Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Valószínű én is egy P6-ot veszek, főleg, hogy a voda is behozta, előre lépett a listán.
Egy kérdésem lenne: valahol olvastam, hogy ha micro sd-t teszünk bele, akkor valamennyit lassít a sebességen. Elég furcsának tűnik nekem, de azért kíváncsi vagyok rá van-e benne igazság. -
Zsocy155
őstag
válasz #73596160 #3042 üzenetére
Köszi.
Gondoltam, hogy nem igazán úgy van az. Egy tesztben olvastam, de van pl. olyan teszt ahol azt mondják, "oldalról" már nem igazán jó a betekintési szög, vagy böngészés közben akad a görgetés....
Ezeket elolvasom, de igazán itt a fórumban leírt tapasztalatokra adok, mert ugye ti már hetek óta használjátok. -
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
Engem egy kicsit elszomorít, hogy a Vodánál csak fehér van és a kérdésemre, hogy várható-e fekete, azt mondták, hogy nincs infó!
Hihetetlen, hogy egy komoly telefon ami szinte mindenhol 2 színben kapható egy olyan szolgáltató mint a Vodafone csak egy színben árulja és nem is tudja, hogy lesz-e másmilyen! -
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
Nektek ha a névjegyzékben valakihez rendeltek egy csengőhangot akkor úgy szól ha hív?
Nekem sehogy nem akar összejönni.Egyébként nagyon bejön a telefon. eddig semmi akadás. Egyszer a Chrome állt le, inkább mást használok, mert úgy látom a chrome-nál több az adatforgalom.
-
Zsocy155
őstag
válasz eternity0086 #4306 üzenetére
Szia!
Nekem bejön ez a tok. Küldheted a linket.
Köszi
-
Zsocy155
őstag
válasz eternity0086 #4312 üzenetére
Köszi szépen!
Hát nem olcsó. Holnap otthon pc-n jobban megnézem. -
Zsocy155
őstag
válasz Zsocy155 #4839 üzenetére
Ahogy a Marketen olvastam a rendszerkövetelményeket, úgy tűnik, hogy működik a P6-al, legalábbis az alkalmazás ami kell hozzá.
Rendszerkövetelmények:
1.Android készülék dual-core CPU és a NEON támogatás (pl. Tegra3)
2.Android 4.0.3 ("Ice Cream Sandwich") vagy újabb
3.DTT/Freeview/DVB-T/ISDB-T 1seg lefedettség
4.High felbontású csatornák, kódolt programok ISDB-T és DVB-Fullseg T2 adások nem támogatottak.
5.Android eszköz szükséges támogatja az USB OTG1. Nekem az MX player NEON változat.
2. Egyértelmű
3. Gondolom ez helyfüggő.
4. Ez nem tudom mi.
5. A P6 támogatja az OTG-t? -
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
Ma reggel észrevettem valamit, amiről asszem eddig nem volt szó és az androidos telefonokra nem volt jellemző (kivétel talán az Alcatel One touch ultra). Szóval reggel kikapcsolt állapotban is ébresztett!
-
Zsocy155
őstag
válasz monroe8609 #5017 üzenetére
Én még nem frissítettem. A gari miatt várok a vodásra, ha lesz egyáltalán ilyen, meg különben sincs a gyárival semmi gondom.
Rocky1975: Szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz N.YCityBoy #5043 üzenetére
Szia!
-
Zsocy155
őstag
válasz Rocky975 #5084 üzenetére
Szép, nagyon szép!
Bár én is feketét akartam, de kezdem megszokni, de szerintem a fekete szebb.
(egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mivel van rajta biztosítás, ha esetleg a vodánál bejön a fekete akkor valaki kiveri a kezemből és kicseréltetem egy feketére.
Elől még rajta van a gyári fólia (elég gagyi, mert tiszta karc, de amíg nem lesz másik nem veszem le), hátul is rajta van, mert még tokom sincs. -
Zsocy155
őstag
válasz tbajusz #5102 üzenetére
Kérdeztem a vodát, de csak azt tudják mondani, hogy erről nincs információ!
Viszont a Vodafone smartstore-ban fekete van, de semmi nincs hozzáírva.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz N.YCityBoy #5105 üzenetére
Igaz, ezt nem is figyeltem.
Nagyon vágják a dolgot. Aztán lehet, hogy a vodánál a fekete P6-ot Ascent-nek fogják hívni. -
Zsocy155
őstag
Nekem a 8gb-os (c4) kártyán min. 5gb film van. A pár száz magától a 2 gigászi. Eddig minden filmet is akadásmentesen lejátszott. Volt köztük hd is. MX Player hibátlanul vitt mindent. Nincs ezzel semmi probléma!!! Én minden másnap sok filmet nézek a P6-on.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz KisBundi #5308 üzenetére
Nem tudom elképzelni milyen telefonokat fogtál ki, de nekem cl4-es kártyán még egy film sem akadt meg, pedig HD-t is néztem rajta és már írtam, hogy minden másnap min. 8 órát filmet nézek a P6-on.. Mondjuk én az elejétől fogva az MX Player-t használom, mert pl. ott a képernyőn tudok intézni mindent.
-
Zsocy155
őstag
Bízom benne, hogy nem a teló hibája.
Még egy érdekesség: A 24 órás szolgálat nagy részét az autómban töltöm és közben ugye netezem. azt vettem észre, hogy ha a teló az kezemben -az ölemben van amikor benn ülök az autóban- akkor nincs net, ha felteszem a napellenzőre akkor pörög mint a ringlispir. Gondolom ez is a szolgáltató sara. -
Zsocy155
őstag
válasz odiaszgrau #5433 üzenetére
Én szerintem a voda nem nagyon fogja lejjebb vinni a P6 árát, mert meglepően jó áron van (a vodához viszonyítva) és pl. a T-nél jóval drágább. De a remény hal meg utoljára.
-
Zsocy155
őstag
válasz Rocky975 #5437 üzenetére
Én már kezdek meghaverkodni a fehérrel, de egy picit még mindig bánom, hogy nem fekete!
Szerintem valami olyasmi lehet a dologban, hogy a voda azért árul csak fehér P6-ot mert a Huawei olcsóbban adta, ha rendel egy minimum mennyiségű fehéret.
A Huawei face oldalán a kérdésemre azt mondták, hogy "nincs publikus infójuk a fekete vodás P6-ról".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Foxpost
- Opel topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest