- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Az én P6-om már a sógornőmnél van, de arra emlékszem hogy P6-U06 volt az enyém is. Az furcsa, hogy kínai cuccok vannak rajta. Én mindig 3 gombossal frissitettem. Azt tudom, hogy a root-ot frissítés előtt el kell távolítani.
A topikgazda szerintem többet tud a dologról, valószínű hamarosan ő is erre fog járni. -
Zsocy155
őstag
Nem nagyon vágom ezt a ROM frissítést amit írsz. Pl. azt sem, hogy melyik rom-ot akarod feltenni. A Huawei-en talán a legegyszerűbb a frissítés.
Idézet az összefoglalóból: Ha a telefon ROOT-olva van és menüből való frissítést tervezel, akkor mindenek előtt távolítsd el a ROOT jogot, mert a későbbiekben gond adódhat ebből.
Az összefoglalóban le van írva a menete. -
Zsocy155
őstag
válasz
tamaskenta #25421 üzenetére
Szia!
Ez a P6 topikja, a P8 Lite itt van. -
-
Zsocy155
őstag
Ha itthon lett vásárolva, akkor U6-nak kell lennie.
Miután letöltötted a ROM-ot (arra már nem emlékszem, hogy zip-ben van-e, ha igen akkor ki kell csomagolni) a dload mappát a benne lévő update app-al rámásolod az sd kártya gyökerére.
Beteszed a kártyát a telefonba.
A telefont recovery -ben kell indítani egy bill. kombinációval (teló kikapcs, hangerő fel és le egyszerre nyomva tart, majd ezzel egy időben a power on-t is nyomva tartani, kb. 3sec)
--Ennél az utóbbi műveletnél elvész minden adatod a belső SD -ről, mert hard reset lesz a végén és újra kell állítanod mindent.
A frissítés automatikusan végigmegy, utána ajánlott egy gyári visszaállítás sd formázással.
Ha kész akkor az SD kártyáról a kellemetlenségek véget törölni kell a dload mappát a tartalmával együtt.
Remélem sikerül. -
Zsocy155
őstag
válasz
ilyennincs #25361 üzenetére
Ment pü.
-
Zsocy155
őstag
válasz
ilyennincs #25359 üzenetére
Tudják javítani. Nejemnek max. 6K-ért csinálták volna, de "megjavult". Ha gondolod holnap megkérdezem, hogy hol.
-
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Akinek garancián túl cserélték a kikapcs. gombot, elárulná, hogy mennyiben fájt.
A nejem P6-a állandóan újraindul, de nagyon szereti és inkább megcsináltatnánk, ha nem túl drága.
Köszi -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
A páromnak feltenném a B708-at.
Jól látom, hogy az is mehet 3 gombossal pl. a B635-re?Köszi
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Nem biztos, hogy a P6S-nél is a B606 vodás rom-ot jelent, sőt. Mivel a P6S dual sim-es a Vodafone biztos nem forgalmazta és nem valószínű, hogy valaki vodás rom-ot tett volna rá.
Volt itt valaki akinek asszem a feleségének P6S volt, de nem emlékszem a nevére. Ha van kedved keress vissza és írj neki egy PM-t.
-
Zsocy155
őstag
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
Aryon87 #24641 üzenetére
Ha az sd kártya gyökerén van a dload mappa, akkor látnia kellene a telefonnak a 3 gombos bekapcsoláskor és a FAIL felirat helyett (ha jól emlékszem) a kis robotnak kell megjelenni és a szöveg lassan megy felfelé ahogy írja a folyamatot amit csinál. Ez kb 5-10 perc lenne. Majd a végén (és közben is) újraindul és lehetne belakni a telefont.
Nekem úgy tűnik, mintha az update.app-al van valami bibi. Hánnyal próbáltad?
-
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #24614 üzenetére
Kicsomagolva viszont 3 gombossal simán fel kellene, hogy tegye.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Aryon87 #24612 üzenetére
Nézd meg ezt a rövid videót. P6 hard reset
Benne van, hogy kell csinálni a 3 gombos indítást. (hard reset, recovery)
Lehet az egyik ujjadat nem jókor engeded fel.Egyébként a recovery menü bejön?
-
Zsocy155
őstag
válasz
Aryon87 #24601 üzenetére
Valószínű azért nem találod mert force upgrade néven szerepel.
A lényeg, hogy -mentés után- a kicsomagolt update. app fájlt a micro sd gyökerére kell másolni a "dload" mappába illetve a dload mappát a benne lévő update.app-al.A kikapcsolt telefont a 3 gomb együttes, hosszabb lenyomásával kell indítani. A többit a telefon elvégzi. Ha végzett,egy gyári visszaállítás belső sd formázással.
Szoktak előtte egy tisztító scriptet csinálni, de azt én még nem csináltam.
A B708-at dicsérik sokan, de az főzött. Én azt nem tettem fel, mert időközben átadtam a P6-ot a nejemnek. -
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Ti hogy töltötök fel videót a face-re a P6 ról? -
Zsocy155
őstag
válasz
nemlehet #24248 üzenetére
A vodának kötelessége átvenni a második évben is a telefont garanciális javításra.
Szerintem a Telemax telefonokhoz való hozzáállása attól függ, hogy milyen szerződést kötöttek a gyártóval. Nekem sem a Samsung - al , sem a Huawei - el nem volt gondom miután visszakaptam őket.
Ti tudjátok, de szerintem a szolgáltatói garanciális javítás a Telemax - hoz fut be. -
Zsocy155
őstag
válasz
nemlehet #24244 üzenetére
A Vodafone-nál a +1 év garancia az végül is 2 év. Én a múlt hónapban vittem vissza másfél év után garanciális javításra. A telefon nagy részét cserélték (akksi, kijelző, hangszóró, fémkeret). Én eddig csak jót tudok mondani a Telemax-ról. Kevés kivételtől eltekintve a Huawei P6-okkal jól bánnak. Bár most a "kis tű" ott maradt, de egyébként rendben kaptam vissza.
A KK-t 3 gombossal tettétek fel? Ha nem esetleg az is okozhatja az újraindulásokat.
Lehet, hogy azoknál a partnereknél leadott P6 is a Telemax-nál köt ki. -
Zsocy155
őstag
válasz
Gyugyu1987 #24236 üzenetére
Szia!
Én letiltottam ezeket a nekem is felesleges appokat. Ahhoz nem kell root.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest