- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Köszi a segítséget, végül sikerölt az SD kártya dload mappájába átmásolni a ROM-ot, így felment a B708. Annyi viszont történt, hogy mikor CWM-el nem ment a telepítés, és a telefon újraindult, automatikusan feltelepült az előző ROM, és utána tettem fel a B708-at, remélem ez nem fog bekavarni...
-
Stehe
aktív tag
válasz
zeon.hu #25014 üzenetére
Hajaj...
CWM-et elindítottam,wipe data/factory reset -> format /system -> Wipe Dalvik Cache -> install zip from external sdcard -> wipedata.zip, majd install zip from external sdcard, kiválasztom a ROM-ot (B708_Repack_NeoArnet.V3.zip), erre kiírja, hogy installation update, majd installation aborted és visszalép a CWM menübe... Ezzel mit lehet kezdeni? Miért nem indította el a telepítést?
-
Stehe
aktív tag
válasz
zeon.hu #25012 üzenetére
Köszönöm!
Jelenleg B132 van fent (rootolt), és B708_Neo_Arnet_V3-asat tenném fel.
Ha jól értem, akkor recoveryben újraindítom, choose zip from sd card funkcióval kiválasztom a wipe_data.zip-et, majd utána ugyanazzal a funkcióval kiválasztom a ROM-hoz tartozó zipet, és fel is ment az új ROM? -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
ROM telepítés előtti clean install végrehajtásában tud valaki segíteni? Xda-n is nézem, de konkrét teendőket nem találtam. Lényeg az lenne, hogy ROM telepítés előtt teljesen törlődjön minden adat a telóról, a régi romok szemete ne maradjon rajta... Ha valakinek van ötlete, vagy csinált hasonlót, ossza meg lécci! Köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
Pistike1985 #24985 üzenetére
Köszi!
Szerintem megpróbálom a B132-re, ha nem megy akkor felteszek egy másik verziót. Mivel már sokadik rom van a telón, szeretnék egy teljes clean installt feltenni, hogy telepítéskor semmi felesleges fájl ne legyen a telón. Erre van mód? És ha igen, ennek mi a folyamata?
-
Stehe
aktív tag
válasz
Pistike1985 #24983 üzenetére
Igen, valóban midenki dícséri...
B132-re felmegy a 3gombos módszerel?
Illetve a B708_Repack_NeoArnet.V3 verziót kell feltenni, az egy utolsó, stabil verzió?
-
Stehe
aktív tag
válasz
Pistike1985 #24980 üzenetére
Köszi! Az már a 4.4-es? Illetve nem annál a verziónál van a para, hogy nehéz visszaállni róla másra?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy rootolt B132-es sw-t használok kb. egy éve, viszont már hetek óta használhatatlanul belassul, és fagyogat is.
Újra tenném a rendszert, csak tanácstalan vagyok melyik verziót. Visszategyem a B132-t, esetleg B511? Ha jól láttam az összefoglalóban, most az az ajánlott legfrissebb ROM verzió?Köszi előre is!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
GPS jelet nektek is lassan talál a teló? 3g bekapcsolva, de igy van, hogy 5-10 perc után talál jelet...
Jelenleg B132-es szofver van rajta, esetleg ennek a frissítésével, vagy egyéb módon orvosolható a helyzet?
Mindigis irigyeltem azokat, akiknél a GPS 5mp-en belül talált jelet... -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
CWM telepítésnél azt az üzenetet kapom, h. "Device not listed". Ezzel mit tudok kezdeni?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé belassult a telóm, úgyhogy a napokban újratelepítem a ROM-ot... Jelenleg B132 van rajta, ezzel elégedett vagyok, nincs komoly baja (Chrome néha kilép, ill. néha pár mp-re belassul), de semmi extra előnye sem. Jelenleg melyiket érdemes feltenni? Esetleg Kitkat-nak már van egy kiforrott, stabil verziója? Vagy maradjak a B132-nél? Előre is köszi!
-
Stehe
aktív tag
válasz
fornettisuti #23988 üzenetére
Gyári már nincs meg...
Az a bajom a mostanival, hogy belassult, egy böngészőnyitás újra 5-10mp-s művelet... Ill. GPS jelet is vagy nagyon lassan talál, vagy egyáltalán nem (ilyenkor újra kell indítani, és jó lesz).
A b708 v3 az már Kitkat?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja feltettem a telefonra a B132-es ROM-ot, rootolás hiányában a gyárit. Nem rossz, de kezdett ez is belassulni. Végül viszont rootoltam a telefonomat, így szabad a pálya!
Jelenleg melyik a leggyorsabb/legmegbízhatóbb ROM, amit érdemes feltenni?
-
Stehe
aktív tag
Arra van valakinek ötlete, hogy a hangerőt hogyan lehet feljebb tolni a maxnál? Egy hete hallgatok rajta zenét, de még max. hangerőn is nagyon halk... Jó lenne rootolás nélkül megúszni, mert még garis a készülék... Köszi!
-
Stehe
aktív tag
Felraktam a B132-t, Huawei backuppal vissza is állítottam a mentéseket. Viszont az email fiók (2 darab) valamiért nem akar visszaállni. Elindiítom az Email appot, majd kiírja, hogy szinkronizálás folyamatban, kb. 2 napja. Töröltem a fiókokat is, de ugyanígy ezeket írja ki. Így sajnos most használhatatlan az email kliens, pedig most lenne rá szükség, mert januárig már nem ülök a gép előtt.
Az Email appot hogyan lehetne működésre bírni? Profiltörlés, újraindítás sajna nem segített... Remélem nem kell miatta újra ROM-ot telepíteni...
-
Stehe
aktív tag
ROM frissítés esetén a dload\updaet.app fájlt a külső sd-re kell rakni? Én oda másoltam, de a 3 gombos indítás esetén az alábbi üzenetet kapom:
- Failed to mount /sdcard
- There is no UPDATE.AA in sdcard/dloadMi lehet a probléma?
-
Stehe
aktív tag
válasz
arminlok #22818 üzenetére
Köszi a választ!
Ha a 3 gombos installt használok, az leformatálja az összes partíciót (cache, dalvik cahe....), vagy csak rátelepít a meglévőre?
Szóval először egy factory reset kellene, majd a 3 gombos install?
Verzión még hezitálok, az első hsz. ben írt infó a 4.4-es kapcsolatban még aktuális? Miszerint több embernél még elég bugos, hiányos...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a telómon gyári 4.2.2 van, és az elmúlt hónapokban feltűnően lelassult, pedig nem telepítettem annyi új appot. A készülék még 2015. novemberig garis, így rootolni nem szeretném.
Kérdésem az lenne, hogy megbízhatóság/akksi élettartam szempontjából melyik verziót érdemesebb felrakni? Gyári 4.2.2, Kitkat, ....
Ill. hogy tudok olyan mentést készíteni, amivel probléma esetén vissza tudom állítani a mostani aktuális állapotot? Tehát nemcsak az adatokat, hanem a teljes fájlrendszert? Root hiányában a clockworkmodos cold backup nem játszik...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom a KK telepítésén, de igazából semmi problémám nincsajelenlegi ROM-al, leszámítva az alábbit:
Beépített e-mail kliensen be van nálam állítva 2 Exchange fiók is. Szinkronizáció ve van állítva "Soha"-ra, viszont az akksit eszméletlenül nyúzza. Ha meg sem nyitom, az akksihasználatnál a progi 60-70%-ot jelez, és a Wakelock detector is jelez 300-400 megnyitást. Ha letiltom, akkor az akksi az 1 nap helyett 2-2,5 napig is bírja, viszont ebben az esetben manuálisan sem tudom frissíteni a levelezésemet.
Valaki találkozott hasonlóval? Ill a KK ezt megoldhatja?
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Rootolás nélkül lehet készíteni "teljes" mentést? Ha igen, milyen progival? Arra gondolok, ha a Kitkat mégsem jönne be, vissza tudnék állni az aktuális szoftver verziómra? Látom, nagyon megosztja a társaságot a 4.4, és egyelőre még hezitálok a frissítésssel...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Hivatalos Kitkat elérhető már? Cikk alapján már igen, legalábbis Európában...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! Van egy eladó aluminium Bumper frame keretem, ha valakit érdekel írjon privit!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó tokom, ha érdekelne valakit írjon privit! Sötétszürke színű, kb. egy hetet használt!
Link -
Stehe
aktív tag
Huawei Cloudot sikerült valakinek beizzítania? Vagy van bármilyen módszer a felhőalapú mentéshez?
-
Stehe
aktív tag
válasz
monroe8609 #8831 üzenetére
Ha tényleg érdekel, eladom az enyémet (grafitszürke), viszont térerő szempontból ne sok jóra számíts... Ezt leszámítva elég vagány a kinézete
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a kínából rendelt tokom: Aluminium tok P6-hoz. Kibontva a tok nagyon szép, szebb mint a képen. Könnyű,és valóban aluminium. Ég és föld a telefon kinézete a gyári szilikontokhoz képest, és jóval vékonyabbá is teszi. Viszont van egy hatalmas problémája, ami használhatatlanná teszi:
- A tokba helyezve a telefont gyakorlatilag elmegy a térerő. Néztem hosszabbideig, van hogy 2-3-ast mutat a térerő ikon, viszont elég gyakran piros x-et jelez, ha bekapcsolom a képernyőt. Viszont érdekes, ha a képernyő be van kapcsolva, akkor nem veszti el a jelet. De ha kikapcsolom, és pár (másod)perc múlva vissza, 5-ből 3x nem jelez térerőt. Ezzel lehet kezdeni valamit? Mert sajnálnám ez miatt a polcra tenni a tokot, főleg a másfél hónapos várakozási idő miatt...
-
Stehe
aktív tag
A Huwaei cloud regisztrcációt használja valaki? Próbáltam regelni, de nem negedi, mert adott országban a szolgáltatás nem elérhető...
Pedig hasznos volna...
-
Stehe
aktív tag
Amióta feltettem a B122-es ROMot, ha USB kábelel keresztül összekötöm a telefont a géppel, a gépen megjelenikaz új meghajtójel, viszont rákattintva kiírja, h. a meghajtó nem elérhető. Más is találkozott már a problémával?
-
Stehe
aktív tag
Telefonom B122 mellett az eddigiekhez képest nagoyn meríti az akksit, használat alapján a "Exchange szolgáltatások" viszi el az akku nagyrészét. Ahogy láttam, a com.android/exchange szál az érintett. Már a szinkronizálást is kiszedtem, de a háttérben még mindig megy és visza az erőforrást. Kényszerített leállítással le tudom állítani, viszont akkormanuálisan sem tudok frissítani sem emailt, sem naptárat...
Valaki találkozott már hasonlóval? Nekem nem tűnik normálisnak, hogy szinkronizálás kikapcsolás mellett is ennyit fogyasszon... (Jelenleg 2 fiók van beállítva) -
Stehe
aktív tag
válasz
tbajusz #8460 üzenetére
Készítek a napvégén én is egy képet az akksi használat felépítéséről, hátha kijön belőle valami...
Az akksi éjszaka 5%-ot vett le alvó módban (az okés), viszont normál módban 2,5 órája van a telefon, és már 76%-on áll az akksi (95%-ról), csatoltam is képet:Ezek alapján az Exchange használat szívná ennyire az akksit? 2 E-mail fiók van hozzáadva, 1 órás frissítési intervallummal, nem PUSH üzemmódban... Szerintem ahhoz képest nagyon nagy az akksi használat...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten feltettem a B122-es verziót, megosztanék néhány tapasztalatot: A fő problémám megoldotta, miszerint napközben többször is kérte a PIN kódot. Először arra gyanakodtam, hogyha elmegy a térerő egy pillanatra nem tud visszacsatlakozni, de igazából egy jó térerővel rendelkező helyen is eljátszotta. De ez okés a B122-vel. Ill. Antutuban látok javulást, a régi rommal kapott 15.000 körüli érték felment 16.200-ra,. Viszont az akksi hangolása számomra egykatasztrófa. Előtte lévő ROM B104 volt, átlag használattal bő másfél napot kibírt, pedig a készülék akkor volt egy hetes. Azóta az akksinak is be kellett volna állnia, viszont most bő fél - 3/4 napot bír ki. Reggel leveszem a töltőről, és este 7-8 körül már 20-25%-on van. Hasonló problémával találkozott valaki? Az átlag felhasználás alatt kb. fél óra netezést (wifi), egy óra játékot, ill. 20-30 perc telefonálást értek / nap. Az energiakezelés minden esetben "Intelligens" módban használt...
-
Stehe
aktív tag
válasz
HUTCHDB #7852 üzenetére
Igen, netről rendeltem! Tetszik nagyon a készülék, úgyhogy másikat nem szeretnék. De elvileg így cserélniük is kellene egyből... Bár ha biztosan tudnám, hogy ez szoftveres hiba akkor inkább próbálkoznék egy új szoftverrel. Jelenleg elég kezdetleges verzió van fent, B104-es. A teló jelzi is, hogy van már újabb (B112), de letölteni nem tudom, ha online frissítésre megyek akkor pedig nem találja a fájlt, így telepíteni sem tudom... Pl. B122-esre lehet frissíteni rootolás nélkül?
-
Stehe
aktív tag
válasz
#73499136 #7846 üzenetére
Köszi! Neten vettem, és a 3 napon sajnos pont túl vagyok... Visszaviszem a boltba, hátha tudnak vele csinálni valamit. Rendszert frissíteni próbáltam, de nem jött össze, igazából el sem indult: Online frissítésre mentem, és mire lejött a fájl, újraindult a készülék, és azt mondta, h. a frissítési fájl nem találató, így újraindította újra a telót.
-
Stehe
aktív tag
válasz
kecskebégető #7842 üzenetére
Vágott SIM, de amúgy nincs vele baj. És ahogy láttam, csak akkor kéri a pint, ha elment a hálózat (pl. munkahelyem, ami nincs teljesen jól lefedve)
-
Stehe
aktív tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy néha eldobja a hálózatot, és olyankor minden esetben PIN kódot kér (nem kapcsolódik magától vissza)? Elég zavaró, mert ha nem veszem észre, hogy PIN kódot kér, addigsem tudnak elérni...
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok! A rendszerfrissítési hibára van valakinek ötlete? Előre is köszi!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Megvan a készülék, kártyafüggetlen, B112-es szoftver van rajta. A menüből, ha a rendszerfrissítés opcióra rámegyek, kiadja, hogy létezik már B112-es is, amit elkezdek letölteni (332mb). De miután letöltöttem, és a telefon újraindítottam, kiírja, hogy nem találja a fájlt, és újra kell indítani a telefont. 2x is próbáltam, mindkétszer hasonló eredménnyel. Ezt hogy lehetne megoldani? -
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tagja vagyok a klubnak, megérkezett a P6 fekete színben! :-) Rendeltem hozzá alu tokot, ami várhatóan pár napon belül megérkezik...
Mielőtt viszont beleásnám magam a kommentrengetegbe, arra tudnátok javaslatot adni, hogy az aktuális (gyári) állapotot hogyan tudnám lementeni? A telefon kártyafüggetlen, de nem rootolt. Ill. ha rootolok, ugrik a gari is? Mert 2 év garival vettem a telefont... -
Stehe
aktív tag
Ill. Antutu Tester progival van valakinek eredménye Battery testre? Én mindig ezt a progit használom akksi eredmények összehasonlítására, kb.ez az egyetlen app, ami pontos képet ad az akksi teljesítményéről...
Ha valakinek lenne, vagy akár linkje is, ne tartsa magában! :-)
-
-
Stehe
aktív tag
Nagyon szimpatikus a telefon, a hónapban be szeretnék szerezni egyet... Az viszont még nem egyértelmű számomra, hogy az egész telefon anyaga aluminium, vagy csak a széle?
Ill. ti milyen tokot használtok a telóhoz? Énnéztem egy Bumper case-t, mivel egy sima tokkal pont eltűnik a telefon egyik legnagyobb előnye, a vékonysága. Hasonló "tokot" használ valaki? Asztalra téve tényleg nem érintkezik a kijelző/hátlap a felülettel, csak a tok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!