Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Sziasztok ha minden jól megy most héten csütörtökön egy ilyen masina tulajdonosa leszek. A kérdés az, hogy melyik fw érdemes felrakni rá. Mert akkor már úgy laknám be. Több helyet is néztem de az official fw B112 nél tart. De van inofficial is ez nem tudom mit takar? ( mondjuk külsős ember, fan csiszolgatása, esetleg béta állapotú ? ) Illetve itt többen írták ahogy okoska74 is a B122, na azt sehol se találtam. Esetleg valami changelog ? hogy mi is a különbség köszi
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20Pro (LYA-L29)
-
koxaman
tag
válasz bpdjoco #7138 üzenetére
mióta van meg a telefon ? játszatsz rajta hogy forrósodhat ? (azt tudom hogy alapból melegszik) vagy olyan háttér folytam futott ? esetleg a nem megfelelő tok lehet az oka ? Mert én is most tervezek egy ilyenre beruházni, és most kicsit elbizonytalanodtam pedig mar egy jó ideje nyomon követem a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
koxaman
tag
Sziasztok. Én is leírom a tapasztalatomat mint sokan mások. Én jobban a napi feladatok menedzseléséhez használom a telefont. Naptár, feladatok, email, költségek kezelése, egyéb kommunikáció viber ... stb. Igaz hogy a telefont 2g be használom jobban. Ezzel is csökkentve az akkumulátor terhelését. Illetve csak szükség esetén lépek fel a netre. Én teljesen megvagyok elégedve a telefonnal, ha jol gazdálkodok használva a profilokat kilőve a nagy aku evő appokat. illetve fagyasztva a nem használt háttérfolyamatokat használó programokat akár 3 nap is elérhető jelenleg 2 napos a telefon mar mint töltés óta és 34 % pedig most jöttem be a minusz 5 C fokból. A gyári füles csatlakozója nagyon ügyesen L alaku így praktikus. Nem tudom sokan szidták a fülest szerintem nem rossz. Én nem szeretem az agyba dughatósat szóval nekem megfelel ez is. A magasakat szépen adja közép-mélyel van kicsi gondja, a basszus szintén jó. A kamara, fényképező számomra nagyon megfelel. A videó felvételem tökéletes lett vele igaz ki kellet kapcsolnia képstabilizátort mert így nem remegett be oldal irányú mozgásnál. Melegedni nem melegszik olyan mértékben ahogy azt többen állították. Számomra egy nagyon megérő vétel volt. Melóhelyen mindenki kérdi honnan van ilyen telefonom meg mennyi "sokba" került, hát a fekete fém megteszi a hatását. Szóval jó volt innen a fórumról tanácsokat olvasni és a jó döntést meghozni köszi mindenkinek.
-
koxaman
tag
Sziasztok. Valaki tud olyan programot amivel tudom szerkeszteni a P6 gyári lejátszójának playlistjéit és a számokat a számítógépen könyvtárstruktúra szerint is tudom rendezni. Sajnos a HiSuite-nel ez nem megoldott.
-
koxaman
tag
Nem tudom ti mit csináltok nálam a telefon 52% -n most és más fél napja megy tehát holnap lesz 3. nap hogy nem töltöttem. Igazából zenét hallgatok rajta melóba meg vissza, ha csak levelezésemet akarom nézni meg üzenetküldőket használom vissza rakom 2g re ! Úgy se kell nagyobb adatforgalom hozzá. A másik meg este használom a hozzá rendelt profilt "alvás" napközbe cégnél "találkozón" és itthon hazafele "normál". A fényerősség automatát levettem fölösleges hogy nekem állítgassa, jelenleg 10 % on. Google alkalmazások eltávolítva/fagyasztva és folyamatosan kilövöm azokat az alkalmazásokat amiket már nem használok. Illetve amit beriaszt, hogy nagy energia fogyasztású.
-
koxaman
tag
válasz freemanone #8484 üzenetére
Rendben ezt eléggé sarkosan írtam le, én csak azt mondom hogy 1 napig simán bírnia kell, sőt picit tovább csak jól kell beállítani. Gondoltam itt olyan dolgokra amiket leírom.
Én jelenleg erre használom:
Email
Üzenetküldő szolgáltatások
Soundcloud
Naptár
Feladat ütemező
Dropbox
Térkép
Menetrend
M. Manager
Illetve a hírek olvasása Flipboardilletve persze a képernyő nagyságából fakadó energia igényt nem lehet kikerülni.
-
koxaman
tag
válasz ---Peti--- #9197 üzenetére
Szia en lassan kethonapja hasznalom a keszuleket. Igen leteznek problemak ez sok mindentol fugghet, ugyan azon ket telefon kozott is lehet kulonbseg. De ha az elejen fenn all a hiba azonnal csereld garanciaba. ne kezdj el szoftvert frissiteni. Nekem b112 van a telefonomon. En meg vagyok vele elegedve. Mindent tud amire nekem szuksegem van.. Foleg a szervezes feladatok es koltsegeim napi dolgok nyomon kovetesere. Nem jatszom vele. Igy 2 nap hasznalati ido. Ha nagyon sokat hasznalom net+video..stb azaz a nagykepernyo sokaig aktiv akkor szivja az aksit es este erdemes feltoltenem mert a kovetkezo napot mar nem huzna ki. Minden kis.aprosagaval megjelenesevel tetszik a telefon. A kezdeti hasznalat soran minden nap okozott valami pozitiv meglepetest a gyartoi otletesseg alltal. A wifi eldobas szamomra nincsen,persze ha nagyon gyenge a jel elveszti, de nekem az emeleten levo routert erzekeli hazon kivul is.hasonlo mertekben mint az elozo s. galasy telefonom. A gyari fules szerintem nagyon jo, a tobbi gyartoi fuleshez kepest. Persze ha flacot hallgatsz erdemes jobbat venni de erezni ennel is az mp3 / flac kulonbseget. Biztonsagi szolgaltatasok, az aku meruleset figyelo nagyfogyasztasu alkalmazasok kezelese is tokeletes. Majd hasznalat soran rajosz a kis trukkokre amik szamodra a.sajat igenyeidnek megfeleloen megjobb lesz a telefon. Ezekrol pedig itt a forumon is talasz leirasokat vagy az osszefoglaloban. En nem bantam meg a vasarlasat. Szerintem te se fogod. Persze tok folia.kotelezo darab. :-)
[ Szerkesztve ]
-
koxaman
tag
válasz v1kt0hr #11854 üzenetére
sokak azert panaszkodnak ilyenekre mert nem erőforrás hatékony alkalmazásokat használnak. Fontos, hogy figyeljük mi okozza a fagyást milyen programot raktunk fel nem rég, ami után előfordul ez a jelenség. Ha nem szűnik érdemes ezt az alkalmazást felrakni [CATLOG]. Nekem tabletnél voltak ilyen problémáim és segített,megtalálni a rakoncátlankodó alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
koxaman
tag
Sziasztok !
Valaki használ MHL adaptert ehez a telefonhoz ?
Szeretnék egyet venni csak nem tudom melyik jó, mert van 5 és 11 tűs. Nagyon jó lenne ha valaki kipróbált darabot letesztelve tudna nyilatkozniköszi
-
koxaman
tag
köszönöm amúgy én ezt találtam és itt a telefon benne van mint mhl képes
http://www.meetmhl.com/MHLEnabledProducts.aspx
illetve hogy az "MHL pl. csak OTG kábellel működik"
[ Szerkesztve ]
-
koxaman
tag
válasz Mike88 #13943 üzenetére
köszönöm a segítséget, de van egy minix x7 esem szóval, tudom hogy oldajam máshogy, nekem az adott gond megoldása kell . Sima tvhez kell ami hdmi bemenettel rendelkezik összekötni a mobilt. Egyenlőre úgy nézki a slimport jo lesz. Ahogy olvasgatom a külföldi forumokat. De remélem itt is lesz valami tapasztalati vízhang.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- 3D nyomtatás
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k