- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
-
kecskebégető
aktív tag
Ezeket a bazári témázgatásokat vagy itt vagy PMben ha lehet.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
KisBundi #12323 üzenetére
A vodások egy ideig ugy működtek ,hogy függttlenek voltak amig nem raktál bele vodafone kártyát.Tehát használhattad a két t közűl vagy külföldivel bármeddig gond nékűl.
Amint behelyeztél viszont egy voda kártyárt lefutott egy script és zárta a készüléket.
Az újabb száéitmányok már zárva érkeznek egy jó ideje. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #12306 üzenetére
Teljes hírzárlat semmi konkrétum vagy bejelentés nincs.A lesz is kérdés-Egyáltalán nem biztos még.
Majd akkor lehet kijelenteni ha rajta lesz a készüléken a hivatalos nemzetközi szoftver. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #12303 üzenetére
-
kecskebégető
aktív tag
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Cultus #12294 üzenetére
Factory reset törölj mindent aztán ismét rakd fel a B125-öt.Ott valami csúnyán összeakad.
Esetleg paly storeban nem fagyott be valami frissítés a háttérben?.Ez is megtörtént már velem.Semmi jele nem volt ,hogy frissít aztán mégis ott volt a csík.(még újjraindítás után is.)Csak úgy tudtam kilőni,hogy manuálisra állítottam frissítést csak wifi modban majd restart
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Cultus #12288 üzenetére
Rootnak ehez nincs köze hacsak nem valami virus aktiválodott amint megkapta háttérben a root jogot.
Első körben nézd meg wakelock detectorral nincs e valami folyamatos éberlétben.(Sőt első körben az akku statnál nincs e valami beakadva.Tegnap macámén megint kiakadt a play szerviz) -
kecskebégető
aktív tag
UI.Akinek szakad a wifi az rakja fel a wifi analyzer appot és pár perc után csináljon képernyőmentést első körben az APN list nézet össze oldalárol.
Majd töltse fel ide.Köszi -
kecskebégető
aktív tag
válasz
margithid #12274 üzenetére
NEM a zenei hangminőséggel vab gond az tökéletes. Hanem a video felvétel hagsávval. .Bocs ha félreérthetően írtam bár jobban elolvasva nem is
(#12273) Nimda !
100 app van fent a storeban ami logol.És még a beépíteett akku statnál is látszodnia kell ha rendszeresen szakad.(Bár egyik sem mérvado mert van pár rosszmáju aki direkt fel le kapcsolná csakhogy bizonyítson ehehehe)Csak
akarni kell...
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
margithid #12266 üzenetére
Melegedés.
Videófelvétel botrányos,(A kép hajlamos szétesni a,manuálfocus legkisebb érintésre is kopog a felvételen rajtamarad,A hangminősége vicc 32kb/s ami a legaljább netrádiokat idézi.Érthetetlen,hoggy miért nem minimum 44Khz/320 kbs... minimum)
A komolyabb játékok futtaása erős kivánnivalot hagy maga után.
Valakinél van wifi drop(ezt egyébként képernyölövésen senki nem prezentálta...... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
marilllyo #12251 üzenetére
"'Az én véleményem...., hogy egy okostelefon....a gyári stock rommal, vagy esetleg az általa felajánlott hivatalos romokkal felfrissítve...nem dobálhat wifit. Akkor sem, ha felraksz egy viber-t vagy egy messengert...vagy akármit....attól annak NEM szabad eldobnia a wifit..."
Nekem és többmillió embernek nem dobálja.(Van pár emberke akinek igen.Ott 99.9%,hogy a hiba a hálozati eszközeiben van.mint írtam ha annyira tuti szerinte ,hogy a P6 a hibás akkor miért nem viszi szervizbe?.....)
Akkor lehet nem a készülékkel van a baj.4 darabom volt eddig P6-ból egyok sem dobta el SOHA egy pillanatra sem a wifit.barndelt romtól -kezdve custom romokon át."Remek példa egyébként a battlefield 4 fórum... mindenki sír, hogy kifagy, akad, nem indul a játék...persze...a egy agyonhúzott gpu/cpu-s rendszerrel negyvenmillió progival a háttérben persze hogy nem...és a legtöbb játékosnál ez van....na az user error..."
Pont nem jó példa mert nálunk fordított a helyzet alig sír valaki pedig megy itt is a romolgatás a legtöbb hsz inkább témázgatásról,romolgatásrol,launcherekről szól mintsem a hibákról.Szóval érzed a példád halott."Az ha sokaknak van wifi gondja elgondolkodtató...."Ez NEM igaz.Pont mint írtam alig van pár emberk.Tavaly óta a 12.000 hsz alatt kb max 8 ember jelezett hibát azoknak is megjavult vagy így vagy úgy...
"Hiába a "rossebtudjahányéves" találmány a wifi...a lenovo-nál 2013-ban sikerült elb@szniuk az egyik szériában. Ez bárhol megeshet...de erre az esetre ott a szerviz akik tárt karokkal várnak mindenkit"De érted itt nincs semmi elkeffentve hiszen annyira kevés a gond,hogy egyértelmű hálozati eszköz és nempedig a P6 gondja.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kemotox #12240 üzenetére
Dehát megmagyaráztad magadnak ..Frissítetted a szoftvert.Tehát eddig user error volt nem a készülékkel volt gond hanem te bénáztál.
És lehet ,hogy nem is a szoft update hanem csak a firissítés miatt restart /reconfig segített.
Ha meg annyira bizttos vagy,hogy a készülékkel rommal volt a hiba akkor miért nem vitted szervizbe?2:0 A készülékkel semmi gond -User error meccs aránya.Aki nem megfeleően konfigolt eszközöket nem megfelelő szoftverrel használ az magára vessen.
"Ennyi erővel ha kilyukad a tetőd és nem tudod megcsinálni (hiába nem vagy ács), vagy nem tudod megcsinálni a kocsid betört szélvédőjét (hiába nem vagy üveges), akkor az már user error?."
Nézd ha én sok pénzért házat építek(telefont veszek)Akkor arra van a mesterember aki épití és probléma esetén megoldja(Szerviz)Tehát hacsak ülök a lyukas tető alatt,úgy,hogy volna lehetőségem gyorsan egy kis fóliát ideiglenesen ráhúzni a lyukra majd értesÍteni a mesterembert,hogy javítsa meg a drága pénzen épített teőm akkor igen user error! -
kecskebégető
aktív tag
válasz
monroe8609 #12233 üzenetére
Köszönöm,hogy megerősítetted isteni mivoltom.Ahogyan mindig mindenben amit eddig leírtam nekem lett igazam.Ha ezért valaki elmenekűl az meneküljön nimcs rá szükség.
-
-
kecskebégető
aktív tag
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #12005 üzenetére
Most is van fent a storeban jópár....
Én még soha nem törültem semit .Ha nincs net nem tölt le reklámot a legtöbb esetben.Persze okosak a fejllseztők sok cucc net nélkűl nem is megy.(#12040) arminlok
A tweakelt...
Egyébként meg kit érdekel egy benchmark?!!!
A kitkat beta jelen pillantban általános használatban lasabb mint pl az offical B125.
Öreg kernel fut alatta.Félő,hogy ez így is marad.Max kapunk egy EMUI ráncfelvarrást és nem egy teljesértékű 4.4-et .
Xperia P szagot érzek... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
ShadowX #11936 üzenetére
Nem űzött belőled senki gúnyt azt megtetted magad.Az I5 is lagos meg a mostani 3d belassulással is.
Részemről ennyi ...
Én mindenesetre szeretnék még hallani a különleges szemedről.Remélem hallunk(ebben az esetben látunk)még rólad a világban és akkor lesz mire büszkék lennünk és mi az átlagszemüek csodálattal tekinthetünk majd fényes jövőd felé.ON!Lehet ,hogy mégsem kapunk EMUI 2-3at csak 2.0át hivatalosan
Állítolag a 2.3-at az új készülékeinek szánja a huawei.
Csak tesztre van ,Mi leteszteljük nekik ők meg kiadják az újabb készülékeikre.Eléggé pofátlanság lenne mondjuk
Bár nemfélek port biztos lesz ... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
ShadowX #11934 üzenetére
"Amúgy gyanítom hogy ezek csak mikro-lagok és az én szemem érzékeny...de ilyen alapon nem is lesz tökéletes telefon, mert az i5s-en is láttam ôket."
Ne haragudj ezen én csak nevetni tudok,
Ha neked még az i5 is mikrolagos meg te észreveszed.Rettenetes lehet az életed,hogy egy percig nem tudod élvezni a modern technologiát mert olyat látsz oda ami nincs és vagy ha van is az kb olyan szinten zavaró,hogy semennyire....
Ok én sem vagyok vak és elnéző bizonyos szintű szaggatást,lagot én sem tolerálok.PL Egy xperi U pl idegörlő.De a P/6mindenapi használatban egyszerüen hibátlan.A wifi isssu egy másik kérdés erről is megvan a véleményem .Közisemert
De amit te csinálsz...Mindenesetre az biztos,hogy ez főleg a te hibád nem a készüléké te soha nem fogsz tökéletese készüléket találni mert egy oylan soha nem lesz 2 mindig fogsz találni hibát.Ebből kiindulva szerintem nem is tudsz érdemben objektívan nyilatkozni.Mindenestre ne vedd sértésenk csak megerősítettem amit te magad írtál.(#11918) seria !!
QAnnira igazad van.És tudod mik a legnagyobb placebok és lassulást fagyást okozok?.
lean master,task killer,ram bosster és egyébb aídatlopo felesleges hulladék appok.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
ShadowX #11881 üzenetére
Nemén értek hozzá....
Na akkor teso lehetnél de mégis csak követőm vagy. az SEknél kapcsolodtál be.
Nekem az első gépem G1 volt."1.6 verzió óta használtam az összes létezô android verziót, így elhiheted, hogy nem user error. "
Ezt most mire írod??
Mert én a 2 srácnak írtam akiknek állítolag szaggat,hogy user error.
Ugyanis senki másnak nem szaggat a P6 nem lassul.
Melegszik?-Igen
Kattog a kamera szétesik vudeoknál?-Igen
Gyenge a játékteljesítmény?-igenDe tudod mit?Legyen hibás példány ebben az esetben vigyék szerizbe azért van
Sok készülék megfordult a kezebmben az évek altt de ennyire napi használatban jól optimalizált smotth kellemes akkuidős készülék alig volt a kezemben.
A mostani gépem az Oppo Find 5 ilyen még.
Bár annak a kamerája meg....ZAJ(#11882) arminlok
Látod vártál volna nem lett volna butaság a hszed.Ugyanis adtam választ !:Szerviz..
De persze ez nem fog megtörténni hitelesítve ugye soha.Mert egyszerübb itt a forumon panaszkodni és hülyeségeket állítnai a készülék hibájának beállítani dolgokat.
Komolyan ha a 11.000 hszből legalább 111 de meginintcsak jóisten leszek leaglább 60 hsz arról szólna ,hogy fagy és belassul a készülék...Dehát pont ellenkezőleg. -
-
-
kecskebégető
aktív tag
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
South Velen #11636 üzenetére
4 éve használok IPS panelt..
Ha én vagyok helikopter miért cserél a huawei többtízezer forintos kijelzőt.....
Hibát elismerték teszik a dolguk cserélik hibátlanra.
Moderálva#11633) arminlok
Teljesen oké lenne de a csajomén 5-6 centic foltokban van sárgásodás és a szélekn 2-3 centis csikokban bevílágítás.Ez az állapot amit linkeltem kb 1 hónapőos pár napja amikor leadtam már tarthatatlan volt a helyzet.
Hidd el énsem vittem volna be hanem zavaró
ezért írtam,hogy mindenki tesztelje vásárláskor.Ha emiatt egykét kiscsiko rajtam próbál felnpné és elérni első e penis keményedését csak tessék.
Viszont ha valaki készülékvásárlást tervez ezt a szempontot is érdemes figyelembevennie így eggyel kevesebb csalódás fogja érni utólag...[ Módosította: Qru ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
gabancs #11613 üzenetére
Na akkor mégegyszer :nem mindenkinek problémás sajnos az enyém(csajomé)és egy kollégámé rossz neki is cserélik a kijelzőt.
Bármiylen pixel test appot tegyél fel és válaszd a fekete hátteretFényerő legyen maxon.Ha homogén marad a felület nincs gond ha neked is sárgúl széleken bevilágít csere.Alap használat mellett felsem tünik.Viszont sötétbe fotozásnál filmezésnél fekete háttetü alkalmazásoknál baromi zavaró.
Én se szándékosan kerestem hibát csak amikor fotozni akart a csajom az adott témárol nemtudta eldöntnei az milyen szinű,filmezésnél meg a feliratot nehezen tudta olvasni.Szóval hidd el mi sem direkt a hibákra utaztunk.Ettől még valós mind a csere is bizonyítja. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
gabancs #11600 üzenetére
Látod nemhiába ítrtam az elöző hszem.
Teljesen sötétben pixel test app fekete hátterét hazsnálva félfényerőn készűlt a video amelyen mindenki számára tökéletesen kivehetőek a sárgás foltok és brutális bevilágítás.
Hozzáteszem nem tudom mi ez a hiszti teljesen jószándékkal írtam ,hogy a leendő tulaj nehogy belefusson ebbe a problémába hiszen ez vásárláskor simán tesztelhető.És ez NEM egyedi eset másik P6-on is láttam már.Tehát végűl megint nekem lett igazam mint a kattogo videofokusznál.
Ismét leírom a segitő szándék vezérelt.
Erre cinikusan válaszolni kérkedő/kétkedő hszeket írni természetkárosíto és gyerekes is.
(Ne vedd magadra nem csak neked szol)(#11602) Oldman2
Aztse tudod miről hablatyolsz....
Szerencse ,hogy megtaláltam így élve garanciális jogaimmal holnap már egy vadonatúj kijelzős készülék tulajdonosa lesz a macám...... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #11596 üzenetére
Neked szívesen ajánlok szívás helyett sortűzet. :
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
baradi #11591 üzenetére
1.Kiváló
2.Fotó közepes felett .Video minősíthetetlen.(Lagos,kattogo ,96.kb/s hang vicc. hiába szetreo sistergős hulladék.1080P szaggat képstabilizátort bekapcsolva mégjobban szaggat.Video alatt nincs folyamatos autofocus külső appal korigálható.A kép hajlamos digitálisan szétesni folyamatos 30 FPS közelébe sem jár.
3.Melegedés általános más ismert hibája nemnagyon van.Esetleg nézd meg fél fényerőn teljesene fekete háttérképnél amikor veszed mert a melegedsés miatt sárgásodhat a kijelző mint néhány sonynál(ragasztó felolvad).llettve a bevilágítás is borzaszto tud lenn.
Hardcore jéátékra alkalmatlan.(#11590) bkiky01
3 napja ezt kérdezgeted?Ha annyira érdekel miért nem rakod fel?Gondolod ha valaki bevállata voltna az instabil kínai beta téglásításra nagy esélyt ado romot és menne neki nem írt volna?
Menj fel az xda P6 topikjába ott találsz csomo emberkét aki feltette.
De látom nehéz egy google keresés ezért segítek : -
kecskebégető
aktív tag
Még mindig nem látok egyetlen embert sem.hogy szervizbe mentek volna a sokak közűl akiknek álitolag wifi gondjuk van.Pedig régóta megy a rinya...
Segítek hátha csak az fránya google kereső nem működik:
[link](#11548)
Nemvoltam eltünve csak semmi érdemleges nem történt P6 fronton.Meg amúgy sem volt itt a topikban semmi érdemi kihívás .A pár magát türtöztetni való butus közűl egy eltünt mert brickelte a telefonját(a szakértő heheh) pár meg egyszerüen felgfogta,hogy nem érheti el az én tudászintem ragyogó irodalmi értéket képviselő személyiségem.Szóval örülök,hogy örömet okozhatok neked.
De most itt vagyok jön a kittkatt cicusom már alig várja szóval pezsgés van bennem a boogie.Számíthatsz rám. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
mati12 #11541 üzenetére
Nyugodtan írj kritikát amennyiben ettől valakinek érzed magad. Viszlát, és kösz a halakat!
(#11538)
Így van!4 P6 volt eddig a tulajdonomban egyiknél sem volt semmi gond.
Mint írtam mutass egyetlen egy emberkét is itt a topikban aki elvitte szervizbe wifi hibával mert a siránkozás hónapok óta megy de senki nem lép csak itt a topikba tolja a vilgfájdalmait és azt várja sültgalamb(magától megjavuló wifi) repűl a szájába...komolyan nem értem ha annyira biztos valki,hogy a készüléke rossz(kacc kacc persze)Akkor miért nem viszi szervizbe?És ez nem jöltői kérdés....
Tehát ujabb példa a user errorra a hiszti és nem szervizbe vitel.... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
akosar #11528 üzenetére
Igazad van.Egy dolgot ne feledjünk A stilusom olyan a milyen.Rohadtúl nemérdekel ki mit gondol róla.Sőt remekűl tudok szorakozni a hisztiken.
Fórumozni meg nem érzelmi alapon hanem szakmai alapon kell.
Eddig én akivel találkoztam és wifi gondja volt p6-al annak userr error volt.
A nem megfelelő elavult firmware és nem megfelelő beállítás a routeren és a telefonon az számomra user error.
Amint mást fogok tapasztalni én leszek az első aki megkövetem az embereket.UI :eddig egyetlen wifiproblémás készülékről nem tudok ami járt volna szervízben és hardverhiba miatt fizikai alkatrész lett volna cserélve.Pedig állitóólag rengeteg emberkének dobálja/ta.....
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Borden #11503 üzenetére
Akkut majd egy hónap mulva nézük.
A telefonteljesítményt szintén
Antutu rejszen kívűl meg amúgy sem jó másra.
Wifi dobálás eddig is user error volt.Egyébként mindenkinek ajánlott kivárni a véglegest nagy az esélye a téglának.
Főleg,hogy kb senki nem offical firmwaerről hanem alapból betakról flashelget.
Ápilis környékén kint is lesz. -
kecskebégető
aktív tag
Óvatosan!!!!!!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
csiziktomi #11332 üzenetére
Dehát ezt már sokan elmondták itt is ráadásul az xda-n is figyelmeztet mindenki...
Más:
[link]Kár hogy még "régi"kernel
Remélem nem játszák el mint a sanyinál,hogy marad is.... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #11316 üzenetére
Igen az.Mégpedig azért mert ahogyan irtad kikapcsoltad megszüntek.Ez is tökéletesen jelzi,hogy nem megfelelően konfiguráltad nem rendbenlévő szoftveres környezetben.És még az is tuti,hogy nem nézted meg melyik verziót használod melyik oprendszer verziohoz.Tehát.....User error.
Probálkozz biztos,hogy noncs vele gond.Kedvesem készülékén is tökéletes.És xda-n sem látok egy darab panaszt sem. -
kecskebégető
aktív tag
Népiesen akartam megfogalmazni a népek szent ünnepének minősítését.
Pusztuljon a mai megfelelője.
Köszi,hogy reagáltál ráItt már elkezdték kitárgyalni a B125 romot.
De nehogy kattintsatok mert markert tettem a linkbe és tudni fogom.
És akkor égnetek kell mert mégsem ignoráltatok(#9591) Dondenis
Pontosan az amit a neve is mond :Háttéralkalmazások kezelőjeAmelyik bevan kapcsolva az futhat a háttérben amelyik nincs.......
És használd a a hsználati útmautató nevü varázslatot hidd el nem bánod meg egyébb mágikus trükkök is elő fognak bukkanni -
kecskebégető
aktív tag
Valaki multkor kérdezett erről a modról.
2 nap tapasztalata.:Sok értelmét nem látom látványos javulsát nem okozott. -
kecskebégető
aktív tag
Tényleg írta valaki ,hogy elflashelte és szervizben van neki.Mi lett a készülékkel?
-
kecskebégető
aktív tag
Természetesen értékelem a hiteles tájékoztatásod.
És örülök,hogy sikerűlt eddig szerencsésen elintézned az ügyeid.
Sajnos!!!Nagyon sok esetben lehetetlen megoldani egyszerüen tisztán a dolgokat több hónapra akár évre is elhúzodhat egy -egy aukcios oldalon történt hibásnak vélt vagy valós teljesítés megnyugtató vagy sem lezárása.Főleg ha az eladó sem játszik tisztán.És főleg igaz ez elektronikai cuccokkra.
Mert vegyük a mostani esetet pl.A srác azt mondja nála teljesen jó volt biztos belenyúlt a vevő ilyenkor mi lesz vajon?
Szóval aki azt állítja,hogy a hazai hivatalos garinál ami a mi régionkba szoló készülékre van kiállítva jobb az ilyen kétes vétel az szerintem elrugaszkodott a realításoktól.Nem azt mondom én is vásárolok ebayről de de nem ilyen dolgokat.Most komolyan 66 ért vette
Itthon 70 ért már pár naposak vannak amikből szerintem még alkudni is lehet.
Ha mondjuk 20 rongyal lenne olcsobb oké .De 5-6 ezerért megérte neki a karácsonyi ajándékot kocláztatni.?
Részemről ennyi.Ha beszélgetne bárki ía témáról akkor PM-ben .Köszi. -
kecskebégető
aktív tag
Jut eszembe a hazai szervíznek egy hatalmas piros.Kevesebb mint 1 hét alatt javított egy p6-ot így ünnepi időszakban.
Szerencsére nemhogy heteket nem kellett várni.....(#9434) freemanone
Szeméyleskedést kérlek mellőzd a hszed moderáltasd mert sértő.
Köszönöm. -
kecskebégető
aktív tag
-
kecskebégető
aktív tag
Küld vissza.
Ez nem természetes.rádásul többszáz megás frissítést lehúzni 3gn nem olcsó mulatság.Hol vetted?
Új?
Gyártói garis?
Annyit még tegyél meg mindenképpen,hogy csinálsz egy gyárira visszaállítást(Ha van sd kártya vedd ki!)
Mielőtt nyomatnád a gyárira visszaállítást fájlkezelővel pc-n keresztűl töröld a a belső tárhelyet nullára.(Ne formázd !!!csak töröld a mappákat)
Ezután mehet a gyárira visszaállítás.(#9420) duvi
Na igen ez is megér egy próbát.(#9421) sub71
Nyugi még semmi nincs veszve.probáld meg amiket leírtunk.
Elsőként duvi kollégáét -
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
arminlok #9408 üzenetére
Nem véletlenűl vannak a specifikus topikok.Minden bántás nélkűl de android alapokkal felesleges telerakni a topkitot.Amiket kérdez 99%-ban nem készülékspecifikusak.
Ismétlem ezért vannak a speciális topikok,oldalak..Gondolj bele mi lenne ha ha elszabadulna a pokol és droid homokozová válna a topik.Nem sértésnek,okoskodásnak kell ezt felvenni..És sem szégyeltem anno apple topikokba járni tanulni..
Ráadásul az első,hogy a témaindítoban található készikönyv elolvasása kötelező!
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS