Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Úgy tűnik hétfőn csatlakozok a P6-os társasághoz.
Egy pár kérdésem lenne.
Az MHL támogatással most akkor mi a valós? Néhol azt írják megy, néhol azt, hogy nem.
Erről kinek milyen tapasztalatai vannak?
A másik kérdésem az aksi üzemidejére térne ki. Reggel 6kor mindennap lehúzom a töltőről és csak este 8 felé tudom visszarakni, ezt aktív használat mellett bírná?
Ami még érdekel az a multimédis támogatás tapasztalat. Mármint gondolok itt a kamera minőségére és a külső hangszóró hangerejére(a One X-ben rohadtul halk volt és sokszor azt sem hallottam ha csörög.. ).
Valamint az érdekelne még, hogy használtok e nem gyári romokat, amint láttam csak a MIUI meg a stock alapúk amik igazán tökéletes. Én személy szerint egy CM-nek örülnék legjobban. De ezekről vannak tapasztalataitok?Remélem tudtok válaszolni.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Csak egy flagshipről van szó, biztos lesz 4.3 hamarosan, én még a 4.4-ben sem kételkedek.
Valamint egy kérdés, a lock screenen vannak zenei vezérlők zenelejátszás közben?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Na hát ha most az officialtól eltérő változatok ezek, akkor végülis csak leak-ek ha úgy nézzük.
Ergo amíg nem hivatalos lesz a frissítés addig a fejlesztők csak maguknak jelzik a verzió változást, kód történetet. Ezek a felhasználóknak semmit sem jelentenek hisz elméletben a kezükbe se kéne jutni.
Így abban sem lehet bízni, hogy a nagyobb verziószám jobb mint az előtte lévő, hisz egyáltalán nem a felhasználóknak készültek. Lehet, hogy egyik napról a másikra vagy egyik óráról a másikra kerülnek ki új verziók amik a fejlesztőknek segítség csak. Vagy akár az is lehet, hogy több ember(csapat) párhuzaomsoan készít és megvan a verziószámuk így akár az is lehet, hogy hamrabb lesz meg nagyobb verzó számú mint egy "kisebb" testvére hisz csak a végén gyúrják őket össze.Már ha jól értelmeztem a kérdést.
Dióhéjban, amíg nem Official realize addig akár kiskutya is lehet a verzószámának a neve.Viszont ha Official akkor meg azért lehet mert csak minor upedatek és több irányból fejlesztik őket párhuzamosan, ergo csak bug fixek vannak bennük.
-
s3nsitivity
addikt
Őszintén?
Semmi.
Illetve de, mert ezeket valaki "kihozza" a fejlesztőktől.
És feltélezhetjük, hogy nem azért hozza ki mert rosszabb lett.
Kisebb nagyobb dolgok lehetnek bennük, lehet, hogy csak épp 2 apit cseréltek ki amit egy felhasználó észre sem vesz, de mondjuk a pl a netspeeden lehet javított.
Szóval ezeknél nem kell nagy dobásokra számítani, nem azt mondom, hogy nem is lehetnek benne nagy dobások de nem törvényszerű.Na meg persze ez csak a "protokol", hogy a Huaweinél, hogy gondolkoznak a fejlesztésről azt nem tudhatom, sőt még én is csak most tanulom ezt mélyebben.
-
s3nsitivity
addikt
Mi ez a wifi hiba?
Én erről nem tudok avassatok már be
Ha sokan panaszkodnak akkor sanszosabb a szoftveres hiba bizonyos router beállításoknál mint a hardveres." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
MIUI v5-t nem használ senki?
-
s3nsitivity
addikt
KisBundi -nál az igazság.
Még csak holnap megyek beszerezni egy P6-osat.Lesz hasonlítási alapom mert nem egy telefonom volt már.
De már várom nagyon.Egyébként szerintem ki fogom próbálni mert a MIUI a kedvenc romjaim közé tartozik.
Mondjuk egy CM10.2-nek jobban örülnék, ha lesz időm lehet portolok egyet
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Hát srácok már lassan 2 órája nyomkodom és nem tudom megunni az egyetlen dolog ami nem tetszik eddig az a billentyűzet..
Igaz ez egy Swypeal könnyen orvosolható[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz KisBundi #6081 üzenetére
Nagyon is!!
(#6085) okoska74
Nekem is csak annyi a bajom vele, hogy nem igazán "segítőkész"
Hozzászoktam, hogy szinte a lehetetlenségig elírt szavaim is kijavítjákMás.
Nekem működik a LED rendesen, igaz értesítésnél csak zölden világít, de ezt szerintem meg tudom majd oldani.
Valamint ami még kérdés volt mostanában, játékok alatt is van nav bar és még nem is hideolt.
+ láttam többeteknek is írva, hogy nem fut a Dead Trigger 2.
Hát nekem se, így azzal marad a Nexus 7-en való játszás.
Egyébként én is Nova párti vagyok de adok egy esélyt a gyárinak is hátha valami király témával megszeretem.Egyébként (igaz ez az első napom vele) eddig csillagos 5-ös a telefon.
Előtörténetem:
Sony x8 - HTC TP2 - Samu Gio - Motorola Mielstone - Samu Ace - HTC Desire HD - 2 no name kínai - Lumia 800 - Sony Xperia P - HTC Sensation - Nexus S - Motorola RAZR - HTC One X - BlackBerry Z10 - Ascend P6
Van mihez hasonlítani." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Linux alatti rootolásról valakinek valami infó?
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #6156 üzenetére
Infó*
-
s3nsitivity
addikt
válasz freemanone #6206 üzenetére
" Nem bírom, ha nincs appdrawer. "
Ez tetszett.
Mer az EMUI-ba van..
Valamint ez könnyen orvosolható egy launceherrel[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Megvan mi hiányzott az életemből amíg BlackBerrym volt!!
Hajnalig szenvedni a telefonnal, hogy legalább bekapcsoljon.Nos igen, root, cwm és elkapott a hév egy kis tweakeléshez.
No de a build.prop "szétcincálása" után nem igazán akarózik bekapcsolni a kicsikém.
Viszont így azok aik arra várnak, hogy véleményezzem a MIUI-t örülhetnek mert így lehet már ma rárakom" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
Se cwm se DW csak a huawei logo és semmi kombi nem ment.
Mondjuk mivel a logo ott volt nem paráztam mert ADB-vel bárhová bebootolok.
És így jött vissza végülis.És ebben a pillanatban kapcsolt be MIUI V5-el!
-
s3nsitivity
addikt
Az egyetlen buktatója ha nem volt bekapcsolva az usb debugging.
gépre rákötni a telót.
Androidos fastboot fileok majd terminálból kiadod neki a következő parancsot:
adb devices
ha itt megjeleneik a készüléked akkor már nem is kell paráznod, minden rendben lesz.
Aztán
adb reboot boot loader
itt egy full wipe, hogy ha volt rajta costume recovery az eltűnjön majd
adb reboot recovery
és már installálja is a dload mappát" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Még anno írtam egy scriptet de nem tudom itt működik e majd meglesem vagy átküldöm valakinek aki romolni szeretne, hogy nézze meg
MIUI
Eddig minden király, gördülékeny és gyors.
Majd ma aktív használat közbe derül ki, hogy pontosan milyen is[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz gabancs #6240 üzenetére
Nem a vanillára gondoltam, hanem a stock huaweire.
Annak igazán örülnék ha lenne egy vanilla romunk. Vagy legalább egy AOSP b.tree
Nekem a huawei-féle romban túl sok minden van és még több mint a felét nem is használom" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz monroe8609 #6256 üzenetére
Milyen hibával száll el?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
(#6262) TomWexX
Ez így nem ér, hogy nem magadnak nézted meg
(#6265) freemanone
Hát igen mindig van valami fránya újdonság ami egy új hibázási lehetőség.
(#6258) monroe8609
Na ez tényleg olvashatatlan.
De ha jól veszem ki neki is pont ez a baja a kártyáddal.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz freemanone #6268 üzenetére
Note 1 *
ha force upegrade-elsz akkor nem a vodás rom kerül fel.
-
s3nsitivity
addikt
válasz freemanone #6316 üzenetére
Ubuntu alá MTP-t?
Azon mit kell hegeszteni?
Egyik nagy előnye a linuxnak, hogy a libekbe vannak a driverek így ilyenekkel nem kell foglalkozni." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz DihGaben #6489 üzenetére
Build szám.
Gari vesztéssel végülis járhat.
De ha olyan szinten megölöd a telefonod, hogy nem kapcsol be akkor a szerívzbe se fogják tudni bekapcsolni csak felrántáják rá a gyárit és kész. Valamint ha olyan garis problem jön elő amihez még bekapcsol vagy legalább ADB-n eléred a dw menüt akkor csak felrakod a hivatalos romot és mehet is a szervízbe.Egyébként saját tapasztalat, HTC Desire HD ,nyitott BL, főzött rom, hagnszóró hiba. Egy szót sem szóltak csak cserélték a hangszórót simán. (T-mobile)
+(#6491) Hát újabb frissítés végülis. Stabilitás és akku időben lesz jobb tőle.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Ami a MIUI-t illeti:
[link]
Ideje a beszámolómnak így pár nap után.
Na semmi bugot nem találtam benne.
Illetve annyit, hogy a task mananger nem írja ki a teljes RAM-ot csak ?-eket.
Gördülékeny, gyors, stabil.
Nekem szerintem marad egy jó darabig daily rom-nak." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest