Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #6942 üzenetére
Összeságáben jó kis készülék.De klasszikus folyamatos autofocus nincs!
És az enyémen da ahogy nézem a neten touch fokuszálás közben ha rányomsz a képernyön bárhová nármiylen óvatosan az BRUTÁLISAN belehallatszik a a felvételbe mintha egy faággal ütnél valamit .Ezt próbáld együtt tudsze e vele élni illetve mindegyik iloyen e vagy csak nekem nincs szerncsém
Szintén a videó felvétel része nincs 30 fps megnéztem sok bideo infóval szóval szaggat még kikapcsolt képstabilizátorral is 820p,108p alatt.Ezt is próbáld ki.
A videó felvétel hangminőséger egy vicc 96Kb-os elméletileg sztereo de az enyém mono csak...
Szóval Próba ,próba ,póba.
Ismételném lehet az enyém szériahibás mindjárt kb 2 óra múlva kiderűl viszem cserére.Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
okoska74
senior tag
válasz HUTCHDB #7575 üzenetére
Hi!
Sajna a gyári böngészőnek ez hibája, le szinkronizálja és be is gyűjti az összes könyvjelzőt de a böngészőben nem jelenik meg.
Javasolt a Chrome vagy másik böngésző, ill. vagy a gyárinak kézzel beírható neki.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz HUTCHDB #7585 üzenetére
B122 pill a legfrissebb és a leghasználhatóbb. Ez gyári rom nem hivatalos kiadása.Itt megtalálod
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7585 üzenetére
Ott valami komoly gond van.Nézd meg a folyamatok között valami nem e űlt rá a cpu-ra.Sőt storebol tölts le valami komolyab figyelő appot ami megnézi mi fut.
A 606 os voda szoftal sem voltak ilyen akadásaim amiről beszámolsz.A 122-es is ok ebből a szempontból.Én opera classic böngészőt használok és az sem akad[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7590 üzenetére
Elhiszem!.Miért ne tenném.De csaka a saját tapasztalatom tudom leírni: Híváslistánál sms-nél nincs gondom gyári bőngészőt nem használok opera classic a társam.De azért mindjárt ránézek.
Szerk:
Engedélyeztem a gyari böngészőt.Index főoldal teljes verzió teljesen rendben van.
Megnézted nem e mászott rá valami a cpu-ra?[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
válasz HUTCHDB #7590 üzenetére
Szintén a blogomon le van írva a rom felrakása. Mivel ilyesmi hibákat írtál javaslom a force módot a rom felrakásához.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7594 üzenetére
9 oldalt megnyitottam a gyári böngészőben és nem látom az általad felvázolt megakadást lapváltáskor.
Félre ne érts eddig sem akartalak amatörnek nézni de multkor pl a play service(szolgáltatások) voltl beakadva egy csomó embernek(nekem is) és pörgette/ grillezte a cpu-t és szívta az aksit.Nézz még rá az energiagazdálkodási beállításokra is hátha tartósra(takarékosra)van állítva.
Ha semmi nem segít akkor romcsere ahogyan írják.[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7596 üzenetére
Ha nemlátsz az jó jel.Az akkumulátor allatt a biztonság kedvéért nézz rá.
Ha nem a akkor rom frissítés ajánlott mielött búcsozol a cucctól.Na igen a videon nem nagyon jön át.Én legalább is kritikus akadást nem látok .Nyilván élőben viszont zavaró neked.
-
seria
tag
válasz HUTCHDB #7596 üzenetére
Most csináltam egy gyári visszaállítást.
Ugyanez a gondom nekem is a böngészőknél, és naptárnál.
Ha gyorsan húzom mintha szét akarna esni a kép. A képeknél is a gyors görgetésnél kell idő mire betölti meg a kék utána húzás is nagyon zavaró.Az előző készüléknél nem volt ilyen.
-
mati12
senior tag
válasz HUTCHDB #7643 üzenetére
Mivel én szinte semmit nem használok a Google szolgáltatásai közül(kivétel:G.Maps,G.Play,Gmail)ezért egyszerűen jegeltem Titanium Backup-al az ide tartozó Google dolgokat. Lassan már egy hete de semmit nem vettem észre ezidáig ami ezek közül befolyásolná a készülék működését.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7645 üzenetére
Hagyd már ezt a htcmen nincs ez az.Kicsit fáraszto...
Látod pontosan ezt írtam tegnap .hogy a google play szolgáltatások beakad.Nem csak Huaweinél egy csomo más készüléknél és HTCk is érintettek.Teljesen random.Ha one Xed most nem érintett örülj neki.Nem jelenti azt,hogy nem is lesz.
Öregem is örült,hogy a Xperia Pje gondnélküli erre ma reggl hívott,hogy leszívta valami az akkut.Elmondtam, neki mit nézzen meg .Kiderűlt google szolgáltatások.
A one x-ed sem pöröog folyamatosan max orajelen ne játszd má a butust kérlek.Az összes többmagos telegon inteligensen kezeli az órajeleket ez alol a htcd sem kívétel ő is levesz az órajeleket akár 200Mhz-ra is.Annak a topikjában miért nem írod,hogy nem akarsz 200-as telefont használni.Vannak valós problémák a géppel nem állítom de..... ...más készülékekhez képest elenyésző.Egyébként meg videozni ,fotozni ,jegyzetelni és elküldeni a pl a huawei facbook oldalára,hogy lássák a gondokatz.Eza minimum amit megtehettek így szervizelésnél nem tudnak könnyen elküldeni mivel többeknél jelentett,bizonyított a probléma .Lehet hivatkozni másokra.
A play szolgalgáltatások magától helyre fog állni!Nekem is megjavult.[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz HUTCHDB #7657 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de a play szolgáltatások hiba tényleg android hiba, jelentkezik máshol is, S4 topikba is olvastam ilyet, htc one topikba is volt szó erről, gondolom frissűlt a play nemrég és az okozza a hibát majd javítják, a proci órajehez annyit, hogy nem lehet, hogy a melegedés miatt szabályozgat, ez a hővédelem érinti az összes új telót a one és kollegám G2-je is fél perc nyomkodás után visszaveszi az órajelet
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7657 üzenetére
Nincsenek agyarak tényeket írtam!
"A topic alapjat kepezo telefonnal gond van."Nem igaz!Ami kijenethető,hogy esetleg a te példányod hibás meg még pár emberé(Nekem is volt hibás példány)a megoldás szervíz, ha 3 napon belűl vagy kérj cserét.
Mivel a nagytöbbség semmilyen ilyen hibát amit te felsorolsz nem talált eddig a készülékében elmondható,hogy egyedi probléma.Sőt nálad még minden rosszinduzlat nélkűl a videód alapján azt hiszem túlzás.Ha esetleg tudsz jobb minőségű vidit készíteni azokról az akadásokról megköszönném mert őszinte leszek és nem látom...
"A hTc- t azert hoztam fel az elozo hsz.-ben, mert a kollega azt mondta, hogy a google hibak altalanosak."-
De már első alkalommal is leírtuk,hogy global probléma és linkltük is .És igen ha neten olvasol HTC készülékek is érintettek.Akkor meg mindk hozod fel,hogy nem?Leírtuk azt is random .Tehát jól írta a kolléga általános márkafüggetlenűl bármelyik készüléket érintheti.Pl. a hTc one x ahogy elinditom, azonnal a max 1500-bol 1400-an megy, es minden program inditasakor ez a helyzet.
-Olvasgass még. a témában." a One X borítása alatt az NVIDIA legújabb lapkakészlete, a Tegra 3 duruzsol. A 40 nanométeres SoC egy ARMv7 utasításkészletű, ARM Cortex-A9 családba tartozó processzort tartalmaz, melyben négy plusz egy mag található. A magok órajele 1,5 GHz-ben van maximalizálva, kivéve az ötödik magot (azaz a plusz egyet), amely 500 MHz-en zakatol. Utóbbi célja az akkumulátorhasználat minimalizálása, az alacsony számításigényes feladatok (például levelek szinkronizálása lezárt képernyő mellett) elvégzésére."
Neked csoda One van vagy custom kernel....Ha folyamatosan maxon menne a soc kb 1 óra múlva már nem lenne akkud .Rommá merűlne.Javaslom ne 10 másodperc alapján tegyél köbevésett tény kijelentéseket hanem naplozd a HTC készüléked minimum 24 órát.Garantálom érdekes dolgokat fogsz látni....
Ez a telefon nemhogy hozza a ONE x szintjét hanem simán megugorja.Ez nem benchmark huszároknak van tervezve(bár ott is megeszi a one x-et.).Ez mindenappi használatra.Szerintem irreális elváráasaid vannak a készülékkel szemben.De mielött eladnád én cserélnék a helyedben romot .Ha azzal sem jó visszavinném szervízbe.Ha még azután sem felel meg igényeidnek akkor add el nem neked való.Egyet tarts szem elött.Lehet,hogy gyári hibás a készüléked.![ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7660 üzenetére
És utolag is bocsánat ha sértő voltam nem volt bennem ilyen szándék.
Tényleg javaslom csinálj logokat ,videokat,innen mentsd ki a többiek hszeit és szervíz.
Nekem a készülék több mint 80%-ban 200Mhz-n üzemel és nincs akadás .(#7662) szende_robi
Ezt miért nekem írod?Semmi gondom a készülékkel.Én biztos nem fogok egy belakott jólmüködőt most gyalulni......[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz HUTCHDB #7660 üzenetére
Energiatakarékoson lagos egy kicsit tényleg, de intelligensen nálam semmi gond sincs. Valszeg akkor nálad van a gond.
Jah, és most hogy kikapcsoltam a paly auto frissítést, már ugy néz ki hogy csökkent a google play szolgáltatások mennyisége az akkuzabálók között (vagy szerveroldalon megjavították )[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7667 üzenetére
A továbbiakhoz sok sikert .Megkaptad a segítségeket az ötleteket mit próbálj ki.Én azt hiszem kiszállok a one x pro kontra vitából.Nem ide való és amugy sem érdekel senkit.Én meg G1 óta droidozok de ez sem érdekel senkit.Lévén ok ,hogy andoid van mondjuk egy sonyn és egy Huaweien is de mégi mindkettő más.
Ezért nem tartom lényegesnek ki mióta droidozik.Én biztos,hogy ilyen hibával azonal szervízbe vittem volna sőt 3 napon belűl követelem a cserét.Természetesen ne az legyen a megoldás,hogy szétkeljen haxolni a készülékem tehát részben megértelek.Te nem ezt az utat választottad hanem 2 napja csak szenvedsz amikor az első nap kb 2. posztod után javasoltm vidd vissza gariztatni.Öszintén ezzel mit lehet kezdeni?Fogadd már el,ogy a hiba a te készülékedben van!Ne jelentsd ki,hogy az összes P6 hibás.[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7669 üzenetére
Akkor meg pláne minek szenvedsz?Vissza gyáríra és cseréltesd ki!
Szépnen megmutatod,hogy szaggat belasúl és követeled az azonnali cserét.....Igen 111-re bármikor visszatérhetsz lévén az offical rom amely letőlthető innen
[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
-
gabancs
addikt
válasz HUTCHDB #7709 üzenetére
CWM telepítése
Installer verzió
1. Telepítsd fel a telefonra TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t
2. Indítsd el, nyomj az Instal recovery-re, majd adj neki ROOT jogot!
3. Végül nyomj a Reboot into recovery-re, így a telefon újraindul és belép a CWM menüjébe.
Bootloader verzió (teljes értékű CWM)
1. Győződj meg róla hogy az installer verzió telepítve van és működik!
2. Másold a TouchRecoveryLoader.zip-et az SD kártyára (vagy belső SD-re)
3. Indítsd el a CWM-et, nyomj az "Install zip"-re, majd "choose zip from external sd card" (vagy "sd card", ahova másoltad), keresd meg a TouchRecoveryLoader.zip-et és installáld!
4. Reboot phone, és ezzel kész is. Belépni telefon indításkor a 'hangerő le' gomb nyomkodásával lehet. -
Stehe
aktív tag
válasz HUTCHDB #7852 üzenetére
Igen, netről rendeltem! Tetszik nagyon a készülék, úgyhogy másikat nem szeretnék. De elvileg így cserélniük is kellene egyből... Bár ha biztosan tudnám, hogy ez szoftveres hiba akkor inkább próbálkoznék egy új szoftverrel. Jelenleg elég kezdetleges verzió van fent, B104-es. A teló jelzi is, hogy van már újabb (B112), de letölteni nem tudom, ha online frissítésre megyek akkor pedig nem találja a fájlt, így telepíteni sem tudom... Pl. B122-esre lehet frissíteni rootolás nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
-
kecskebégető
aktív tag
válasz HUTCHDB #7862 üzenetére
Nem mindenkinél elég.Ha szolgáltatónál vette akkor pl lehet vele gond.
Volt olyan telefonom és szolgáltatom aki kimondottan tíltotta.,Igaz ez kb 3 éve volt.
És a vodánál meg egyedi rom van.
Érdemes telefonálgatni.
A zug gsm cégek is megérnek egy misét...A lehető legfurább indokkal szeretnek garit dobni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek