- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
Sziasztok!
Két amatőr kérdésem lenne:Egy ismerősömnek ilyen telefonja van, de nem jön rá, hogy miként lehet kézi hálózatválasztásra bírni a telefont.
Azért probléma ez számára, mert határ közelében lakik, a telefon pedig sokszor automatikusan átáll a külföldi hálózatra.A másik, hogy a telefon főképernyőjén valahogy láthatóvá lehet tenni, hogy épp milyen hálózaton van? Mert a legfelső sorban, ahol a wifi jel és egyebek vannak, nem jelenik meg.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #6198 üzenetére
Na kíváncsi leszek
majd kérünk beszámolót
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #6194 üzenetére
Ez a B106-nak felel meg és csak 4.2.2-es droid van a telóra.A 4.3 előreláthatóan jövőre érkezik.De várunk egy kiszivárogtatott verziót
Amúgy igen, érdemes feltenni akár a hivatalos B111-et, vagy a legújabb nem hivatalos (leak) B122-öt.Persze ha nincs problémád vele, maradhat a vodás cucc.
-
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6194 üzenetére
mivel a voda elk*ta a saját romjával b606 így nem si lesz rá mert a voda nem fog csinálni..
a b111 az ota hivatalos,de mi már a b122-nél járunk -
freemanone
addikt
válasz
okoska74 #6192 üzenetére
Köszönöm, az lett volna a tippem, csak fura volt, hogy mindenhol a B1xx verziókat látom, az enyém pedig B606. Egyébként igen, vodás a teló.
Ezt időrendben hova lehet sorolni? Másnéven van ettől frissebb? Érdemes feltenni? Csak azért mert frissebb nem bántanám, főleg, hogy 4.2.2-es droid nekem tökéletesen megfelel. OTA elvileg nincs frissítés rá. -
KisBundi
őstag
válasz
freemanone #6189 üzenetére
B606 a vodafone telefonjain szokott ilyen lenni!
-
okoska74
senior tag
válasz
freemanone #6189 üzenetére
build számom: P6-U06V100R001C00B606 vodás
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
XX. kerületben, vagy mondjuk az Óbudai Egyetemen (Bécsi úti karok közül) nincs valaki, akinek ilyen telefonja lenne és esetleg megnyomkodhatnám valamikor egy kicsit? Vagy tudtok olyan üzletet, ahol ki van állítva egy ilyen készülék? Atrix 2-m van jelenleg és nem tudom, hogy merre lépjek.
-
freemanone
addikt
Valaki legyen olyan jó és világosítson fel, hogy hol lehet megnézni milyen rom verzió fut a telefonomon? A build számból nem sikerült kivennem, B111 B114 B122 stb sorozatokat.
build számom: P6-U06V100R001C00B606 -
tbajusz
tag
Számítógépről lehet másolni a belső memóriára? Kell valami driver, vagy csak a microSD "látható"??
Valaki feltenne egy screen- t egy letöltött témáról? Kíváncsi lennék, hogy a navigációs sáv, ikonok változnak-e vele! -
KisBundi
őstag
B122-őt próbálta már vki root-olni? Nekem a 3 módszer közül egyikkel sem megy!
-
freemanone
addikt
válasz
Newlachka #6182 üzenetére
elég friss az élmény, de az 1-2 fokkal eléggé "enyhén" fogalmazol.
nem kicsit... inkább ég és föld. CM10.1-el már használható volt, de a P6 jelenleg egy szélvész. Jah és gyári root mentesen... míg a P úgy használhatatlan volt szinte... mind1 elfelejtem a sony-t egy jóidőre. 3 telefonnal sorozatban beszívtam náluk. Eddig tartott a bizalom.
-
Newlachka
őstag
válasz
freemanone #6180 üzenetére
szia
jól döntöttél szerintem
P fórumról ismerlek, ez 1-2 fokkal jobb annál -
TomWexX
addikt
A Nova launcher + Tesla unread tud ilyet.
-
djbelo
senior tag
Meg tudnátok mondani ,hogy ezek a (értesítési)számok az ikonok mellett, ilyet lehet tenni androidra is? Mert csak ios rendszernél láttam ilyet! A P6 csak a nem fogadott hívást, az sms-ket jelzi!
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #6177 üzenetére
Beállítások/Biztonság/Parancsikon-beállítások
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #6175 üzenetére
Illetve a 4 ikonos zárképernyőt személyre szabhatod saját ikonokkal (3at, mert a 4ik a feloldó), de időjárást oda sem lehet kitenni.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #6172 üzenetére
Hali, üdv itt!
Én nem tudok róla hogy lehetne kitenni saját dolgokat a zárképernyőre. -
tbajusz
tag
A belső tárhelyet sz.gépen láthatom? Mivel oda akarom majd menteni a korábbi fotókat (most Sd-n van) és az új képeket is!
-
freemanone
addikt
Sziasztok!
A mai naptól büszke P6 tulaj vagyok én is és rögtön lenne egy kérdésem hozzátok.
A zárképernyőre időjárást, valamint gyorsindító ikonokat lehet kitenni?
Tudom, hogy van olyan téma, ami tartalmaz néhány előre meghatározott gyorsindítót, de ezt szeretném személyre szabni, saját alkalmazásokkal. -
Kepe
aktív tag
Up
-
gekko293
csendes tag
válasz
bkiky01 #6167 üzenetére
Én azért nem bánkódom mert:
- heteket retró telefonnal jártam, vártam és vártam hátha olcsóbb lesz, de nem lett. (szeptember)
-Online úgy se tudtam volna venni mert céges flottás, azt meg csak személyesen lehetett meghatalmazással
És egyébként is, kár nézni, elektronikai cuccok mindig ilyenek, esnek az áruk, főleg hogy jön a karácsony.
Szóval inkább használjátok és leljetek sok örömet benne! -
Roland06
aktív tag
Nem tudom, hogy mi van a háttérvilágítással???!!! Az úgy jól működik,hogy automatán is lehet húzgálni a csúszkán? És változik az erősség ugyan úgy csak egy kicsit halványabb!
-
mec71
tag
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=588068&paidType=newPostPaidPrice&loyaltyTime=twoYear&package=&productSearchUrl=https%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSPhoneSearchCmd%3FcompareList%3D%26actPage%3D%26processMode%3Dsearch%26couponGenerationDisabled%3D0%26paidType%3DnewPostPaidPrice%26loyaltyTime%3DtwoYear%26packages%3D%26sort-top%3Dnew%26autoSuggestText%3D%26sort-bottom%3Dnew%26autoSuggestText%3D%26priceZone%3Dall%26brand%3D64%26parameter%3Dall%26style%3Dall%26camera%3Dall%26camera_resolution%3D0%26autoSuggestText%3D%26opsys%3Dall
-
mec71
tag
Basszus. 79082 Ft-ért adja a T a telot 20% online kedvezménnyel
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Csak én nem találom, vagy tényleg nincs videóhívás lehetőség a a készülékben, max skype-on?
Segítséget köszi!
Üdv. Kepe
-
torrrent
aktív tag
válasz
s3nsitivity #6156 üzenetére
Lg-nél ezt soha nem tették volna meg az biztos, bíztató a dolog.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #6156 üzenetére
Infó*
-
GordonSamway
aktív tag
És készen is van.A B122 fent van.Mindenem megmaradt navi bár is eltünik stb.Isteni.
ANTUTU 700 ponttal jobb lett.És az egész telefon sebessége is jobb lett szerintem.Nem mnt ha eddig azzal baj lett volna csak mondom.Ja és 100-150 megával több a memóriám. -
torrrent
aktív tag
You tube nézegetés köben automatiusan eltűnik a navigációs bár és full kérnyőbe teszi a nézett anyagot.
-
racerx
őstag
Azért hogy a verziókáosz fokozódjon :This guy (working for Huawei) says that B122 is the official firmware received by OTA update in Russia
-
tbajusz
tag
Tudom, hogy nem lehet beszélni a 3betűs naviról.
Csak annyit akarok tudni, hogy a navibar eltűnik?
Korábban olvastam, hogy valakinek ezzel volt gondja, de már nem találom... Nem akarnám azt nézni közben, fusson szépen a teljes kijelzőn -
okoska74
senior tag
válasz
GordonSamway #6142 üzenetére
Kell. Ha nem raksz rá semmit, akkor 2 Gb -os is elég.
-
okoska74
senior tag
Mai akksi fogyasztásom is a tegnapiéhoz hasonló eredménnyel zárult. 11:12 perc alatt 86% -ra zuhant a töltöttség. Szerintem ez a B122 igazán jól fogyaszt!
Akinek B122 -e van nézze meg légyszíves az accuweather -t, mert nálam a saját hely -en nappal van de pl. Miskolcon este van. -
tbajusz
tag
Na, voltam megnézni a csoda P6- ot! Hát, most már tuti ennél maradok!
Fényerő OK, akadást nem láttam, kezes, szép.... oda vagyok meg vissza
1 hét és hozhatom a Vodától!Amúgy a ME widgeten az album "ablak" a fotókat is mutatja, amit a telefonnal lövök? Vagy ezt lehet állítani melyik mappát mutatja??
-
Zlika
aktív tag
Nekem most így áll b122-vel.
-
molnartom
aktív tag
válasz
s3nsitivity #6132 üzenetére
Még egy kis okosság: [link]
-
molnartom
aktív tag
válasz
s3nsitivity #6132 üzenetére
Most próbálgatom!
-
Stehe
aktív tag
Ill. Antutu Tester progival van valakinek eredménye Battery testre? Én mindig ezt a progit használom akksi eredmények összehasonlítására, kb.ez az egyetlen app, ami pontos képet ad az akksi teljesítményéről...
Ha valakinek lenne, vagy akár linkje is, ne tartsa magában! :-)
-
xtevo
őstag
válasz
s3nsitivity #6128 üzenetére
Nem vitatom, igazad van. Csak érdekel(t).
Real life performance-ra mennyit adnál Te? és mennyit az AnTuTu?
-
molnartom
aktív tag
Hátha valaki hasznát veszi! [link]
-
xtevo
őstag
Hálás lennék, ha valaki az új AnTuTu-val csinálna egy tesztet, és megosztaná, mi hány pont, csak összehasonlítás végett.
meg persze e-pénisz növelés miatt pláne.
-
petyaaa6
tag
Hat nemtudom ti hogyvagytok vele, de elso nap utan, nekem a b111rol 114re eddig negativ hatasu. Gyorsabban merul, lassabb,jobban belagzik. Hiaba hasznalja ez jobban a ramot, ertem en tobb szabad ram van, lofaszt nemer. Igazabol, erdekes mintha a szabad 900mb nemerne semmit.
-
Newlachka
őstag
Srácok b122 linket dobjatok pls
-
slayernick66
tag
bocsi hogy amator kerdessel jovok, de nagyon vacillalok hogy frissitem a SW-t a telon a mostani B112-rol vmi masra
(B114 - B122 kozott vacillalok, varom meg a tobb tapasztalatot a B122-vel.) Egyreszt a kerdesem hogy ezzel en garit veszitek-e, ha frissitek otthon? masreszt a legamatorebb ember is tudja frissiteni a SW-t ha lepesrol-lepesre koveti az osszefoglalot? marmint ha barmilyen "evidens" lepes is hianyzik, akkor biztos belebukok (pl vmi konyvtarat kitorolni, wifit vagy playbol vmi frissitest kikapcsolni mittudomen, meg sosem csinaltam ilyet, epp ezert izgulok)
tudtok ebben par tanacsot adni?
koszi -
|AP|
veterán
válasz
s3nsitivity #6112 üzenetére
hajrá, minél több jelentkező van, annál jobb és színvonalasabb a verseny!
-
|AP|
veterán
Kicsit OFF, de van benne P6 is
Aki úgy gondolja nevezzen a PH! Android Homescreen versenyre!Az én nevezésem egy P6-tal
-
borist
tag
szerintetek hogy tudom összekapcsolni egy lg smart tv-vel, hogy pl egy játék a tv képernyőn fusson?
-
KisBundi
őstag
Nekem a B122-vel eddig durván jobb akkuidőt produkál!
3 óra alatt 20 perc képernyővel, 5 perc netezéssel, 5 perc telefonálással 5%-ot merült!
Ennyitől a régebbi romokkal 10 %-ot is merült volna! Elsőre az tűnt fel, hogy 1,5 órán át nem nyúltam hozzá és még mindig 100%-on volt, holott régebben 40 perc után már 99% volt!
-
racerx
őstag
Próbára ezt rendeltem most. Kíváncsi leszek hogy néz ki majd a telefonon, és mennyire véd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest