- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
s3nsitivity #7898 üzenetére
Megtennéd, hogy ezt leírod érthetően is?
-
s3nsitivity
addikt
surdu_petru XDA fórumtárs rátalált a CM port hibájára.
Ami nagyon úgy néz ki, hogy most javíthatatlan.
Szégyellem is magam, hogy nem tűnt fel de igaza van.
A logactből, még ha nem is egyértelműen, de látszik, hogy a gyári kernel nem felel meg a CM-nek..
Plusz mivel seg faultol a recovery kernel installnál így jelenleg nem is áll módunkban cserélni még ha meg is tudnánk moddolni a bootclasspath-hoz a stock kernelt.
Úgyhogy a portolással leállok és szorítsunk együtt a recovery fejlesztőknek, hogy rájöjjenek mi a baj.
Vagy ideje kitalálni egy sajátos módszert hozzá. -
tbajusz
tag
szeretek én kapcsolgatni dolgokat (fényerő, 3g). Ha belépek néha facebookra kijelentkezés után kilövöm a futó alkalmazások közül. Szóval a Defy+ hoz képest most nagyon visszafogottan használom....
Meló közben jóval többet telefonálok, egy kis navigáció, internet. Ahogy most látom nem bírná ki a 12 órát
-
tbajusz
tag
válasz
kecskebégető #7891 üzenetére
Na, most itthon vagyok (betegen).. úgyhogy nem lépek ki a lakásból, térerőért meg nem kell harcolnia. mivel wifin netezek így végig 2G volt csak engedve neki! Az auto szinkronizálást is kikapcsoltam.
Az alkalmazások közül 4-5 van elrejtve, de azok gyáriak! A töltőről este vettem le lefekvés előtt, úgyhogy se wifi, se mobilnet nem ment éjszaka, szintén 2g. reggel óta alig használtam.
-
Newlachka
őstag
válasz
tbajusz #7890 üzenetére
sokat számít az is,hogy mekkora fényerőn használod, mennyiszer kell hálózatot keresnie(magyarul ha mozogsz akkor több cellainfó kell+átlépsz más cellákba stb stb.)
mennyi dolog szinkronizál,és milyen időközönként,
pl nálam automata fényerő OFF-on van és a fényerő minimumra van véve
így nekem 12 óra munka után kb 22-30%-ot merül.(ebben van folyamatos ébresztgetés, 1-2 óra 3G,plusz 1h 20 perc zenehallgatás)
így néz ki nálam munka után: -
tbajusz
tag
válasz
kecskebégető #7889 üzenetére
pl.:
Tegnap reggel 7kor levettem töltőről. csak 2G használata, wifi nagyrészt ment, kicsit neteztem, de összesen max 45 perc volt a kijelzőidő. dél körül már lement az akku 55% - ra! délután fél4 kor meg már 22 százalékon álltam, így este 6kor fel is tettem töltőre...
már csak abban bízhatok, hogy ez még javul. 19- én vettem a telefont! alap dolgokat használok. Nova launcher van fent. a futó dolgokat le szoktam állítani. -
kecskebégető
aktív tag
-
tbajusz
tag
Mivel megvolt a root a rossz akkuidő miatt kipróbálnám a Titanium backup-ot. Korábban olvastam hogy jegelt valaki dolgokat, de nem találom...
Valaki adna egy listát mit törölt, vagy fagyasztott le?! van pár dolgot amit nem használok. vagy mivel érdemes ezeket jegelni?vagy először valamivel nézzem meg mi az ami miatt így merül? tudtommal nincs a háttérben olyan app ami beragadt...
-
törölt tag
válasz
ShadowX #7878 üzenetére
A nexus 4 jó gép, erős hardverrel de..... törékeny az üveg hátlap, elég ha a zsebedben megfeszül és kész. A kamerája kapta a legtöbb kritikát, a P6-nál mindenképpen gyengébb. Talán az sem mellékes hogy nem bővíthető, 8 vagy 16GB és kész. Szerintem a P6 nem volt rossz választás.
-
ShadowX
őstag
A GPS-el kapcsolatos kételyek eloszlatása végett, most megint használtam. Meglepôdtem, mert a cím beütésétôl számított 3-4 mp-en belül már meg is volt a jel és mondta az útirányt (természetesen mindig mobilnettel kiegészítve használom). Azonban ettôl érezhetôen jobban melegszik a készülék, de ez minden telefonomnál így volt, de a fém háznak köszönhetôen gyorsan le is hûl.
-
okoska74
senior tag
A telefonról menüben keresd meg a Build-szám szöveget és nyomj rá 7 szer. Látni fogod, hogy visszaszámol, hogy meddig kell még nyomnod. A végén kiírja, hogy fejlesztő vagy.
Ekkor megjelenik egy újabb menü pont a beállításokban.
A Fejlesztői lehetőségek. Erre rányomva belépés után be kell kapcsolni, majd megkeresni az USB hibakeresés szöveget és a mellette lévő pipát betenni.A számítógépen indítsd el az Eroot alkalmazást.
Kösd össze a számítógépet az USB kábellel a telefonoddal. Lehetőleg ne előlapi USB -vel.
A telefon ki fogja írni, hogy usb hiba keresés módban van, majd beadja az usb kapcsolódási lehetőségeket amin valószínüleg az USB-tárolóeszköz mód van bekapcsolva. Az Eroot ablakában egy csomó Magyarok számára értelmezhetetlen karakter van. De ne csüggedj mert lesz amit el fogsz tudni olvasni.
Most a telefonon az USB-tárolóeszköz menűben válaszd ki a Médiaeszköz (MTP) -t.
Ezután válaszd ki a HiSuite -t. Majd újból az USB-tárolóeszköz -t.Majd menj neki az Eroot -al.
-
-
ShadowX
őstag
válasz
eladogeppc #7873 üzenetére
Én elolvastam az összes mobilaréna tesztet mégegyszer, megnéztem hogy ha hosszabbítok csak előfizetést, akkor melyik lesz jobb árban és ezek után aludtam rá sokat (de úgy tűnik nem eleget, mert amikor a nexus4 is szóba jött, akkor a használtak mentek 85K-ért, erre megvettem a P6-ot és rá két napra mindenki 70K-ért kínálta az N4-et...
mindegy, mert erre van 2 év garancia +plusz kötöttem rá biztosítást is, amit a nexusra nem tudtam volna).
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #7873 üzenetére
És mi a bajod a G-vel? Egy tuti telefon.
-
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #7870 üzenetére
"Kamera homály meg ilyenek"
Rossz topicban vagy, az már biztos. Az egyik legjobb kamerája van. Tudod mit? Nem kell neked ez a szar, vegyél sony-t.
-
ShadowX
őstag
válasz
eladogeppc #7870 üzenetére
Neked is szívesen megmutatnám a gépemet, de messze vagy. Hétvégén használtam a GPS-t. Soha semelyik telefonom nem talált ilyen gyorsan jelet (Volt Xperia X8, Nexus S, Xperia T, most pedig P6). Kamera homály? Első nap készítettem vele képeket, nincs semmi homály. Laggal még nem találkoztam csak játékokban, de ez vélhetően a 4.4-ben javításra kerül.
A nexus mellett a támogatottság szól, de ha jól emlékszem ott is 2 év a támogatás, az viszont kétséget nem von maga után, hogy még kap frissítést. Próbáld ki mindet pár perc erejéig és azután dönts. Persze csak akkor ha van ilyesmire lehetőség.
-
gabancs
addikt
válasz
eladogeppc #7868 üzenetére
"P6 elég lutri hiába néz ki iPhone-osan, sokan itt szenvednek evvel avval."
Baromság! 1-2 ember.
-
eladogeppc
veterán
Nem tudom eldönteni most már, annyi videót néztem, hogy melyik telefon legyen.
(Nexus4/HuaweiP6/Idol X)
Idol X a mérete és a szép kijelzője miatt lenne jó, de gyenge prociban.
P6 elég lutri hiába néz ki iPhone-osan, sokan itt szenvednek evvel avval...
Nexus 4 kijelző miatt félek illetve kamera . Támogatás az viszont van redesen.
Árban mindegyik egy szinten lenne. -
NoiZz
tag
üdv
nem sikerül rootolni a p6ot, az eroot végén ki ír valami piros keretes szöveget
drivert felraktam, telóba usb hibakeresést bekapcsoltam szépen felismeri a telefont az eroot de nem fejezi be
mi a teendő ilyenkor? -
kecskebégető
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7862 üzenetére
Nem mindenkinél elég.Ha szolgáltatónál vette akkor pl lehet vele gond.
Volt olyan telefonom és szolgáltatom aki kimondottan tíltotta.,Igaz ez kb 3 éve volt.
És a vodánál meg egyedi rom van.
Érdemes telefonálgatni.
A zug gsm cégek is megérnek egy misét...A lehető legfurább indokkal szeretnek garit dobni. -
HUTCHDB
nagyúr
ezt még nem csináltam, de az itteni fórumtársak azt kommentelték, hogy nem kell tenned semmit.
a mostani romodat kell ugyanúgy feltenned, mint a 122-est, és az felülírja azt.
ennyi.(#7861) kecskebégető!
nem nandroid mentésre gondol, hanem arra, hogy a garanciája ne vesszen el.
ahhoz meg tudtommal elég a gyári romot feltenni.vagy rosszul tudom?
-
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7855 üzenetére
Hajrá, ne add fel!
Azt gondoltam hogy mikor kiadták a forráskódot huawei-ék, akkor beindul a cfw gyár, de sajnos nem így lett... Legalábbis eddig nem sok minden történt. -
ShadowX
őstag
válasz
s3nsitivity #7855 üzenetére
Hajrá, fejlesztgessél csak szorgalmasan
köszönjük szépen.
-
s3nsitivity
addikt
A f@szom már ebbe a SoC-ba.
Egész hétvégén egy 10.1-es CM-el szenvedtem de még mindig semmi.
A boot animációig már eljut de ott loopol. Most is épp 3 gombos reset megy..
Eléggé rohadtul idegesítő..Valakinek nincs egy szétszedett system fileja? rohadt lassan boncolja szét nekem.
(#7839) eladogeppc
Nekem is ez a kettő volt a pakliban, de P6 mellett döntöttem.
Az tény, hogy az N4-re pörög a fejlesztés itt meg szitne csak én szórakozok vele.
De ott ott van az üveg hátlap ami reccsen hamar.
A p6-nak jobb a kamerája is pl.
Aztán szerintem szebb is, meg jó vékony. -
Stehe
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7852 üzenetére
Igen, netről rendeltem! Tetszik nagyon a készülék, úgyhogy másikat nem szeretnék. De elvileg így cserélniük is kellene egyből... Bár ha biztosan tudnám, hogy ez szoftveres hiba akkor inkább próbálkoznék egy új szoftverrel. Jelenleg elég kezdetleges verzió van fent, B104-es. A teló jelzi is, hogy van már újabb (B112), de letölteni nem tudom, ha online frissítésre megyek akkor pedig nem találja a fájlt, így telepíteni sem tudom... Pl. B122-esre lehet frissíteni rootolás nélkül?
-
racerx
őstag
válasz
Newlachka #7824 üzenetére
Hát sajnálattal hallom, de legalább nem én voltam balfék. Na akkor majd nekiállok, mindent a vezetéknevekhez írni.. Azé' kicsit furcsa....
Másik dolog ami még egy kicsit böki a csőrömet: a naptárba való beiráskor, mindig a 0.30 -ajánlja fel kezdő időpontnak. Másik telómon az idő volt amikor beírtam a feljegyzést. Nem nagy ügy persze, beállítani, de illogikus, hisz azért a legtöbb esemény nem éjfélkor van nálam -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#73499136 #7850 üzenetére
ez nem csak a szolgáltatótól történő vásárlásra, hanem az összes interneten való vásárlásra vonatkozik!
(#7848) Stehe!
szóval 8 napod van az üzlettől való elállásra, és nem is kell semmit sem magyarázni.
azt mondod nem kell és kész.
a pénz visszajuttatására a cégnek viszont 1 hónapja van.
ennek függvényében dönts! -
kecskebégető
aktív tag
Vágott simekkel ne szenvedjetek már...Tudom van akinek megy ,stb.De nem éri meg a kockázatot.
Ráadásul ha állandoan fel le lépked a hálozatra az a szolgáltatónaál nem megfelelő működést fog eredményezni a rendszerükben és előbb utobb feketelistára kerűl a kártya.Magyarán letíltják a hálozatról. -
Stehe
aktív tag
válasz
#73499136 #7846 üzenetére
Köszi! Neten vettem, és a 3 napon sajnos pont túl vagyok... Visszaviszem a boltba, hátha tudnak vele csinálni valamit. Rendszert frissíteni próbáltam, de nem jött össze, igazából el sem indult: Online frissítésre mentem, és mire lejött a fájl, újraindult a készülék, és azt mondta, h. a frissítési fájl nem találató, így újraindította újra a telót.
-
Stehe
aktív tag
válasz
kecskebégető #7842 üzenetére
Vágott SIM, de amúgy nincs vele baj. És ahogy láttam, csak akkor kéri a pint, ha elment a hálózat (pl. munkahelyem, ami nincs teljesen jól lefedve)
-
törölt tag
Igen, írtak itt már korábban hasonló problémáról , ők szervizbe vitték ott kapott egy szoftver újra töltést és akinek szerencséje volt annak ezzel el volt intézve a dolog, de olyan is volt kinek a hardverbe is belekellet nyúlni.
Az is lehet hogy rendszert frissítettél és ott nem jött össze minden tökéletesen. -
honeker
őstag
el cseréltem...nem birtam a méretével de nagyon jó teló
-
torrrent
aktív tag
válasz
eladogeppc #7839 üzenetére
Én amikor döntöttem h. megveszem akkor a desing feltette az i re a pontot mert eszméletlen szép. Csak ritkán unalmamban játszok vele, ilyen szempontból tökéletes. Én netezek sokat, fényképezek, sms stb, mindenre tökéletes. Raktam fel képeket, ahhoz képest hogy telefon nagyon jó makrókat készít, csak türelem kell.
-
Stehe
aktív tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy néha eldobja a hálózatot, és olyankor minden esetben PIN kódot kér (nem kapcsolódik magától vissza)? Elég zavaró, mert ha nem veszem észre, hogy PIN kódot kér, addigsem tudnak elérni...
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
eladogeppc #7839 üzenetére
Mindkettőnek van előnye és hátránya.
Ha egyárban jutsz hozzá akkor nexus 4. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy rövid kérdés. Semmi fikát nem kérnék, csak ti vagytok akik ismeritek már jól a kütyütöket.
Nexus 4 vagy Huawei Ascend P6. Játék nem igen lényeg, persze azért 1-2 menjen rajta.
Zene, fényképezés, akkuidő lenne a lényeg. /A Hüvely szerintem csodaszép/
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
ShadowX #7815 üzenetére
Sok hasznos dolog lesz benne.Ez már régen nem csak egy UI hanem egy komplex szolgáltatás csomag mint pl a HTC sense ami a kedvencem volt.Nagyon jó az irány piros pont a huaweinek.(Azért lesem tagadhatnák,hogy kínaiak a lopás megvan itt is pl a WP csempés stilusa kicsit csájnizosítva
) A "sajtra" fotózás nagyon jó dolog végre nem fogom rángatni a készüléket.
De én ettől függertlenűl maradok nova lauinchernél amivel ugyan csökken az emui 2.0 sok lehetősége de azért marad bőben ha jól értelmeztem a vidit. -
bpdjoco
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül ötlete hogy miért nem kapcsol be a GPS.
Csak újraindítás után működik. Elég idegesítő.
Üdv, Jocó -
tbajusz
tag
7825:
"7kor levettem töltőről, azóta átlagosan használattal most 55% on van"
Most meg már 39 százalékon van, de egy húzósabb napot így ki sem bírna. Ma nem is nyúztam sokat, sőt... még várnom kellene hátha beáll. már túl vagyok 10-12 feltöltésen!
Ötlet? -
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7805 üzenetére
Igy van!!
-
torrrent
aktív tag
Már megint kezdődik
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Newlachka #7829 üzenetére
"mindenki használja úgy ahogy jól érzi,hogy kell neki..Vannak jobb lehetőségek a gyárinál ez a lényeg."
Ennyi én is ezt gondolom.
Persze,hogy van sok cuccra alternatíva 100%-ban igazad van.De a google szinkronizálás egy teljesen kiforrot dolog/ökoszisztéma ami roppant jól működik kényelmesÉs egy kis szerver errpr miatt nem érdemes egyből dobni ezt a rendszert hiszen online alapu ezmiatt más appnál is előjöhet uyganez a gond.
Az offline mentés(Pl sd-re)az pedig szintén teljesen rendben van.Én is szoktam biztonsági mentést csinálni.
Ennek köze nincs a szakmai zsenikhez én szeretem ha érveket ütköztetünk sőt mások is tanulhatnak belőle egészen addig ameddig egyenlően kezeljük egymás álláspontját. -
Newlachka
őstag
válasz
kecskebégető #7828 üzenetére
mindenki használja úgy ahogy jól érzi,hogy kell neki..Vannak jobb lehetőségek a gyárinál ez a lényeg.
hagyjuk az egymás mellett elbeszélést mert úgyis az olyan szakmai "zseniknek" van mindig igazuk -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Newlachka #7827 üzenetére
Ki kezd mit?Te sz@rozol le mindent és nézel le mindenkit aki nem azt és úgy használja ahogyan te...
"minek szinkronizálod a címtárat amikor automatikusan ment a telefon simre kapcsolatot"
ezt ugye nem gondolod komolyan?.....Mert nem csak egy eszközöm van talán.....
Jó lenne már azt is elérni ,hogy nem minden kizárólag ugy legyen jó ahogy te használod.És ne az legyen a fantasztikus ötleted állandoan,hogy töröld az úgy nem jó csak úgy használd aí készüléked mint robi.
Nem sértés de olvasd vissza magad. -
Newlachka
őstag
válasz
kecskebégető #7826 üzenetére
már megint kezded.. minek szinkronizálod a címtárat amikor automatikusan ment a telefon simre kapcsolatot?
plusz contact+-al teljes fb lapot képekkel,névjeggyel szinkronizálok...
minden 1-2 hónap után csinálok egy biztonsági mentést az sd-re,hogy meglegyen plusz amikor gépre dugom a telefonom akkor hisuittal is...
jó lenne már elérni azt,hogy ne harapj rá minden sz*rra ami neked nem tetszik -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Newlachka #7814 üzenetére
Vacak?A címtár szinronizálizálása?..Szerintem meg rohadt fontos.
Dehát kinek mi a fontos.Jó lenne már azt elérni,hogy nem szoljuk le minősítjük azokat az appokat/ szolgáltatásokat amiket esetleg mi nem használunk.Oké,hogy leugatjuk az ilyen cleaner master,meg task killer progikat mert azok tényleg placebok és még károsak is lehetnek.De egy címtárat csak mert te nem használod... -
racerx
őstag
7796- ra valaki? Megnézné vki hogy van nála? Arra gondoltam, hogy itt is fordítási hiba van mint a Wifinél , és a vezetéknév utónév, és fordítva :-)
-
arminlok
senior tag
jó lesz ez
-
arminlok
senior tag
nincs hír, hogy mikor adják ki? vagy csak a 4.4el jön majd?
-
tbajusz
tag
Hát nem látok beragadva alkalmazást, mégis gyorsan merül. reggel 7kor levettem töltőről, azóta átlagosan használattal most 55% on van. Már csak abban bízok, hogy jobb lesz még. most bő 1hetes a készülék.
-
alex devil
senior tag
Köszi a válaszokat
-
ShadowX
őstag
Számomra várós. Van benne pár hasznos feature.
-
kecskebégető
aktív tag
Kényszerített leállítás.Vagy vedd ki a fiokok szinkronizálásnál a címtár szinkronizálás pipát.Esetleg az összes szinronizálást állítsd le majd indítsd újra a készüléked és engedélyezt ismét a szinkronizálást.
Ez sajnos mint a play szolgáltatásoknál global központi hiba nem a készülékkel van baj., -
mec71
tag
Szisztok. A Google címtár szinkronizálás már napok óta beragad . Valakinek van rá megoldása?
-
Zsocy155
őstag
válasz
alex devil #7808 üzenetére
Nekem egy éjszaka alatt (6 és fél 7 óra alatt) kb. 3-5 %-ot merül, úgy, hogy nincs repülőben.
-
Newlachka
őstag
válasz
kiállítási készülék:
minimum 12 órát mennek, folyamatos töltésnél,folyamatos kijelző ON..
itthon olyan 35-40 fok a plafon amire felmegy.. fém ház jobban átadja a hőt,de nem vészes -
ShadowX
őstag
válasz
Melegszik a készülék, de a kiállított készülékek az átlagnál valamivel melegebbek. Az okát annyira nem tudom, lehet, hogy a rájuk akasztott lopásgátlók, vagy a folyamatos töltés miatt.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy karácsonyra meglepném magam egy p6-tal. A gyári témák nem igazán tetszenek rajta de azt lecserélném úgyis Novára. A fényképezője nagyon jó gyors. Kényelmes nyomkodni, ahhoz képest, hogy elég nagy sztem. Az üzletben nyomkorászás közben érezhetően meleg a hátlapja, ez mennyire gáz?
Az akksi intenzív használat mellett is (gmail szink, face, viber) mellett is kibírja estig?
Ha nem használom, mennyit merül kb. egy éjszaka alatt?
Előre is köszi a válaszokat! -
tbajusz
tag
Vodásokat kérdezném, hogy melyik Rom-ra érdemes a B606- ot frissíteni? Csak az akku miatt váltanék, nincs gondom ezzel. A GPS is egész jó, köszi a leírást
.
Megvolt a navibár is így most egész jó minden, de az akkuidő miatt csak próbálnék frissebbet...Konkrétan az értesítési sáv probléma miatt kérdezem. Volt aki nem tudta előcsalogatni frissítés után!
Ha frissítek menüből megmaradnak a beállítások, telepített appok? Vagy inkább a 3 gombos módszerrel érdemes? -
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7803 üzenetére
Köszi! Lesújtó! Tudom van DLNA, de mégsem HDMI közvetlen kapcsolat.
Ezen a téren nagyon csalódott vagyok. Lehet Lg G2 lesz. -
lfarkas
aktív tag
válasz
kecskebégető #7801 üzenetére
Te tudsz valamit!! Slim portot sem tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel