- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxaman
tag
Nem tudom ti mit csináltok nálam a telefon 52% -n most és más fél napja megy tehát holnap lesz 3. nap hogy nem töltöttem. Igazából zenét hallgatok rajta melóba meg vissza, ha csak levelezésemet akarom nézni meg üzenetküldőket használom vissza rakom 2g re ! Úgy se kell nagyobb adatforgalom hozzá. A másik meg este használom a hozzá rendelt profilt "alvás" napközbe cégnél "találkozón" és itthon hazafele "normál". A fényerősség automatát levettem fölösleges hogy nekem állítgassa, jelenleg 10 % on. Google alkalmazások eltávolítva/fagyasztva és folyamatosan kilövöm azokat az alkalmazásokat amiket már nem használok. Illetve amit beriaszt, hogy nagy energia fogyasztású.
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Warhammer 40.000
- BestBuy ruhás topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest