- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8630 üzenetére
Igazad van a 925 jobb választás lenne
a 1020 meg...kicsit drága nekem.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8627 üzenetére
Az "előd" kiválasztott egy HTC one lett volna, de közbe jött a P6 és nem sokat gondolkoztam, már csak az ára miatt sem.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8624 üzenetére
Amúgy gondolkoztam, hogy lecserélem a telót, de sokminden szól a P6 mellett és ez mindíg visszaránt a valóságba, pedig bőszen nézegetem a hardveraprót
Ami mellette szól elsősorban az a design.Utána következnek azok az apró kis "featurek" amik miatt sosincs szívem cserélni
mint pl. a rendszer egyedisége, optimalizáltsága, stabilitása, ami ugyan nem terjed ki mindenre, de azért jobbnak ítélem a többi gyártóénál.Nemsokára jön a KitKat, ami hoz egy új UI-t, ami nekem szintén nagyon bejön.Ott van még a kikapcsolva ébresztés és a zenei teljesítménye, amihez ugyan kell egy kis mókolás, de ezt még egyetlen korábbi telómmal sem tudtam fokozni.A hangminősége ugyan nem egy Wolfsoné, de jobb mint pl. egy Yamaha DAC-al szerelt telefoné, ami nekem bőven elég.A SoC ugyan egy kicsit elavult, de bízom benne, hogy a mindennapokban nem lesz gyengécskébb ha ráfeküdnek az optimalizálásra
A fotózási képességei is kielégítőek egy tucatmobilhoz képest.Nagyon jók az automata beállítások, gyors és nem sokat kell finomítani.
-
-KP-
addikt
válasz
s3nsitivity #8622 üzenetére
nem így értettem a kérdést. amit belinkeltél az egyértelmű. ami frissítést letöltöttem hétfőn az egy sima update.app nevű fájl volt.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8617 üzenetére
Olvastam ott is agyhalott készülékekről, amiket az esztelen romolás okozott.Sajnos a leaked romokkal vigyázni kell, mert pont ezért veszélyesek.A telefon meg nem nagyon tesz különbséget, mint láthattad hibaüzenet nélkül felmegy, aztán meg kuka.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8612 üzenetére
Miután nekem a vodafone telefonon megerősítette,hogy huawei romot otthon is frissíthetek amennyiben az gyártói rom nem nagyon érdekes a helyzet.
#8613) Zsocy155
Köszi.
De miután ezt velem a telefonban nem közölte a vodka így a huaweit ignorálom-Majd ha gond lesz ők leboxollják egymás között.Egyébként meg mi van akkor ha mondjuk egy vodás készülékre kerűl a kínai rom ami elcseszi és többet nem lehet bekapcsolni.Hogyan deritík ki sőt hogyan bizonyítják,hogy a külföldi nem megfelelő rom volt a hibás?
-
okoska74
senior tag
válasz
s3nsitivity #8608 üzenetére
Az oldalamon fenn van minden eddig megjelent rom! És ezek mind kipróbáltak a saját telefonomon.
Sajnálom, hogy ilyen hibába estél, de amúgy nem értem mi okozhatta mert nekem is volt fenn kínai rom is és az írásjeleket leszámítva semmi baja nem volt. Mondjuk én is megpróbálnám az akksit lekötni hátha magához tér. Nem olyan bonyolult szétkapni. -
|AP|
veterán
válasz
s3nsitivity #8602 üzenetére
ez most lehet nagyon hülye kérdés lesz, de egy nem megfelelő rom hogy tudja hazavágni az alaplapot? Konkrétan hardveres kárt okoz, hogy nem lehet máshogy segíteni csak alaplapcserével? Bocs, ha hülye a kérdés, de nem vágom.
-
eternity0086
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8602 üzenetére
Hát sajnálom
Értékes tagja voltál a csapatnak..
-
eternity0086
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8599 üzenetére
Lehet butaságot mondok. De nem lenne még mindig olcsóbb ezt megcsináltatnod? Igaz... nincs rá garid de nem hiszem, hogy olyan sokba kerülhet, hogy visszatöltsék rá a rendszert. Vagy ez ilyenkor már lehetetlen?
-
KisBundi
őstag
válasz
s3nsitivity #8595 üzenetére
Sajnos ott van a kutya elásva, hogy rengeteget mókolod a telefont és ezzel nagyban nő a rizikófaktor!
-
KisBundi
őstag
válasz
s3nsitivity #8593 üzenetére
Sajnos eddig nem sikerült még 1 telefont sem annyira hazavágni, hogy alkatrésznek adjam el..
-
Pedy1225
tag
válasz
s3nsitivity #8580 üzenetére
Köszönöm! Sikerült képet hozzárendelni
-
sera7
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8586 üzenetére
Hát szomorú
. Valaki cserélne goldstar optimus G-t P6-ra ?
-
sera7
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8584 üzenetére
Valami rémlik még a ZTE Skate időkből,
van erről a P6-ra valami szájbarágós leírás ?
-
KisBundi
őstag
válasz
s3nsitivity #8563 üzenetére
Hűha!
Nagyon sajnálom!
Próbáltad már szétvenni és az akkut levenni róla? -
-KP-
addikt
válasz
s3nsitivity #8572 üzenetére
szerintem igazad van. persze ezzel nem vagy kisegítve. rossz rom felrakását nem szabadna engedélyeznie. szerintem ez alap kellene legyen.
írj egy szívhez szóló/anyázós levelet a huawei-nek
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8570 üzenetére
Hát ez full nem a mi készülékünkhöz való
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #8565 üzenetére
Nem az eddig B122-t raktam fel hanem leszetdem újra mert nem találtam letöltve.
Elvileg ha teljesen kínai rom-ot raksz fel eu-s készülékre az megöli a BL-t.Hanem? valami kínai romot akartál rátenni? akkor érthető sajnos
már jópáran beleestek...
China-Version C17 (P6-U06V100R001C17BXXX)
Europa-Version C00 (P6-U06V100R001C00BXXX)Valamint ugye léteznek P6-U06 és P6-U00 készülék verziók.A miénk U06.
-
ShadowX
őstag
válasz
Én is szoktam romolni, meg tweak-eket próbálni, de egy olyan miatt megszólni egy céget, ami a te hibád, kár.
Minden gyártó úgy vállal a készülékére garanciát, hogy kiveszed a dobozból és működik. Ha te romolgatsz, akkor vállalod, hogy az balul sülhet el.
Ettől persze azt mondom én is, hogy levehetnék a crypt-et, de ez nem az én hatásköröm...
-
Nimda
addikt
válasz
Hát igen...kiváncsi lennék, hogy vajon mi okozta, annak ellenére, hogy minden "Ok" volt
-
sera7
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8558 üzenetére
Valamit nem jól kérdezhetek
.
Nem zavar,hogy eltűnt a t-mobile boot animáció. Amit nem értek,hogy mindenki azzal küzd,hogy a navibar eltüntethető legyen.Nálam eltüntethető lett pedig nem csináltam semmit.
Ami zavar,hogy a script óta nincs meg az eredeti gyári állapot,olyan gyári állapot ami az eddig látott videókon,képeken van.Most tele vagyok inaktív menűpontokkal,mindegy hányszor telepítem. A toogle eddig ha jól olvastam csak a vodásoknak volt gond,most nekem is.Na szóval az volna a kérdésem,hogy mit kell csinálnom, hogy telepítés után a gyári felületet kapjam vissza?
Előre is köszi
-
zola-
őstag
válasz
s3nsitivity #8554 üzenetére
Ha az energiagazdalkodasban atrakom normal uzemmodra akkor mobilnettel nagyon melegszik. Nincs erre valami okossag? Jelenleg B119 rom van fent.
-
sera7
csendes tag
válasz
s3nsitivity #8548 üzenetére
Szia.
Igen a te scriptedet használtam.
Gondoltam se baj,újra rakom az egészet,de nem akar sehogy vissza jönni az eredeti huawei gyári felület.
Minden telepítés után,akár menüből akár a háromgombosból ugyan ez fogad.
Egy előnye van,megvan az eltüntethető navibar,bár azt nem értem,hogy az hogy került bele.Hogy lehetne visszakapni a gyári felületet ?
-
zola-
őstag
válasz
s3nsitivity #8552 üzenetére
Oh.... Nova launcherrel tenyleg jo. Melyik xposed frameworkot hasznalod? Van egy ami az xda-an huawei p6-hoz viszont az nem engedi frissiteni a legujabbra a 2.4.1-rs
-
zola-
őstag
válasz
s3nsitivity #8550 üzenetére
Gyari launchert hasznalok. Tegyek fel masikat?
-
zola-
őstag
válasz
s3nsitivity #8513 üzenetére
Root kell hozza igaz?
-
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #8415 üzenetére
Mármint a gmail meg a youtube, stb amit le lehet simán szedni a playről? Mert az nem nagy érvágás
Ha van magyar nyelv benne akkor kipróbálnám.
Nincs leírása mit tud ez a rom? -
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #8410 üzenetére
Nem valami logikus a számozás...
A 118-as az nem kínai verzió? Van benne magyar nyelv? És azt is simán fel lehet tenni? Nem kell hozzá semmit módosítgatni? -
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #8407 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint a ONE X fórumán ezért nem láttalak mostanság
u.i.: És jó a B119?
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #8344 üzenetére
Szerintem is lesz ez még jobb is.
Nem értem ezeket a "játékra való-nem való" véleményeket. Talán vannak akik emlékeznek rá, mikor a még 1magos telefonok processzorai elérték az 1GHZ feletti értéket (ami nem is volt régen 2-3 éve?) minden teszt oldal, szaklap, arról írt hogy az okos telefonok megszűntek csak telefonok lenni ezek már inkább mini személyi számítógépek amikkel történetesen telefonálni is lehet. Azt írták ezek már mindenre jók, játék GPS, internet, fotó, mindenre. Most van egy azokhoz képeset minimum 4 xer akkora hardverű telefonunk és megint azt boncolgatjuk mire jó mire nem. Én azt mondom a hardver fejlesztés előbbre jár a szoftver fejlesztésnél, írjanak olyan programokat amik rendesen használják a több magos rendszert és nem lesz gond a sebességgel.És még valami, az energia takarékosság erősen visszafogja a procik teljesítményét, sokszor a kelleténél is jóval kevesebbet engednek meg nekik.
-
|AP|
veterán
válasz
s3nsitivity #8301 üzenetére
ez jó hír, ez a kis alcatel kütyü egyszerű és jó megoldásnak tűnik.
Ezek szerint te simán tudod tükrözni a telefon képét a tv-re? -
freemanone
addikt
válasz
s3nsitivity #8297 üzenetére
Egészen pontosan, a bootloader titkosítva van egy 1024bit-es md5RSA titkosító kulcsal, amit finoman szólva is próblhatunk feltörögetni egy darabig. Ennyi erővel zárt is lehetne a BL, mert pont ugyanannyit érünk el mindkettővel. Talán csak annyiból "jobb", hogy ezt tuti nem "nyitja ki" senki, hacsak a huawei nem adja oda a kulcsot, avagy nem ad ki egy build-et, amiben titkosítatlan a BL.
Remélem mihamarabb beadják a derekukat és "kinyitják", mert addig nem lesz normális CM. -
|AP|
veterán
válasz
s3nsitivity #8297 üzenetére
és hol lehet találkozni a Miracasttel?
én nem látom sehol.
-
freemanone
addikt
válasz
s3nsitivity #8207 üzenetére
kínai fejlesztők sokmindenre képesek... elég meredek dolgokra..... tapasztalatból mondom, mert már nem egyszer kellett dolgoznom velük (is)... az egyik "kedvenceim"
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8204 üzenetére
Ah ez....
Sajnos valóban nem sok az esély erről már olvastam más huawei készülékeknél is.Más kerneleknél is .Kinai srácok probálkoztak vele.
Szerintem lemondhatunk a HDMI(MHL)-ről
Build prop átirással nem megy ezt már régen kiprobáltam:
[link]
Jó is lett volna.hacsak ennyi. -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #8204 üzenetére
Egyébként,
igaz kétlem, hogy ilyen egyszerűen életre kelthető lenne.
De egy próbát megér annak aki szeretne próbálkozni.
egyszerűen a build.prop-ot ezzel ki kell egészíteni:ro.display.hdmi=true
ro.hdmi.enable=true
ro.mhl.enable=trueNem fűzök hozzá sok reményt de ha valaki gondolja kipróbálhatja
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8202 üzenetére
Csinálj máár egy képet azokról a sorokról elküldeném a huaweinek.Meg ránéznék a linux guru haverommal.Köszi.
Vagy ha emlékszel rá akkor le is írhatod. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8196 üzenetére
Remek info reméljük így lesz. Küldj már egy linket az egyértelmű kernel tíltásról.Szeretek olvasni "méylvíz" cikkeket.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8184 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
s3nsitivity #8184 üzenetére
Jó lenne már tisztába tenni a dolgokat! Vagy szólni a "hivatalos" Huawei oldal üzemeltetőjének (facebook), hogy ne beszéljenek marhaságokat. Ha nem értenek hozzá, miért beszélnek hülyeséget?
-
Uuser
tag
válasz
s3nsitivity #7920 üzenetére
Helló !
Tudnál segíteni egy kicsit szájbarágósabban az xposed beállításában ?
Átlátszóvá szeretném tenni a navibar-t, de nem boldogulok vele.
Letöltöttem xda-ról az xposed apk.-t. Feltelepítettem, letöltöttem a szükséges modulokat, de a modulon belül beállított módosítás nem történik meg. Újraindítás volt.
Xposed-ben a keretrendszer telepítés/frissítés menűpontra rányomva a következő ablak fogad :
Lehet hogy itt nem OK valami ? -
Pedy1225
tag
válasz
s3nsitivity #8084 üzenetére
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, inkább maradnék az Androidnál. Sok teló tesztet elolvastam, és ennél jobb fénykép készítőt nem találtam olcsóbban, még ilyen áron sem, csak 100.000.-Ft fölött. Annyim pedig nincs rá. Én egy átlagos felhasználó vagyok, aki telefonál, neten megnézi az e-mailjeit, facebookozik, elolvassa a híreket, és fényképez :-) Akkor talán maradok ennél
-
racerx
őstag
válasz
s3nsitivity #8072 üzenetére
Szerintem lagzik, meg biztos előhivtad a rejtett 6.7. magokat valami spéci adb paracsal. Meg fókuszálás közben koppan..ja az nem itt van
-
Zsocy155
őstag
válasz
s3nsitivity #8053 üzenetére
Köszi! Akkor csak nem vagyok hülye!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8050 üzenetére
Jöhet a videó!
Eleve hogyan tudtad normál grafikán futtatniÍ,
A játékon belűl nincs olyan,hogy normál grafika!
Egy beállítás van amit meghatároz az app.Az pedig a mi készülékünkön a low . -
Zsocy155
őstag
válasz
s3nsitivity #8050 üzenetére
A DT2-t letudtad szedni a Marketről?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #8031 üzenetére
Nem tudom én tisztában vagyok vele,hogy ebben azt kaptam amit ígértek....[link]
A nagyátlag mobilt porba gyalázza makroban.
Összességében picivel átlag feletti a kamera de ezt már régebben is írtam. -
Zsocy155
őstag
válasz
s3nsitivity #7997 üzenetére
Igazad van.
Ha hajlamos a púposodásra a P6 hátulja, akkor nálam jelentkezni fog vagy már jelentkezett volna.
Minden másnap egész éjjel töltőn van, minden másnap reggel 6 és este 8 között kb. 9-10 órát töltöm (szivargyújtóról) és közben filmeket nézek, játszom, böngészek és főleg játék (RR3) közben érzem, hogy melegszik.
Eddig semmi gond nem volt, még ki sem kapcsolt (melegedés miatt) mint ahogy itt valakinek. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7962 üzenetére
Ha nem szerkeszetett akkor meg még roszabb a helyzet.Borzalom torz ,nem szinhű fotó.
"Én is szeretem a P6 ot de ami tény az tény, az a 4 centi inkább 4 inch.".
Itt nem a szeretemről van szó...::A 4 cm teljesen valós.Tudod mennyi egy inch?:2.54cm tehát te azt állítod 10.6 a valós távolság amit bír a készülék.Netto butusság bocs... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7942 üzenetére
Attól ,hogy egy élőlényt fényképezel tárgy helyett ráadásul egy agyonszerkesztett képen még nem lesz makrobb.....
-
Pedy1225
tag
válasz
s3nsitivity #7948 üzenetére
Köszi! Most ezt direkt csinálod? Mikor már meggyőztek a többiek?
-
KisBundi
őstag
válasz
s3nsitivity #7918 üzenetére
Melyik launchert használod?
-
tbajusz
tag
válasz
s3nsitivity #7940 üzenetére
2.3.1
de inkább legyen szebb navibár. az ikon dolog a zárképernyőn zavart, de átállítottam másra. szép lassan minden 5* os.... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7940 üzenetére
Nem gyenge makróban szerintem
-
tbajusz
tag
válasz
s3nsitivity #7927 üzenetére
7928- ra ötlet? vagy más megoldás? mondjuk a gyári huawei feloldó képernyőn a gyári fénykpező ikon van a kezdőképen meg a módosított
-
tbajusz
tag
válasz
s3nsitivity #7927 üzenetére
Feltettem ezt is, aktiválnám az Xposed listában, kipipálja, utána meg indítanám, de nem megy. Azt írja engedélyezzem... nekem is lecserélte gyári ikonokra. mondjuk ahol én az indítóképen menuálisan állítottam be, hogy milyen legyen az ikon ott maradt. A menüben/záróképen a gyárival mutatja
-
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7923 üzenetére
Próbáld ki gyári launcheren, ne a nován.
Nekem sem volt fent ikon modul, mégis elállítódtak.
Miui-ra nem ismersz kompatibilis verziót? -
TomWexX
addikt
válasz
Ez az Xposed nem cseszi el az ikonokat? Mert anno gyári rom-on nem tudtam használni, mert elqrta a témákat.
Mondjuk miui-ra nem merem feltenni, mert a múltkor kipróbáltam a sima 2.31-es (ha jól emlékszem) xposedet és bootloop lett a vége.Még szerencse hogy volt cwm, bár így is wipe data-t kellett nyomni.
Egyébként nekem greenify-hez kéne... -
kecskebégető
aktív tag
válasz
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7918 üzenetére
jaja
Hogyan tudom kivitelezni?
Mostmár szebb a homescreened mint a multkori.Azt a háttérkép nagyon elcseszete ez már simán vállalható.
(#7920) s3nsitivity
köszi közben már töltöttem is. -
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7900 üzenetére
Nem lehet hogy ez miatt van az elakadás?
"So, it seems that our bootloader is unlocked but encrypted with a 1024 bits md5RSA cryptokey. Or Huawei give info about this, or we can forget about flashing custom kernels"
Itt a konkrét topik: [link] A 3-ik oldalon beszélnek erről...A MIUI romnak jó volt a gyári kernel?
-
gabancs
addikt
válasz
s3nsitivity #7900 üzenetére
Tehát a P6 kernele meg van buherálva a Huawei által, nem egyezik a hivatalos 4.2.2 kernellel?
-
gabancs
addikt
válasz
s3nsitivity #7898 üzenetére
Megtennéd, hogy ezt leírod érthetően is?
-
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7855 üzenetére
Hajrá, ne add fel!
Azt gondoltam hogy mikor kiadták a forráskódot huawei-ék, akkor beindul a cfw gyár, de sajnos nem így lett... Legalábbis eddig nem sok minden történt. -
ShadowX
őstag
válasz
s3nsitivity #7855 üzenetére
Hajrá, fejlesztgessél csak szorgalmasan
köszönjük szépen.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7606 üzenetére
Az .Szolhattak volna dugás elött,hogy nincs visszatérési pont.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #7509 üzenetére
Valahogy nem illik bele a gyári időjárás widget a képbe
talán ha full átlátszó lenne...
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7511 üzenetére
Van belőle sima is Ráadásúl élő háttérkép és HD kijelzőn még a "bubik"(Brrrrr) is jól muutatnak.Mindenesetre amit építettél annál még a "bubis" is jobb.Nem kötekvésképpen de a mostanin nagyon langyisak a színek és ráadásúl homályos rosszfelbontásu ,pixeles is a kép. is .
Ajánlom keress rá az Xperia HD wallpapers kifejezésre.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7509 üzenetére
Milyen már az a háttérkép.....
Hamár xperia akkor inkább használd ezt! -
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7371 üzenetére
Első körben nem működött a wipe.zip-ed. Errort ír, és aborted. SD-ről indítottam, megpróbálom belső memóriából...
-
ShadowX
őstag
válasz
s3nsitivity #7424 üzenetére
Még jó, hogy olyan mint a MIUI, testre lehet szabni. Most az ikonokkal szórakozok, mert a gyáriak valami bűn rondák.
Nem is tudom hogy gondolták.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
s3nsitivity #7406 üzenetére
Kicsit zavar ,hogy elhagytam a márkát pedig a t68 óta sonym volt
Dehát szégyeljék inkább ők magukat.
-
mec71
tag
válasz
s3nsitivity #7378 üzenetére
Most akkor a te wipe data ziped jobb? Linket tudsz adni?
-
tomi613
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7378 üzenetére
No comment!
-
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7373 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, köszi!
De lassan tölti ki az adatokat ez a surdu_petru gyerek!Siethetne, mert az időm véges...
Persze ha működik a recovery-je, akkor:(#7374) tomi613:
Olvass utána az NFC-nek hogy mire is való? Ez a fájl küldés egy téveszme.Wifi direkt való fájlküldésre...
LTE-ről csak Bog-ot tudom idézni: "...az LTE-t egyelőre okostelefonban nem igénylem..."
Tehát egyelőre csak parasztvakítás, a mobil weboldalak ugyanolyan gyorsan töltődnek be 3G-n mint 4G-n.
Az akku idővel semmi baj nincs, mobil mezőnyben szerintem eléggé elől van ilyen téren... -
tomi613
aktív tag
válasz
s3nsitivity #7368 üzenetére
Azt kiemelném hogy még nincs meg tehát tapasztalatból nem tudok beszélni , de:
NFC: fáj küldésre
LTE: LTE képes tarifacsomaggal.
Infra: Szinte mindig.Ja és az új szoftal ahogy olvasom jobb az üzemideje mint a huaweinek és nem dobálja a wifit.
Itt azért sokan panaszkodnak az akkuidőre. És a wifi jel dobálásra.Amúgy mindkét fórumot az eleje óta olvasom.
-
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7371 üzenetére
Hm! Akkor inkább a tiédet fogom használni, köszi!
-
TomWexX
addikt
válasz
s3nsitivity #7368 üzenetére
Az bizony szép karácsonyi ajándék lenne.
Bele néztél az én általam linkelt wipe data.zip-be? Kicsit máshogy néz ki mint a tiéd...
A TWRP Recovery szerintem perceken belül élesedik, most írja a srác a changelogot!(#7369) mec71: Én a helyedben futtatnám a wipe-ot, az csak jót tehet neki.
-
Nimda
addikt
válasz
s3nsitivity #7277 üzenetére
Gyári recoveryvel nem lehet futtatni a scriptet?
Ha nem, gondolom a CWM installer verzió elég neki...
-
gabancs
addikt
válasz
s3nsitivity #7277 üzenetére
És honnan van CWM? Én eddig 2 módszert ismerek. Vagy a telefonból indítunk frissítést, vagy a 3 gombos módon indítjuk el.
-
gabancs
addikt
válasz
s3nsitivity #7275 üzenetére
És ez mire is jó?
-
freemanone
addikt
válasz
s3nsitivity #7244 üzenetére
háttő.... ma bele akartam nézni, hogy mi is van a scriptben, de egy kedves 404-es hiba azt mondja, hogy már nem találja. valaki megosztaná esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged