- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8611 üzenetére
Sejtem mint hivatalos rom.
Ergo nem viheti be pl egy B119-el javításra. -
s3nsitivity
addikt
válasz
eternity0086 #8601 üzenetére
Alaplap csere jön ilyenkor sajnos.
Amit meg 40 alatt nem igazán úszok meg és még biztosítékom sincs rá, hogy működni fog utána.Meg most nincs is kéznél 40 ezrem felesbe.
Úgyhogy vissza a low activityhez aztán 1-2 hónap spórolás és remélem még a télen hozzájutok egy N4-hez. -
s3nsitivity
addikt
válasz
KisBundi #8594 üzenetére
Ez van, buktam rajta közel 50ezret.
Egyszer már túlvészeltem, több mint 1 éve egy One X-em is hasonlót tett velem, kapaszkodhatok fel megint.
Ilyen ez a popszakma. De az tuti, hogy már csak garis készüléket veszek!Ha meg szolgáltatós akkor még biztosítást is kötni fogok rá!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
csiziktomi #8592 üzenetére
Egyensen kínából
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ShadowX #8566 üzenetére
Ez nem romolgatás, egy "gyári" rom installja legyen már patent minden körülményre.
Amikor a CM-em próbálgattam sem halt meg ennyire.
Ezt meg átengedte a cripten ergo a Huawei által kiadott kulcsot használta mégis megölte a BL-t.
Ha nem cripted BL lenne ez elkerülhető lenne. -
s3nsitivity
addikt
Én is..
Nem vagyok ideges, ne is gondoljátok azt..Felraktam apróra, így telefon nélkül maradtam, hátha valakinek kell alkatrésznek vagy javítani próbálni..
Megvan a hiba, szerintem.
Nem az eddig B122-t raktam fel hanem leszetdem újra mert nem találtam letöltve.
Elvileg ha teljesen kínai rom-ot raksz fel eu-s készülékre az megöli a BL-t.
Ez lehet a lehetséges magyarázat, akkor hardveresen hibátlan.. remélem 35k-t adnak érte.. -
s3nsitivity
addikt
NEM VESZEK TÖBBET HUAWEIT!!
És semmi más kínait.Rövid történet.
Gondotlam visszahúzom ma a B122-t és betémázom magamnak a Sonys felület nélkül.
három gombos restart, simán végigment, kiírta, hogy OK
Kikapcsolt.
Azóta nem kapcsol vissza. A led nem világít ha töltőn van.
ADB nem ismeri fel.
Garanciám nincs rá.Kicsit utána nézva, három gombos frissítésbe többek alaplapja is belehalt már.
Úgy, hogy van egy jó drága levél nehezékem. Gratulálok a kínaiaknak.
Ez elkerülhető lehetne egy nem cripted BL-el.. -
s3nsitivity
addikt
De mégis mi az ami nem gyári?!
A három gombos install után mindennek a gyárinak kell lennie, illetve annak amit a dloadból isntalláltál.
És ha az a gyári akkor amit te kapsz annak 99999999999*10^99999%-ra annak kell lennie.
Bővebben leírhatnád, hogy mi az ami nem a gyári.(#8560) Pedy1225
Gmail fiókkal egyszerűbb, akár PC-n is hozzárendelheted a képeket. -
s3nsitivity
addikt
Mint írtam a toogle sokaknak bajos, erer van megoldás az összefoglalóban, illetve mégse, okoska blogjában.
[link]
A eltűntethető navbár a beállításokban kikapcsolható, mint ahogy a billentyűzet is visszahozható onnan. A T-s boot logót meg ne is várd mivel ez a rom nem T-s.
(#8556) zola-
Ne rakd át normálra.
Egyébként nincs, a vékony telefon átka.
Nekem inteligensen is tökéletesen fut minden, nem szoktam felrakni normálra. -
s3nsitivity
addikt
jajam
Agyamra ment a halk hangszórója.
Sokszor még ha a zsebembe volt se hallottam, hogy csörög.
Én 122-t használok, azzal semmi bajom, elvileg a 119 uaz csak eus verzióba.
Most jött ki a B118, ami elvileg jobb mint a 19 és 22 is.(#8409) vonatospisti
Én egy Sony MDR Z300-al használom ami hát nem egy erős darab és szerintem tökéletes, előtte egy One X-em volt. És hát ha a dolby nem beats audio biztos vagyok benne, hogy közel áll hozzá.
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8206 üzenetére
Hát ezt őszintén megmondom, fogalmam sincs
Életbe nem láttam még ilyen sorokat.
A hibakeresésbe meg az is látszik, hogy dns problémát küszöbölnek ki vele.
Amire gondolni tudtam az ez.
Viszont van még 1 dolog ami szóba jöhet, bár az elég morbid.
Igaz nem volt úgymond low activity brand készülékem még ez előtt. De azért azt kétlem, hogy egy rohadt nagy lyuk lenne a kernelben amit ezzel küszöböltek ki, de hát kínaiak, ki tudja. -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #8204 üzenetére
Egyébként,
igaz kétlem, hogy ilyen egyszerűen életre kelthető lenne.
De egy próbát megér annak aki szeretne próbálkozni.
egyszerűen a build.prop-ot ezzel ki kell egészíteni:ro.display.hdmi=true
ro.hdmi.enable=true
ro.mhl.enable=trueNem fűzök hozzá sok reményt de ha valaki gondolja kipróbálhatja
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8203 üzenetére
Jelenleg nem vagyok otthon, telóról meg inkább nem nyitok konfigot
De ez a 2 sor ami főleg erre utal:test.chmod a-x
...
ro.display.hdmi=alpha2.test-keyRöviden, tömören, mivel nem változtathatjuk a kernelt így a test funkciók ne melsznek futtathatók senki számára a chmod miatt.
a hdmi display meg test-key csoportba tartozik, így ha megszakadunk se fogjuk tudni működésre bírni jelenleg.
De szvsz így van rá remény ,hogy csak szoftveres hiányosság miatt van letiltva, hisz ha alapból nem tudná erre nem lenne szükség. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8197 üzenetére
Ilyeneket nem igazán találsz cikkekbe, a kernel kondijának elemzése során találtam rá.
De ezt én is csak remélem, hogy azért van benne ez a pár plusz sor mert valami még nem tökéletes az átvitellel. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8189 üzenetére
Hivatalosan lehet nem írják de a kernel egyértelműen tiltja a kábeles média átvitelt dns hiba miatt, ha a készülék se tudná akkor ilyenre nem lenne szükség.
Szvsz. 4.4 ben, vagy ha végre tudunk kernelt moddolni elérhetővé lehet tenni.
-
s3nsitivity
addikt
Az AirSharing magának felállít egy szervert ha a TV és a Telefon egy hálózatra van felcsatlakozva, nem szükséges hozzá DLNA szervert létrehozni.
A DLNA inkább fájl mint média megosztó.
Ja és bármilyen hálózatra köthető kijelzőn tudja továbbítani csak a youtubehoz kell miracast.(#8147) Uuser
Érdekes, nem láttam még ilyet.
Próbáld meg letörölni és visszarakni.(#8169) Mr.Rain
Egy haveromnak SP-je van, nagyon oda volt érte, míg ki nem próbálta a P6-om.Más,
ha valakit érdekel sikeresen portoltam a Sonys téma és walkmen mellé egy ClearAudio+ modult a dolby fölé.
Hátránya, hogy jelenleg csak a Walkman lejátszóval fut és felülírja a dolby-t így a visszatérés per pill lehetetlen, de ha lesz időm megcsinálom az inverzét is. -
s3nsitivity
addikt
Szvsz, egy fórumra nem azért jön az ember, hogy egy valaki, néha értelmetlen válaszait nézze.
Azért kéne működnie a fórumnak, hogy az emberek segítség egymást.És ha már elkezdtem leírom a saját véleményem a készülékről.
Csak, hogy legyen egy kis referenciám, jelenleg Mérnök Informatikusnak tanulok, ezen belül is mobil os fejlesztőnek, ez az ami ide számít, e zannyit tesz, hogy elég komoly elvárásaim vannak. Valamint alapfokú fotóművészetit végeztem és 2010ben kék szalagos FIAP bajnok voltam. Így a kamerát is elég szőrös szívvel nézem.
Külső: Tökéletes, vékony elegáns ház. Nincs mit hozzáfűzni. Már koppant is, tok nélkül és még mindig hibátlan. 10/10
Hardver: A Huawei saját soc-ával nem vagyok teljesen kibékülve de főképp fejlesztői szemmel nem. Maga a soc jónak ígérkezik az architektúra leírása alapján mindössze a konfigolás nem az igazi még.
De még így is a gyors készülékek közé tartozik már ha a benchmark szerint nem is. 10/8
Kijelző: Szép színek, tökéletes betekintési szög. Egyszerűen imádom. 10/10
Kamera: A másik pont amiben keményen ítélkezek. A gyári appba rejtett inteligens mód egy átlag felhasználó számára tökéletes, hisz egy erős közép kategóris képeket készít, amit be kell vallani egész jó.
Viszont ha már normális(és itt a normálison a szinte tökéletes képeket értem) képet akar készíteni az ember azzal el lehet bíbelődni. 10/7
Aksi: Szintén egy fontos dolog. ÉS jól is teljesít, sőt kimagaslóan. Igaz az akkumulátor idő nagyrészt ember függő, szerény személyemnek a nagyon aktív használat mellett a 12 óra simán megvan, ami számomra tökéletes. Álló állapotban 3-4 napig is megy. 10/9
Röviden tömören, ennyi.[MODERÁLVA]
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pedy1225 #8083 üzenetére
Lumi 920, már ha nem utálod a Windowst.
De Droidba egyértelműen P6 ilyen árba ez tény.
Mint mondtam többször is, egy átlag felhasználónak tőkéletes ez a kamera.Nem egy világbajnok kamera az új Lumiákkal pedig nem is éri meg összehasonlítani, de mint mondtam egy erős közép mezőny.
Nyugodt szívvel ajánlom, és a következő hozzászólásom se tántorítson el. -
s3nsitivity
addikt
RR3
B122, stock kernel beállítások.
Low - Ultra High - Medium graf.
Utána feltettem High-ra is és úgy döntöttem marad a telón és játszok vele, mert tökéletesen viszi High-on.Bocsi a minőségért, nem találtam a kamerát, egy Nexus 7-el lett felvéve.
Ja lehet megszállta a P6-omat egy Z1 szelleme.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
#73499136 #8066 üzenetére
Ez így igaz, szinte tökéletesen leírtad a silcon architektúrát, emberi szavakkal.
A lényeg az egy soc-nál, hogy pl a tegra a gpura épít, míg a többi a magok közötti szálakra.
Ezért lesz szép a tegra a többihez képest, viszont gyenge.
A Krait mag viszont olyan mag ami nem fő maggal indul és szálakkal irányít hanem az összes magot hajtja és a szálakkal csak kpmmunikál. Ezért lesz az gyors.
Na a mi architektúránk inkább egy hülyén optimalizált krait magos telóra hasonlít. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8054 üzenetére
Múlt időben beszéltem, és szerkesztett grafikasi fájlokat használok hozzá, tableten pl ultrahigh-ot, mr midnent jobban tudok uraság.
De tudod mit? Csak a te kedvedért leszedem megint mert már rohadtul idegesítesz.
-
s3nsitivity
addikt
öhm, az RR3-t elhiszem mert normál grafikán nekem is elfutott szinte zökkenés mentesen.
A DT2 viszont nekem se indul. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7951 üzenetére
Már bocsi de nem szerkesztett kép. Nagy expozícióval auto mód ráadásul a macska is mozgott közben.
Én is szeretem a P6 ot de ami tény az tény, az a 4 centi inkább 4 inch.És félreértések elkerülésére, nem azt mondom, hogy sz@r, csak, hogy nem olyan kimagasló. Erős közép mint mondtam.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
arminlok #7943 üzenetére
Hát a BlackBerry-m be ez volt az amit imádtam, ez a szem is teljesen random készült, auto beállításokkal. Irdatlan jó képet csinált.
Hát bocsi srácok, nagyon szeretem a P6-ost(nem szerettem még ennyire telefont.) de a kameránál nagyon szigorú vagyok és ez csak egy erős közepes kamera.
(#7945) Pedy1225
Esetleg egy fényképező + Nokia 3310 párost.
Bocsiés előre is köszöntelek köztünk.
(#7946) KisBundi
Xperia Launcher 3
Z1-ből portolt. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7941 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pedy1225 #7934 üzenetére
Foooooogjatok le!!
Már megint a Samu...Egyébként, azt félretéve, hogy ki nem állhatom a sziszegős ferdeszeműeket az S3-ból esetleg az LTE-s verzió ami elfogadható.
A sonys szoftver nagyon szép a telefon is elég elegáns, de tele van buggal. Egy hulladék még az a rendszer.
Kamerába pedig a P6-ot tudom kritizálni. Rengeteget fotózok telefonnal, igaz mostanában remeg a kezem a nagy hidegbe.De attól még nem kéne bemozdulnia a képnek. Makróban, gyenge pedig annak van erősnek titulálva, szerintem inkább a fél távoli HDR-ben erős. Azt meg kell hagyni, hogy a színeket szépen kihozza. Egy jó erős közép mezőny. Kb S3 szinten van. Igaz egy Z10-em volt ez előtt annak a kemerája valami isteni így lehet kicsit szőrös szívvel ítélkezek.
Összefoglalva szvsz, a P6 a nyerő, a hármasból. Viszont ilyen összegért már ott van az LG G is ami egy fokkal jobb mint a P6 és egy árba vannak nagyjából.(#7931) tbajusz
Passz, nekem jó, igaz én fizettem érte.
Hanyas xposed-od van? -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7919 üzenetére
[link]
felrakod a frameworkot, aztán vagy a Gravity box vagy az xblast(külön le kell őket szedni) modul segítségével beállítod olyanra amilyen tetszik. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7913 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
válasz
TomWexX #7902 üzenetére
Igen valószínűleg ez a baja, erre kell valami okosságot kitalálni.
Vagy dekódolni a bl-t.
Na most egyik se egy egyszerű dolog.
A legkézenfekvőbb az az lenne, hogy a gyári kernelt piszkáljuk meg de csak olyan szinten amit befogad a bl.A MIUI az patch rom, annak jó bármilyen kernel ami a készülékhez való.
Mehet a fejtörés.
-
s3nsitivity
addikt
surdu_petru XDA fórumtárs rátalált a CM port hibájára.
Ami nagyon úgy néz ki, hogy most javíthatatlan.
Szégyellem is magam, hogy nem tűnt fel de igaza van.
A logactből, még ha nem is egyértelműen, de látszik, hogy a gyári kernel nem felel meg a CM-nek..
Plusz mivel seg faultol a recovery kernel installnál így jelenleg nem is áll módunkban cserélni még ha meg is tudnánk moddolni a bootclasspath-hoz a stock kernelt.
Úgyhogy a portolással leállok és szorítsunk együtt a recovery fejlesztőknek, hogy rájöjjenek mi a baj.
Vagy ideje kitalálni egy sajátos módszert hozzá. -
s3nsitivity
addikt
A f@szom már ebbe a SoC-ba.
Egész hétvégén egy 10.1-es CM-el szenvedtem de még mindig semmi.
A boot animációig már eljut de ott loopol. Most is épp 3 gombos reset megy..
Eléggé rohadtul idegesítő..Valakinek nincs egy szétszedett system fileja? rohadt lassan boncolja szét nekem.
(#7839) eladogeppc
Nekem is ez a kettő volt a pakliban, de P6 mellett döntöttem.
Az tény, hogy az N4-re pörög a fejlesztés itt meg szitne csak én szórakozok vele.
De ott ott van az üveg hátlap ami reccsen hamar.
A p6-nak jobb a kamerája is pl.
Aztán szerintem szebb is, meg jó vékony. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7602 üzenetére
Na mondjuk ez nagy parasztság..
(#7605) gabancs
Ezzel vitatkoznék, attól ,hogy itthon jó sokáig alig ismerték a HTC-t attól még nagy cég volt, még most is de anno teljesen a "luxus" kategóriára voltak ráállva azért nem ismerhette mindenki.Erre azt a példát szoktam felhozni, hogy vajon miért nem látni a tv-ben Ferrari reklámot?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7510 üzenetére
Nem tetszik, hogy bubis
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7420 üzenetére
Nekem is Volt P-m ha már itt tartunk.. mondjuk nekem mim nem volt?
De nem az a lényeg, a Sony-k jók! Az UI szép, sőt gyönyörű. Csak tele van buggal!
Aki nem akar piszkálni annak HTC vagy Nexus, szvsz.
Meg ugye a P6, bár ez már ízlések és pofonok, nekem nem jön be az EMUI -
s3nsitivity
addikt
Ha a gyári launchert használod akkor egy Security nevű mappában kell lennie, ha jól emlékszem
(#7411) csiziktomi
Én nagy HTC párti vagyok, SŐT Elevate tag is.
Mégis itt vagyok, igaz húz a szívem a One-hoz de nem tud annyival többet mint amennyivel drágább ezt én is belátom. -
s3nsitivity
addikt
válasz
csiziktomi #7404 üzenetére
Egyet értek, pedig nagy kritikus vagyok.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #7380 üzenetére
+1
(#7381) mec71
Gyorsabb meg jobban kipucol.
De utána egyből kell romot telepíteni mert nem fogsz tudni bootolni.
[link] -
s3nsitivity
addikt
válasz
tomi613 #7374 üzenetére
Ja file küldés, és próbáltad már?
Milyen érzés volt amikor hirtelen bekapcsolt a kékfogat a küldéshez?
Jajj de jó neked 0.0000000000001 seccel hamarabb tölt be az oldal mint nekem, tényleg irigy leszek.
Nekem az 1-2 napos üzemidő megfelel.
Wifi-t egyszer nem dobta még el.Több kérdés?
De egyébként igen, mindenki magának választ, csak akkor nem értem miért pont Samu.
LG optimus G ?
A gyári rom egy kaki, de moddolva erősebb mint egy N4 jóval. Valamint 78 zsír újan.
Szvsz, az most a best buy. -
s3nsitivity
addikt
válasz
TomWexX #7359 üzenetére
Igen, olyan.
Remélem tényleg összedobták winetouék a recoveryt mert az az én munkámat is megkönnyítené.
Egyénként még 3 hetem van, igaz addig eléggé el vagyok havazva, de utána végre vizsga időszak és komolyabban is neki esek a CM portnak. Remélem karácsonyra megtudlak titeket ajándékozni egy 4.3 vagy akár egy 4.4-el.
/ make fileokat már szereztem.
/
(#7364) tomi613
Iyenkor szoktam feltenni azt az egyszerű kérdést, hogy vajon elgondolkodtál azon, hogy mikor fogsz NFC-t, infrát vagy akár, igaz ez a legvalószínűbb, hogy használható de LTE-t használni?
NFC -> Google Wallet, itthon még a következő 2 évben biztos, hogy nem támogatják.
Infra -> Ott a hangsúly, hogy szinte csak az s4 miniben van már. Akkor meg minek, tv távirányítani, ugyan kérlek.De helyette kaptál egy gyorsan merülő készüléket gyenge háttér világítással amit nyáron nagyon szidni fogsz egy olyan "játék" házban amit ha leejtettél szét is tört és b@szhatod a háztól házig garid.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
gabancs #7276 üzenetére
CWM-ből kell indítani és egy full wipe-ot csinál, legalábbis kéne neki.
Röviden szólva, CWM-fel, dload mappa fel az sd-re, ez a zip fel az sd-re.
Boot cwm-be, isntall zip from external sd.
Aztán advanced és power off.
3 gombos módszerrel telepíteni az upedate-et.És így egy clean installnak kell lennie, de még nem volt itt próbálva!
-----
Szerk:Lehet azért volt rossz a régi link mert kiszedtem a kernel tisztítást, mert nem tudom a 3 gombos módszer azt újrahúzza-e. -
s3nsitivity
addikt
Nem az img-t törli csak a helyét tisztítja meg.
Na amúgy én most jöttem rá, hogy a nagy portolgatással próbálkozás közben elfelejtettem a C# házimat megírni, úgyhogy elköszönök.
Mostanában elég ritkán vagyok a fórumon, de ha valamihez véletlen kellenék akkor privátban elértek. -
s3nsitivity
addikt
A kernelhez meg a recoveryhez pont nem nyúl de minden mást legyalul.
Na meg ugye az SD-t sem gyalulja, se belsőt se külsőt.
Viszont a systemet egészében formázza.
Szóval utána vagy 3 gombos módszer, vagy még CWM-ben raksz fel romot és akkor teljesen tiszta install.(#7247) Mett
Juhúú, ez kerneles. Jó búcsú ajándék, legalábbis én hasznát fogom venni!
Amúgy ezek a scriptek pont azért jók mert az alap manifestre épülnek, az meg ugye bár mindenhol az android, szóval mindenhol mennie kell, meg így végülis magát formázza le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest