Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Szerintetek melyik éri meg jobban? Az optimus G vagy az ascend P6?
-
KisBundi
őstag
Nektek is viszonylag gyorsan tölti és nagyon melegszik ezidő alatt az akku?
-
KisBundi
őstag
Bocs, igazából csak 45%-ig ment gyorsan aztán szépen lelassult!
De am a teljesítménye is elég furcsa! Azért egy 4 magos 1,5 Ghz-es telótól az ember nem azt várná, hogy egy avi film akadozzon mint az állat hardveres gyorsítással.. -
KisBundi
őstag
Energiakezelőben nektek hány órát ír teljesen feltöltve?
-
KisBundi
őstag
Nekem energiakezelésnél 100%-on feltöltve max 19 órát ír energiatakarékoson!!
Ezt mi okozhatja? -
KisBundi
őstag
Melyik frissítés az amelyik eddig jól működik és megoldották az energigazdálkodási problémáját?
-
KisBundi
őstag
Nekem most 5 óra alatt merült kb 15%-ot kevés használattal a teló! Akitől vettem azt mondta, hogy a telót még sosem töltötte fel (fóliásan vettem)! Lehetséges hogy 4-5 feltöltés kell neki míg eléri az akkuja teljes kapacítását?
-
KisBundi
őstag
Azt nem tudjátok hogy ha a memkari NTFS-re van formázva miért nem menti a fényképező a memkarira a képeket? B114
-
KisBundi
őstag
Engem ez az akku bosszant nagyon! Kb 4 órás üzemmel alig használva 83%..
Jelzem szinte semmi nincs rátelepítve![ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
SD kártyával volt már vkinek gondja hogy a PC nem látta illetve nem tudott rá másolni? Sőt egy sikertelen csatlakozás után még a telefon sem látta..
-
KisBundi
őstag
Nektek van kamerázás alatt autófókusz? Nekem B118-al semmi..
-
KisBundi
őstag
Hát eddig nem vmi hűű de jó ez a telefon! Rengeteg baj van vele..
-
KisBundi
őstag
válasz gabancs #5265 üzenetére
Kamerával azért vannak gondok..:/ SD-re nem tud rendesen menteni pedig már a 3. van benne! Autófókusz nem működik nekem videózásnál! Divx filmek szaggatnak rajta mint állat hardveres gyorsításnál. A gépről nem lehet SD-re másolni a telefonon keresztül, mert ledobja a telefon az SD-t aztán csak akkor csatolja vissza ha kiveszem majd vissza! És még rengetek ilyen apróság nálam..
B118 -
KisBundi
őstag
Srácok egy másik P6-ost tartok a kezemben és minden ugyan olyan!
Videók akadnak, akku merül, autofókusz video alatt nuku stb -
KisBundi
őstag
Nekem most B118-al el kezdte dobálni a wifi jelet. Vkinek hasonló probléma?
-
KisBundi
őstag
Nekem is nagyon gyorsan merül. Kb 1 óra alatt alig használva lemegy 5-6%. Azt sem értem, hogy a többieknek hogy mutathat 29 órától is többet az akkuidő, mikor nekem teljesen feltöltve sem éri el a 24 órát!
Beszélnek itt még 5 órás kijelzőt és 2 napos használatot, de nekem közelében sincs! Még 1 napot sem húz ki! De am összeségében nagyon jó kis telefon csak még pofozgatni kell még kicsit! -
KisBundi
őstag
Volt már vkinek olyan gondja hogy nem tud másolni a telefonon keresztül az SD-re? Rádugom felismeri majd másolok és 99%-nál megáll aztán ledobja a gép és a telefon is, de úgy hogy utána hiába dugom rá se a telefon, se a gép nem látja! Kiveszem az SD-t, beteszem egy microsd olvasóba és gond nélkül megy! Bármit csinálok, akárhogy formázom, mindig ez az eredmény!
-
KisBundi
őstag
Nekem 118-al semmit nem tölt le és nem is látom a témákat csak a neveket!
-
KisBundi
őstag
Ezt az SD kártya hibakeresést nem lehet vhogy kikapcsolni? Nagyon zavaró, hogy miután lehúztam a gépről még vagy 5 percig nem lehet használni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest