- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beckdo_
csendes tag
Ma voltam a T-mobile-ban, telefonokat nyomkodni. Olvasás alapján a Huawei P6-ot választottam, de nagyon meglepett a böngésző lassúsága, ill., hogy 20 perc alatt sem talált gps-t. Mellette volt egy Nokia 820-as, szinte várakozás nélkül töltötte be az oldalakat. Kérdeztem az egyik eladót, hogy tényleg ennyire lassú-e a huawei, azt mondta, hogy ezzel ne törődjek, a kiállított telefonok nem mérvadóak, van, hogy nem is végleges állapotú telók. Ti hallottatok már ilyenről? Eléggé elbizonytalanodtam, bár tény, hogy a mobilarénás teszt is azt írja, hogy igen gyors a böngészője... Mik a tapasztalatok?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8498 üzenetére
Az egyes:Láthatod nemhogy nem egy szavas hanem majdnem 8 sor-Nem nyert.(Plussz ki az aki kitudja számolni,hogy van még 20 sec?.....)
A kettes teljesen más téma mindkét válasz és nem is tudtam egy-két szóban kifejteni természetes és a szabályzat szerint is jogos hogy nem egy hszben válaszoltam-Nem nyert
Hármas.-28 sor szerinted egy hszben kellett volna ömlesztenem amikor más téma más személy.-Nem nyert.
Négyes:15 sor két témában két különböző embernek -Nem nyert.
Ötös:21 sor három különböző téma 3 különböző embernek -Nem nyert.
Hatos:11 sor 2 különböző téma két különböző embernek-Nem nyert.
Nemhogy vakvágány ,döglött ló volt.Most kezd összeszámolni a sok-sok összevont hszem..
Én is építő jellegű kritikának szánom,hogy a topik csendőr szerepét ne vedd magadra nem áll jól.
Légy jó és fogadd el. Ha konkrét kivetnivalót találsz a posztjaimmal kapcsolatban azt a moderécios topikban jelentsd.Kizártnak tartom mondjuk,hogy több soros teljesen mástémájú másembernek szoló postjaim amik kiregénynek is beillenek nem egyszavas ürességek hsz gyűjtögetésnek minősülnének,
Az ügyet úgyérzem megvitattuk részemről zárva a téma.Tegyél te is így.
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #8495 üzenetére
egy kettő három négy öt hat tovább nem volt kedvem visszanézni... ennyire nem rossza memóriám
uh légy oly jó és fogadd meg az építő jellegű tanácsokat, és ne gyere a vakvágány dumával. köszi.
(#8497) -KP-: Én leginkább otthon tartom a dobozában. Nem szoktam kivenni sem a sim-et sem a (még nem létező) sd kártyát.
-
-KP-
addikt
lehet olyan p6 tokot venni ami tárolja valahol ezt az sd/sim kártya rekeszt nyitó pöcköt? ti hova szoktátok tenni ha a jack be van dugva?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8493 üzenetére
Pont rám nem jellemző ha visszaolvasol sőt kérlek olavass vissza és láthatod én vagyok az aki mindig összfűzött kommentekt gyárt.99%-ban.470 hszemből kb ez volt a második ez is véletlen lett szerkesztetlen.
Ez most vakvágányra ugrás és felesleges boss attitude volt bocs. -
-KP-
addikt
Én innen szedtem 122-est.
http://huaweinews.com/2013/11/ascend-p6-b122-firmware/
-
freemanone
addikt
válasz
koxaman #8488 üzenetére
Na látod így mindjárt más a gyerek fekvése!
Ehez nincs is mit hozzáfűzni, mert teljesen megállja a helyét.
(#8491) TomWexX: +1 én is kipróbáltam jópárat és nincs vele semmi gond.
(#8486) kecskebégető: Légy oly jó és ezentúl, ha csak 1-2 szavas hozzászólásokat írsz, akkor 5 percen belül szerkeszted a hozzászólásodat és ne írj újat, akkor sem ha azt több felhasználónak is címzed. Fórum alapelvek, 12/4-es pont.
-
TomWexX
addikt
válasz
SpeedHUNGARY #8490 üzenetére
Több témát is töltöttem már le onnan, soha semmi gond nem volt velük.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
koxaman
tag
válasz
freemanone #8484 üzenetére
Rendben ezt eléggé sarkosan írtam le, én csak azt mondom hogy 1 napig simán bírnia kell, sőt picit tovább csak jól kell beállítani. Gondoltam itt olyan dolgokra amiket leírom.
Én jelenleg erre használom:
Email
Üzenetküldő szolgáltatások
Soundcloud
Naptár
Feladat ütemező
Dropbox
Térkép
Menetrend
M. Manager
Illetve a hírek olvasása Flipboardilletve persze a képernyő nagyságából fakadó energia igényt nem lehet kikerülni.
-
zola-
őstag
válasz
kecskebégető #8486 üzenetére
Nem....ezt a b22 szeretnem, de a z osszefoglaloban nincs benne.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #8484 üzenetére
+1 okostelefonként 1 nap.
Polcdíszként mindenkinek elmegy 3 napot is..... -
freemanone
addikt
válasz
koxaman #8483 üzenetére
Mi használjuk is a telefont! Ne vedd sértésnek, de erre egy gombos "butatelefon" is tökéletes lenne neked.
Nekem sem bír ki 1,5 napnál többet, ha pedig használom is kicsit komolyabban akkor estére, már töltőért sír, de ez nem rossz. Sőt kifejezetten használható üzemidővel rendelkezik. Nincs olyan okosteló amit pár óra alatt ne lehetne lemeríteni és aktív használat mellett kibírna több mint 1 napot.
-
koxaman
tag
Nem tudom ti mit csináltok nálam a telefon 52% -n most és más fél napja megy tehát holnap lesz 3. nap hogy nem töltöttem. Igazából zenét hallgatok rajta melóba meg vissza, ha csak levelezésemet akarom nézni meg üzenetküldőket használom vissza rakom 2g re ! Úgy se kell nagyobb adatforgalom hozzá. A másik meg este használom a hozzá rendelt profilt "alvás" napközbe cégnél "találkozón" és itthon hazafele "normál". A fényerősség automatát levettem fölösleges hogy nekem állítgassa, jelenleg 10 % on. Google alkalmazások eltávolítva/fagyasztva és folyamatosan kilövöm azokat az alkalmazásokat amiket már nem használok. Illetve amit beriaszt, hogy nagy energia fogyasztású.
-
zola-
őstag
Adnatok egy linket a legfrissebb romhoz?
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8472 üzenetére
Nem egetverő probléma a hiánya, nincs nagy forgalom a telómon, de ha eszedbe jut és leírod, megköszönöm és megcsinálom.
-
jegenye77
addikt
Gyári állapot visszaállításánál újra kell majd root-olni a telót?
-
batai15
félisten
Érdeklődnék hogy ehez az emotion uihoz kb mennyi téma érhető el? ténylegesen több száz vagy van néhány darab?
-
gekko293
csendes tag
A Wifivel nekem sincs problémám. A GPS-szel viszont igen sajnos, nem először. Használtam vasárnap, úgy kb 1,5 órát ment a navigálás, megérkezvén az úticélhoz, kikapcsoltam. Nagyjából egy óra múlva vissza kapcsoltam és nem akart működésbe lendülni. (az állapotsoron nem villogott) Újraindítottam 3-4 alkalommal, aztán feladtam. Ez nem az első eset sajnos. B111
Amúgy minden mással elégedett vagyok. -
törölt tag
köszi mindenkinek a választ, a Wifis problémáról itt olvastam amúgy a topicban, lehet csak egy usernél volt vele gond
-
SityiSXT
őstag
Akkuidohoz hozzaszolnek akkor igy, hogy ugy tunik, nalam vegre beallt a fogyasztas (B122). Nalam hetkoznap derekasan merul annak koszonhetoen, hogy olyan 2 orat metrozok, es szerencsetlen telefon nem talal tererot (nem tudom, Budapesten van-e mobilhalozat odalent, itt nincs). A munkahelyemen az irodaban is vannak veteli gondok neha (BlackBerryk ugy kabe megpusztulank az asztalomnal, de a P6 egesz jol birja), hala az irodaablak hoszigetelo bevonatanak. Hetvegen viszont kivaloan birja, olyankor ugyanis stabil a mobiljel. Szoval nagyon ugy nez ki az en szemszogembol, hogy fogyasztas tekinteteben ugy hatekony a P6, ha nincsenek ilyen veteli problemak - amit en pozitivumkent ertekelek, hiszen megfelelo korulmenyek kozott igenis tud sporolni az akkuval a cucc.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
#32711680 #8466 üzenetére
- GPS vétel tényleg instabil?-Nem! Eleinte volt gond de az is csak kb 3 embernek ez hibahatáron belűl van nem mondanám semmiylen szinten hibának így kijelenteni köbevésettnek mint te meg pláne.
- Wifi-t tényleg nem tud lezárt képernyővel?-Dehogynem hol olvastál ekkora butusságot?
- Akkuidő mindenkinek ennyire problémás?-Mi van pont ,hogy tök jó az akku idő más ekkora készülékhez képest.Ha volt is akku gond az user error vagy közponzi hiba(pl a google szolgáltatások beakadása) -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8471 üzenetére
Egyszer kell rootoloni majd utánna nem tudom mi a neve storeból lekapható led notification app(Probálkozzatok ha eszembe jut ideírom nevét).Beállítani mjad ujraindítani a készüléket és utánna már törölhető az app megy a visszajelző led alapállapotban is ,Kék ,zöld cián szinben. attól függ mi jött.
-
gabancs
addikt
válasz
#32711680 #8466 üzenetére
- GPS vétel tényleg instabil?
- Wifi-t tényleg nem tud lezárt képernyővel?
- Akkuidő mindenkinek ennyire problémás?Már bocs, de nem tudom, hol olvastál ilyet. Hogy több ezer felhasználóból néhánynak ilyen, az nem azt jelenti, hogy minden készülék ilyen. Nálam egyik állítólagos hiba sem jelentkezett.
-
-KP-
addikt
telekomos gépen a hülye telekomos üdvözlést hogy tudom kilőni? nem találom az opciót rá.
-
zola-
őstag
Ez nektek is ilyen?: "A sim kártya tálcája picit csálén áll benne. Ahol a lyuk van ott bentebb van a másik vége meg picit kintebb." És a 122-es romhoz adnátok egy linket?
-
törölt tag
Sziasztok. Teló vásárlás előtt vagyok, Samu S3 és Ascend P6 között variálok. Nagyon bejön ez a P6, fogtam is kézbe baromi jól néz ki, de kicsit elrettentenek ezek a hibák, amiket írtok.
- GPS vétel tényleg instabil?
- Wifi-t tényleg nem tud lezárt képernyővel?
- Akkuidő mindenkinek ennyire problémás?Ezek voltak a legnagyobb bugok amiket itt olvasgattam, ezek még most is napirenden vannak?
-
Stehe
aktív tag
válasz
tbajusz #8460 üzenetére
Készítek a napvégén én is egy képet az akksi használat felépítéséről, hátha kijön belőle valami...
Az akksi éjszaka 5%-ot vett le alvó módban (az okés), viszont normál módban 2,5 órája van a telefon, és már 76%-on áll az akksi (95%-ról), csatoltam is képet:Ezek alapján az Exchange használat szívná ennyire az akksit? 2 E-mail fiók van hozzáadva, 1 órás frissítési intervallummal, nem PUSH üzemmódban... Szerintem ahhoz képest nagyon nagy az akksi használat...
-
alexander12
aktív tag
[link]
Én ilyen tokot rendeltem rá, eszméletlen jól néz kiMegmarad a drágaszág karcsúsága
kettőt vettem egy vöröset és egy feketét. A vöröset felraktam, a fekete megvan bontatlanul -
zola-
őstag
Na megvan a kicsike! Nagyon törékeny note3 után. Félek, hogy elejtem mindig.... Viszont kicsit fura nekem, hogy a sim kártya tálcája picit csálén áll benne. Ahol a lyuk van ott bentebb van a másik vége meg picit kintebb. Nektek is ilyen?
-
tbajusz
tag
Én a vodás gyárit frissítettem a B122- re és pont ellentétes tapasztalataim vannak! Az akkuval szenvedtem, 2 hét után sem jött el a várva várt "majd beáll az akku" dolog! Visszafogott használattal is alig bírta ki a 12-14 órát...
Most 3-4 napja fent van a 122. Tegnap reggel levettem a töltőről (igaz sokat nem használtam tegnap) és most 62% vagyok.Amit megfigyeltem, hogy többek közt a "Google Play Szolgáltatások" fut a háttérben és ébresztgeti a telefont sokszor. Ezt az alkalmazások kezelése menüben letiltottam (meg még pár goggle appot is).
Látszik, hogy éjszaka kikapcsolt nettel, wifivel nem akart ébreszteni semmi. Az a play szolgáltatás valami üzenetküldő alkalmazás lehet ha jól tudom?!
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Múlt héten feltettem a B122-es verziót, megosztanék néhány tapasztalatot: A fő problémám megoldotta, miszerint napközben többször is kérte a PIN kódot. Először arra gyanakodtam, hogyha elmegy a térerő egy pillanatra nem tud visszacsatlakozni, de igazából egy jó térerővel rendelkező helyen is eljátszotta. De ez okés a B122-vel. Ill. Antutuban látok javulást, a régi rommal kapott 15.000 körüli érték felment 16.200-ra,. Viszont az akksi hangolása számomra egykatasztrófa. Előtte lévő ROM B104 volt, átlag használattal bő másfél napot kibírt, pedig a készülék akkor volt egy hetes. Azóta az akksinak is be kellett volna állnia, viszont most bő fél - 3/4 napot bír ki. Reggel leveszem a töltőről, és este 7-8 körül már 20-25%-on van. Hasonló problémával találkozott valaki? Az átlag felhasználás alatt kb. fél óra netezést (wifi), egy óra játékot, ill. 20-30 perc telefonálást értek / nap. Az energiakezelés minden esetben "Intelligens" módban használt...
-
ShadowX
őstag
Elméletileg függetlenek, de nem lehet tudni, mert más telefonoknál volt már olyan, hogy egy kezdeti készlet az volt, a továbbiak függôk. Kérd meg hogy kapcsolják be a telefont, hogy megnyomkodhasd, aztán írd be a kódot, amivel meg lehet nézni a sim lock állapotát (korábban itt írta valaki hogy mi a kód, amit a tárcsázóba be kell ütni).
-
zola-
őstag
Légyszi! Vennék ilyen telót de tudnom kéne, hogy a t-mobile nál vásárolt teló független?
-
mati12
senior tag
Na sikerült! A kikapcsolás után legalább 2 percnyire kell állítani a riasztást,hogy feltudja ébreszteni magát. Amúgy ez tényleg ritka funkció az Androidos készülékek világában,történetesen még sosem találkoztam olyan Androidos készülékkel ami tudta volna ezt. Pedig a különböző fórumokat olvasgatva azt látom,hogy igény az lenne rá.
-
zola-
őstag
A t-mobilnál vásárolt P6 most is független?
-
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #8432 üzenetére
A kikapcsolva ébresztés alatt mit értessz?
-
racerx
őstag
Nem emlékeztek, hogy hol lehet kikapcsolni a százalékos akkukijelzést?
-
ShadowX
őstag
válasz
kgabor3000 #8441 üzenetére
Kevés a 4 giga? Te jó ég, milyen appokat használsz? A nagyobb appoknál általában megoldott, hogy a kiegészítô fájlok az sd-re kerüljenek.
Régen volt értelme, amikor csak 1 giga hely volt fenntartva az appoknak.
-
TomWexX
addikt
válasz
kgabor3000 #8441 üzenetére
Csak a trükközéssel oldható meg. Arról bővebben a téma összefoglalóban....
-
akosar
tag
Ma megérkezett végre Kínából a Sandisc Ultra 32GB class10 memóriakártyám (egy hónap után). Nagyon jól muzsikál a P6-ban!
(4800 HUF-ért ajándék
Mindenkinek ajánlom!
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #8438 üzenetére
Nem szaggat az, amíg be nem lakod
kgabor3000: miért szenvedsz az sd-re pakolással? Az elkülönített memória pont erre a célra van fenntartva. A régi idôkben még volt értelme, de ma már nem látok különbséget.
-
kgabor3000
csendes tag
Írok egy példát is az adott játék 555 mb ot foglalt kb a belső memórián átrakom sd re és kb 10 mb-al foglalt kevesebbet a belső memórián. És ez minden app-al így van.
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok lehet hüje kérdés vagy megállapítás nem tudom. Ha felteszek egy app-ot felrakja a telefon memóriára ugyebár mikor áthelyezem sd re szinte semmit nem rak át de nem is a külső sd re rakja hanem az általam használható 4 gb ra úgy veszem észre. Ez normális? vagy valamit be kell állítanom? mert sajnos nem nagyon van már hej a 4 gb-on
-
arminlok
senior tag
szerintem aki e között a kettö között gondolkodik s4 mini és p6 annak tényleg az s4 mini valo mert nem fogja látni ennek a szépségét ami számomra a külsö
-
pokinca95
újonc
válasz
kecskebégető #8432 üzenetére
van benne valami. köszi a választ.
azért még az s4 minin gondolkozok. még gyorsabb mint ez a telo. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
pokinca95 #8429 üzenetére
A Huawei a 3.legnagyobb mobilgyártó miről beszélsz?
Ilyen szinten már mi számít,hogy amaeriakai a cég vagy "tádzsikisztáni"?
Gondolhatod nem azért ők a hamadikak mert hulladékot építenek bel.
Ez a telefobn is olyan minőségi anyagokból van amiről egy samsung csak álmodhat.Olyan finom innovációk(A kijelző, a kikpacsolva ébresztés,kesztyű mod,mozgásra lehetőségek.)amik a mindenappoknak szólnak nem kicseszett benchmarkoknak...ÉS ui a az sp és a s4 mini 80%-ban kínában előállított alkatrészekből áll PONT. -
ShadowX
őstag
válasz
TomWexX #8425 üzenetére
Ezt egy kis trükkel meg lehet kerülni. Update.zip-re kell átnevezni amit telepíteni akarsz, és a cwm-ben pedig a apply update.zip-et kell választani.
Ebben a kínai b118-as romban elég sokat csiszoltak a gpu teljesítményén. Az asphalt7 már nem szaggat, viszont a textúra hibák továbbra is megvannak
-
pokinca95
újonc
Sziasztok, én is most nézegettem telefonokat.
Nekem ez a teló nagyon megtetszett, de a kínai gyártóval kapcsolatba felmerül pár kérdés.. oké hogy amikor megkapjátok hasít mint az állat, de mi lesz fél év múlva? a kíni cuccok híresek a szar elektronikájukról, ami egy idő múlva tönkre teszi a telefont is.
Ti mit tapasztaltatok? a huawei telefonoknak elfogadható az élettartama?a másik két telefon amin gondolkozok a sony xperia SP, és a samsung galaxy s4 mini
-
TomWexX
addikt
válasz
jivanmukta #8421 üzenetére
Ha jól emlékszem, a CWM itt is bugos, és csak külső sd-ről enged telepíteni.
jegenye77: Ha menüből frissítesz, akkor megmarad minden.
-
ShadowX
őstag
Elérhetô az xposed framework emui barát verziója az xda-n.
-
-KP-
addikt
na állítgattunk kicsit a routeren, most minden jónak tűnik egyelőre
-
jegenye77
addikt
B112-ről B119-re frissítem a normál upgrade-el tehát a telefon menüjéből akkor elveszik minden beállítás,vagy csak frissül és minden megmarad?
-
jivanmukta
csendes tag
Üdv!
Én a cwm-et szeretném telepíteni. Az installer verzió ok, az megvolt, de amikor a bootloader verzióra kerülne a sor akkor ellenállásba ütközök.
A belső sd kártyára másoltam a touchrecoveryloader.zip-et, cwm elindít, install zip, majd choose zip from sd card. És itt a vége, eltűnik a menü, csak a kalap marad a képernyő közepén.
Telefon újraindít, és megint csak eddig jutok. 10-12 próbálkozás után egyenlőre feladtam.
SD kártyám csak szerdán jön meg, így arról sajnos még nem tudom próbálni.
Vagy mindenféleképpen kell hozzá sd kártya? Ez lehet a baj? -
racerx
őstag
Apropo gyári böngésző.. Sikerült már valakinek a gmailos accból a könyvjelzőket beimportálni alá?? VAgy hogy lehetne a html-ben lévő mentett könyvjelzőimet alárakni?? (XML-t használ ha jól tudom)
-
Nimda
addikt
Bizony kínai link, (nincs benne gapps) de van belőle egy régebbi B118 teszt verzió, ami szvsz nem ugyanaz, de használható európai.
Én a kínait nem tenném fel, mert a régi B115-116-os cuccokkal is megszívták itt már páran.Amit az előttem szóló is javaslott, a B119-122 a nyerő jelenleg.
A kínai verzióról egy kis német cikk.
-
ShadowX
őstag
Nem, mehet a belső memóriáról is. Ha a hivatalos update.app fájlokkal frissítesz, akkor az sd (külső vagy belső az mindegy) mappa gyökerébe lértre kell hozni egy "dload" nevű mappát és oda kell a frissítést bemásolni. Ha a készülék meg magától talált frissítést akkor is engedi.
-
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #8415 üzenetére
Mármint a gmail meg a youtube, stb amit le lehet simán szedni a playről? Mert az nem nagy érvágás
Ha van magyar nyelv benne akkor kipróbálnám.
Nincs leírása mit tud ez a rom? -
-KP-
addikt
válasz
freemanone #8411 üzenetére
igen azt sejtettem én is. most megpróbálom frissíteni a szoftvert, de ez az amit 0 napos android userként el akartam kerülni
noob kérdés, sd kártyát nem vettem pluszba. anélkül nem is tudom frissíteni?
-
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #8410 üzenetére
Nem valami logikus a számozás...
A 118-as az nem kínai verzió? Van benne magyar nyelv? És azt is simán fel lehet tenni? Nem kell hozzá semmit módosítgatni? -
-KP-
addikt
válasz
freemanone #8411 üzenetére
elgépeltem. úgy értettem hogy ne használja. ma vettem t-nél, b103 rom van rajta. sajna nem tudok csatlakozni az itteni wifire emiatt állandóan a mobilnetet akarja használni...
-
s3nsitivity
addikt
jajam
Agyamra ment a halk hangszórója.
Sokszor még ha a zsebembe volt se hallottam, hogy csörög.
Én 122-t használok, azzal semmi bajom, elvileg a 119 uaz csak eus verzióba.
Most jött ki a B118, ami elvileg jobb mint a 19 és 22 is.(#8409) vonatospisti
Én egy Sony MDR Z300-al használom ami hát nem egy erős darab és szerintem tökéletes, előtte egy One X-em volt. És hát ha a dolby nem beats audio biztos vagyok benne, hogy közel áll hozzá.
-
vonatospisti
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és a P6 az egyik kiszemeltem! Nehéz döntés ez mert legalább 3 évig szeretném használni! Igazából nekem fontosabb a zene minősége / persze normális fülessel/ mint a játék! Esetemben egy Sennheiser cx300II-es fülesem van, nem tudjátok, hogy ezzel hogy szól? Jah ezelött egy Xperia Ionom volt ha eléri azt a szintet akkor az már nekem tuti! Nem szeretném rootolni a telót! Válaszotokat elöre is köszönöm!
http://mobilarena.hu/dl/s/rl.gif
-
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #8407 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint a ONE X fórumán ezért nem láttalak mostanság
u.i.: És jó a B119?
-
lcee79
addikt
Köszi!
-
HUTCHDB
nagyúr
nem tudom, hogy miért, de nekem spec a P6 alap viselkedése sokkal meggyőzőbb volt, mint a G2-é.
simább, smooth-abb a P6.
ráadásul a P6 gyári böngészője, teljesen hozza az IOS szintet, (i5) ami android szinten nagyon nagy szó!
nem vitázni szeretnek, de egyes embereknek sokkal többet jelent a működés összességében, mint a nyers erő, ami mögött döcögő, akadozó megjelenés van (jó ez G2-nél kicsit túlzás, de sajnos jelen van). -
lcee79
addikt
válasz
Zsocy155 #8401 üzenetére
Persze azt olvasgatom, azért írtam a kérdésemben levő kérdéseket, frissebb gyári romot nem talál a b111-től, de ezt akarom cserélni mindenképp.
Tehát csak a telefonra másolós és elindítós verziót szeretném csinálni, csak addig kérdezek még fel nem töltődik normálisan 30%-ról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!