dolgát, emui is bejön, minek variáljak.?? Talán ha lesz pár jobb kernel, akkor azt, de úgy anblokk az egész rendszert nem hiszem hogy lecserélem. AOSP romok sose jöttek be, CM-el is ugy vagyok hogy minek. MIUI meg majdem ue.
. Rádásul az EMUI2 eléggé faszányosan néz ki, 4.4 el sztem jó lesz nagyon.
-
racerx
őstag
NA van állandó twrp recovery ami a stock helyére megy, igaz egyenlőre csak a nyitott kínai romokhoz. Innentől kezdve lassan jönnek a cm és egyéb portok
Mondjuk én várok az európai nyitott 118-ra, mert nem akarok ugy járni mint a kolléga . Bár olyan nagy késztetést se érzek eddig a gyári rendszer lecserélésére....
-
racerx
őstag
válasz
Szellem. #8697 üzenetére
Kipróbáltam sok tokot, az ebay-ről, de a legjovv védelem a gyári. Viszont ebben néz ki a legrosszabbul sajnos. Valamit valamiért. De ha olyan a munkád, hogy nem kell nagyobb védelem, akkor amiket korábban linkeltem (és sikeresen használja pár topiktárs, akik megvették) jobbak, mert nem veszek el annyit a teló szépségéből, mint a gyári tok. Még ezt a tokot várom, hátha jobb lesz mint a gyári, és nem is csúnyítja el nagyon. Fóliát én ezt tettem rá, minőséginek tűnik, bár vastagabb mint egy sima fólia. De azokból meg még nem láttam olyat, ami nem lett volna karcos bizonyos idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest