- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgabor3000
csendes tag
Nos nemrégiben írtam hogy sehogy sem tudom feltenni a CWM bootloader verzióját.
Jelentem a probléma megoldódott gondoltam a probléma okát megosztom hátha valakinek szüksége lesz rá egyszer.
A probléma:
1. A TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk-t simán feltette a telefon
2. Ezután telefon újraindítva Reboot into recovery belép de
ugye a belső sd-t nem látja a cwm ezt tudjuk.
Viszont a choose zip from external sd-nél azt írja nem tudja mountolni az sd-t
3 gombosnál az sd re faulert ír ki.
Megoldás:
A külső sd-t NTFS be formáztam lévén hogy 32gb és tenni akartam rá hd filmet is
Szóval az NTFS-t nem tudja kezelni az apk-s CWM csak a FAT32-t.
Formázás FAT32-ben probléma megszűnt. -
kgabor3000
csendes tag
válasz
kgabor3000 #13596 üzenetére
Akkor tud valaki segíteni?
Annyit javítanék hogy az alternatív módot is kipróbáltam és az sem megy. Failed a vége leellenőrizem a boot loader ki van nyitva. ha csak cmd ben nem írja ki rosszul amit nem hinnék.
-
kgabor3000
csendes tag
Jaj még annyit gondoltam már arra hogy a root nem lett jó de gondolom ha a root explorert engedi futtatni akkor jó.
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a Recovery telepítésével.
Felrakom a telepítős apk-t elindítom installálom, engedélyezem a root jogokat.
Újra indíttatom ugye a telefont bejön a rocovery rámegyek az "Install zip"-re ekkor ha "choose zip from external sd card" re megyek visszadob felülre alul pedig ezt írja: E: Can't mount /external_sd/
ha pedig a az sdcard-ra azaz a belsőre megyek átvált egy üres képernyőre és semmi.
így pedig nem tudok telepíteni semmit.
Néztem ezt az alternatív megoldást de hát az nekem kínai.
bár már a root sem jött össze Eroot-tal de az még megoldható volt másik programmal pontosabban a Root Wizard al. -
kgabor3000
csendes tag
Nos a feltett képek alapján azt kell mondanom azon az oldalt az aksin kívül az ég egy adta világon semmi számottevő nincs. viszont az aksi szinte az oldal lemezhez van préselve úgyhogy kap hőt rendesen.
Nekem szerencsére nem ilyen deformált csak kicsit libeg.
Az anyag nem hinném hogy más lenne vagyis hogy nem fém. az én hátlapom vezeti az áramot ez fix kimértem. Az meglehet hogy pl míg a feketénél sima mondjuk vasat használtak nem biztos addig a fehérnél pl valamilyen ötvözetet tehát vas alumínium valamilyen keverékét. Ez magyarázná az oldalsáv szemcsésebb kinézetét és a hátlap mélyebb műanyagos hangját főleg ha a festést is figyelembe vesszük.
Ha ez így van!!!!! Akkor a fehérek tokja jobban vezeti a hőt az alumínium végett de mivel az alumíniumnak nagyobb a tágulási együtthatója nos akkor valami feszültség csökkentő megoldás kellet volna amire gondolom nem gondoltak.
Megoldás lehet rá pl egy iszonyat feszes tok ami nem enged senkit sehová ilyen szerintem nem létezik.
A másik valami még jobb hővezető vagy legalábbis jó hővezető anyagú tok. Sajnos ez sem hiszem hogy létezik.
Ha valaki tud valamelyiket vevő vagyok rá mert nekem is fehér van -
kgabor3000
csendes tag
-
kgabor3000
csendes tag
Új előrelépés az OTG kábel használatában.
Ha leválasztom az sd kártyát és utána dugom be a pentdrive-ot akkor probléma nélkül veszi a telefon.
Sőt ezek után ha újra engedélyeztetem az sd kártyát is fut tovább minden. Ezek után a külső adathordozó leválasztása probléma mentes. Majd csak simán rádugom megint újraindul.
Ellenkező esetben marad az ominózus újraindulás.
így már valószínűbb hogy a szoftverrel van gond mintsem a kábellel.
Tény hogy még a gyári Vodafone android van a telefonon. De eddig nem adott okot a cserére. Ennyiért meg nem vállalok be egy esetleges jobban számtó hibát. -
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok
Lassan 2 hónapja hogy nyűzöm ezt a drágaságot. Vodafone gyári szoftverrel, frissíteni még nem mertem. Eddig minden hibátlan minden fut gyors mint a villám, wifi ledobálás nincs.
Őszintén lassan jobban szeretem mint a csajom.Nem hibák nélküli telefon de ami van az bőven benne van az elfogadhatóban. Játék közben pl automatán felveszi a fényerőt. kicsit zajos a telefonálás nekem hangsúlyozom kicsit. Melegedés amennyire kell.
Aksit egy nap alatt általában megeszem ha nem bántom a 3 visítva megvan.Valaki próbált már OTG kábellel pendrive-ot csatlakoztatni a telefonhoz mert nekem sajna attól újraindul nem igazán értem miért. A billentyűt meg az egeret azt tök jól viszi viszont.
Ha igen megoldás van volt rá ? -
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy online filmet szeretnék nézni. Siker nélkül. Eljutok addig hogy bejön az a weblap rész ahol ugye rátudok menni a Moovshare vagy Vidto vagy Youwatch vagy bármék más ilyen netes lejátszó részre de a videó helyén csak nagy fekete folt ha ráklikkelek meg vagy semmi vagy csak tölt egyet és úgy szint a jelenlegi fennállásra lép viasz vagy elkezdi letölteni a videót.
Ez van másnál is ?
És megoldás van rá? -
kgabor3000
csendes tag
Írok egy példát is az adott játék 555 mb ot foglalt kb a belső memórián átrakom sd re és kb 10 mb-al foglalt kevesebbet a belső memórián. És ez minden app-al így van.
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok lehet hüje kérdés vagy megállapítás nem tudom. Ha felteszek egy app-ot felrakja a telefon memóriára ugyebár mikor áthelyezem sd re szinte semmit nem rak át de nem is a külső sd re rakja hanem az általam használható 4 gb ra úgy veszem észre. Ez normális? vagy valamit be kell állítanom? mert sajnos nem nagyon van már hej a 4 gb-on
-
kgabor3000
csendes tag
Igyekszem minél jobban átolvasni az előző beírásokst. De őszintén megmondva van annyi hogy lassan könyvet is csinálhatnának belőle
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok újra immáron 3. napja vagyok tulaja ennek a szépségnek. Bővebb véleményt még mindig nem alkotok majd 1 hét után addigra kibukik ha van valami egyenlőre semmi gond. Azon kívül hogy hát ha nettezek ha játszok mindegy simán lehúzom fél nap alatt. De remélem az olvasottak alapján idővel beáll kicsit jobbra Sokat nem vártam mondjuk egy 2000 mAh-ás aksitól de azért valamivel többre számítottam.
És egy kérdés
Vodafone-nál vettem build szám U06V100R00B606Ez a leszedhetők közül miknek felel meg? Ha cserélem mikre cseréljem?
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok nos nagy dilemma után gazdája lettem én is egy huawei ascend p6-nak.
Véleményt így 2 nap távlatában egyenlőre nem írok majd pótolom.
Viszont egy kérdésem lenne a belső tárhelyre nekem 4,81 GB-ot ír ez normális met valamennyi fixen a telefoné vagy van valami galiba van?nos asszem a válaszom közben megtaláltam
Szabadon felhasználható belső tárhely : 4,68 GB
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari