- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Okos Otthon kezdőknek
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
Hirdetés
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
djbelo #23396 üzenetére
Tény hogy nem használom annyit így tablet mellett, de a cm11 illetve a miui ekkor sem bírta ki a 2-ik nap végéig sem.
Ebben a 3 napban volt egy csomó beállítgatás, sok telefon, + némi netezés. Meg vagyok elégedve!
Egyedül a viberre kiabált rá a rendszer hogy sokat eszik, így azt le greenify-ztem'. Mást nem hibernálok vele...(#23394) Bambuszpro: Ha egy kicsit vissza olvasol, sok infóra lelsz.
Játékot a P6-ra én nem telepítek, (arra ott a tab) így arról nincs tapasztalatom.
-
marilllyo
veterán
válasz
djbelo #23350 üzenetére
Hát, hogy egy jó okot mondjak itt a saját példám. Az utóbbi időben egyre érdekesebb dolgokat művel a telefon...és kezdek kételkedni benne, hogy a rom hibája. Szóval én 707-tel vagy 708-cal nem szívesen küldeném el gariba. Még ezt az B511-et is most akarom visszarakni B132-re.
-
gabancs
addikt
válasz
djbelo #23314 üzenetére
Ugyan az mint a P7, csak még nagyobb. Engem már nem hatnak meg az új telefonok. Egyébként saját magukkal csesznek ki a gyártók. Ugyan az lesz mint a PC-vel. A kutyának nem kell majd, beáll a piac. Mert már a P6 is tökéletesen elég mindenre.
Az a néhány játék függő meg úgy is a snapdragonos kütyüket fogja keresni. Mi a sz@rnak akkor ilyen brutális vas ezekbe? -
gabancs
addikt
válasz
djbelo #23309 üzenetére
Én nem is értem ezt a mobil felépítést. Miért nincs olyan lehetőség, mint az asztali PC-nél, hogy látom a particiókat, úgy formattálom, ahogy jól esik. Mert jó eséllyel akkor tényleg lehetne friss telepítést csinálni.
Csak a jó Isten tudja, hogy egy-egy wipe után mi marad, mi mit ír felül, vagy mi az ami miatt (az enyém) nem állítható vissza a szűz gyári állapotra.
Tehát jó lenne valami olyan program, ami PC-n fut, és ha rákötöm a telót USB-n, akkor látom a tárhelyet, formázhatom...... -
zaurac
tag
válasz
djbelo #23216 üzenetére
Nem biztos, hogy ezekkel az xda-s "internationalösített" romokkal lesz gond visszaállásnál. De ha mégis:
1.: stock recovery vissza pl. toolkittel,majd A huawei update extractorral kibontani a visszaállítani kívánt romot, a verlist txt fileban kell a végére odabiggyeszteni a B708 nevét,majd repack és mehet fel 3 gombossal. Képek,leírás ITT . Ha ezek után sem menne, akkor a visszatenni kívánt romból a cust.img-et adb-vel . Ezekután mehet vissza 3 gombossal a rom.
2.: ez csak zárójeles,mert nem tudom másnak is működne-e, de én ezzel a recovery-vel vissza tudtam tenni B132-öt. (csak előtte volt bootloader nyitás is b118-as reco-val,szal nem 100%,h. ez másnál is működik.) -
Venn
tag
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
djbelo #22950 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Nem, nem vagyok túl még rajta, mondhatni hozzá sem nyúltam pont ez miatt, mert rontottam már el úgy telefont hogy a gyári állapotot sem tudtam megőrizni
MInek után most vásároltam, azonnal gyári visszaállítást csináltam, de mint látjátok 4.2.2 van rajta és B111.
Akkor mit csináljak vele hogy az akksi idő javuljon és ne dobálja a wifit? Azt a progit amit az első hsz-ben lehet olvasni az megoldja a problémát? Illetve ahogy nézem ami a legtöbbet viszi: képernyő. Érdekes mert mindig energia takarékosban van, még csak azt sem lehet mondani, hogy full kivilágítás miatt van.
Akkor mit tegyek? Sima kábel , és gyári szoftverfrissítés? (már ha van rá valami új)...
Köszi
-
Solad
addikt
válasz
djbelo #22618 üzenetére
De kulonbseg van akozott hogy gyenge minosegben fotoz vagy egyaltalan nem lehet fenykepezesre hasznalni. Vett egy eszkozt amiben van gps. Ha nem mukodik, akkor legyintsen csak ra, hogy ugyia csak telefon es hagyjuk? Az eszkiz nem azt tudja amiert fizetett. Jogos a felhaborodas es a szerviz.
-
iskir
csendes tag
válasz
djbelo #22540 üzenetére
Nekem a török B634 ről B635 re frissítve bevált. Még viberrel is működik az értesítési led. Valaki itt írt a magyar B635 ről. De,hogy mi a különbség, vagy, hogy honnan lehet letölteni azt nem osztotta meg velünk. Mindenesetre a B511 hez képest nekem sokkal jobban bevált a B635 a gps is hibátlanul működik.
-
gabancs
addikt
válasz
djbelo #22535 üzenetére
Röhej ez az egész. Tegnap feltettem a "hivatalos B111-et" hátha....
Hát nem! Az értesítési LED szexszuál jelezni. Nem tudom mi történt, mert már máskor is tértem vissza KK-ról JB-re, és akkor nem volt gond. Most, teljesen mindegy melyik JB-t teszem fel, az értesítési LED nem megy. A KK-val semmi bajom nem lenne, még szebb is mint a JB, csak ott meg az a bajom, hogy az üzenetek email-ek borzalmasan késve jönnek meg a telefonra.
Jelen pillanatban tanácstalan vagyok, mit kellene használni. Kínomban fel akartam tenni a Miui-t, de sajnos nem sikerült. Persze itt még lehet akár SD kártya gond is, mert el sem indult a telepítés, hibásnak talált valamit. Persze a Miui-val sem lennék kisegítve, mert az meg alapból nem kezelei az értesítési LED-et.
Tehát most jobb híján a B512 van fent. -
zaurac
tag
válasz
djbelo #22503 üzenetére
Ja, bocs! Reco alatt recoveryt értettem. Ez egy kínai rom ( ...C17B706 ) ami felmegy a mi P6U06-unkra is, de más recoveryje van, ezért utána 3 gombos telepítés nem megy,amíg vissza nem teszel egy Eu verziós recoveryt. És van aki szerint nem veszélytelen a C17-es romok próbálgatása,m. téglásíthatja a mi telónkat.
Szerk.:most látom ezt már írta ctibor kolléga is. -
zaurac
tag
válasz
djbelo #22498 üzenetére
Amit elsőnek linkeltél be, ahogy elkezded letölteni látod a nevéből, h. P6 U06-ra való, a másik kettő T00 és C00. De a P6u06-os C17-es rom és lecseréli a gyári recoveryt, azt tudod ugye? Gond nem volt vele csak utána vissza kell tenni egy eredeti recot ha váltani akarsz újra eu verzióra.
-
gabancs
addikt
válasz
djbelo #22414 üzenetére
Jól hitted, cirka egy hétig tűrtem meg. Nem tetszett. De az a B513 nagyon ígéretes. Legalább is az aksi időben magasan ez a legjobb eddig. De még csak egy napja van fent, így ez még változhat.
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy nem is volt használva, ez igaz, amikor a munkahelyemen vagyok alig használom, de más verzióknál már ilyenkor olyan 80% körül járt az aksi. Na ehhez képest ígéretes.
-
zaurac
tag
válasz
djbelo #22344 üzenetére
Nekem semmi gond nem volt a telepítéssel. Bár néha csináltak már gondot C17-es fw.-ek, ezért is került az összefoglalóba,hogy nem ajánlott. Én B132-re tettem, 3 gombossal és simán lement a frissítés. De ez még béta és a google alkalmazásokat utólag kell feltenni,de arra teljesen jó a miui google installer.
-
TomWexX
addikt
válasz
djbelo #22239 üzenetére
Ezt nagyban befolyásolja az hogy mennyire használod ki a telefont. Ha full gyári érintetlen minden, alig van fent pár alkalmazás, akkor kevesebb az esély az összeakadásra mint akkor, ha tele van appal, és rendesen testre van szabva.
Na de tényleg nem töröm magam tovább, én a tiszta telepítést preferálom mert szeretem a rendet, és szeretek biztosra menni. -
Newlachka
őstag
válasz
djbelo #21255 üzenetére
Akku idő P7- folyamatos szinkron,adatforgalom és a nap végén 50% felett..Istenire sikerült a nagytesvér.
Viszont én észrevettem azt,hogy még annyira sincsennek optimalizálva rá alkalmazások mint a p6-ra
pl Racing rivals
p6-on sokkal gördülékenyebb.
P7 alapból 1gb ramot használ szemben a p6 500-700mb-jánál.
Nem melegedik úgy(vagyis nem érezhető annyira) illetve jobban is bírja a huzamosabb kínzást mint a P6.
Én napról-napra elveszek a p7 szépségében.Mindig találok valami kis részletet ami uhh.Egyszerűen annyira odafigyeltek pl a fém keret élének a levágására,hogy beleborzongok.
Kijelző szebb,és erősebb is.
Nekem a P6 is csúcs volt és 10/10 pontot kapott,de most a P7 12/10 nálam.
De ugye van egy év előnye.
PRtscr: -
-
seria
tag
válasz
djbelo #20332 üzenetére
Én használom pár napja.
Talán egy picit jobb az üzemidő, és végre van egy böngésző ami nem akad nekem, a chrome. Igen a google chrome nem akad a B513-on eddig, viszont a többi kipróbált igen, még mindig.
Egy kicsit gördülékenyebbnek/gyorsabbnak érzem az eddigiekhez képest. Eddig gyorsaságban ez a legjobb KK verzió szerintem.
Azért hiba is akadt, a play áruház leállt már egy párszor és nem tudtam a hívást felvenni mert nem jelzett a képernyőn, csak csörgött. Az értesítési sávon tudtam megnézni és kinyomni a hívást.
Meg még valamelyik app nem indult de már nem tudom melyik.(#20349) Bál@
Ha visszaolvasol egy kicsit (csak mert nem akarom annyiszor ismételni) abból kiderül, hogy az 512-vel is volt gond a rootolással, vagyis az első sikerült csak utána nem. -
duvi
nagyúr
válasz
djbelo #19722 üzenetére
ITT találod a B513 romot és ITT az XDA oldala a kommentekkel. Három gombos módszer nem játszik
Ez egy főzött rom. Csak TWRP-ből tudod felrakni frissítésként.
Kérdezd meg Bópapa kollégát a tapasztalatokról. Ő nemrégiben rakta fel.(#19723) DBC
Ezek szerint több rommal is próbáltad és nem jó a GPS. Tudom nem szívesen adnád be, de végső megoldásként marad a szerviz -
duvi
nagyúr
válasz
djbelo #18961 üzenetére
Teljesen igazad van. A Huawei viszont taktikázik, hogy ne legyen egyértelmű a helyzet. Ne lehessen őket számon kérni a KK és egyéb frissítések miatt. A hazai szolgáltatók nem hiszem, hogy egyhamar kiadnák a saját KK verziójukat. Elég ha egy kicsit is figyelnek a nemzetközi visszhangra. Nekik se hiányzik, hogy csapatostul vigyék vissza hozzájuk, a sok rom problémás készüléket
Én fel se tenném ezt a KK-ot, még ha OTA frissítést fel is kínálná a T-mobile
Tökéletesen jól elvagyok a B104-el (4.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready