- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
freemanone #16337 üzenetére
Köszi,szerintem kipróbálom ezt a matt fóliát
-
Ballama91
csendes tag
válasz
freemanone #16337 üzenetére
Akkor bevált a matt? Valahogy igy elsore fura, de hajszalnyi elkepzelesem van, hogy milyen lehet. Es tenyleg annyiba kerult, amennyi oda van irva?
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #16291 üzenetére
Értem. Akkor vmi olyan sw amivel ki lehet szűrni az aksizabalokat? A Droid Ultra eddig átlagos használattal /napi 10-20 perc telo, email frissites felorankent) ment 5-6 napot, most meg 2-3at
-
zone66
csendes tag
válasz
freemanone #15645 üzenetére
Köszönöm.
-
gacsoi
senior tag
válasz
freemanone #15539 üzenetére
Csak a Micro usb-s nem tudja a HD adásokat. illetve még nem találtam olyat, amin megy.
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #15222 üzenetére
"Egyszóval én megvárnék egy MA tesztet, mielőtt véleményt mondanék róla
"
-
tamas.varga5
tag
válasz
freemanone #15016 üzenetére
Ment p.ü.
-
mati12
senior tag
válasz
freemanone #15002 üzenetére
Nekem is tetszik ez a tok. Tudnál esetleg adni egy Ebay-os linket hozzá?
-
marilllyo
veterán
válasz
freemanone #14976 üzenetére
Ez úgy néz ki mint a gyári tok...csak átlátszóbb...nemde? Mondjuk a fehér telefon nekem is jobban bejön
-
freezespider
tag
válasz
freemanone #14806 üzenetére
Most már semmit sem értek
Ha a gépen lévő total -ban keresem azt a data részt, nem is látom
Ha a telón a root browser -rel akkor igen, de nem tudom, hogy hogy másoljak be oda.
Ebben sajnos totál kezdő vagyok, így nagyon nehéz eligazodni a szak szavak között -
freezespider
tag
válasz
freemanone #14798 üzenetére
Köszike!
Most újra fogok kezdeni mindent!
De hogy érted, hogy a gyáriba lépjek be? -
geotom
tag
válasz
freemanone #14721 üzenetére
Nos csak rootoltam és akkormegtaláltam a ccustom.bin-t aztán megcsináltam amit irtál és végül minden jó lett !!!
Mindenkinek köszönöm a segitséget!
Üdv Tomi -
arminlok
senior tag
válasz
freemanone #14766 üzenetére
Ja hogy ilyen egyszerű akkor reméljük sikeresen végrehajtotta freezespider a feladatokat.
-
freezespider
tag
válasz
freemanone #14749 üzenetére
Köszike, csak nem tudom, hogy kell!
A Terminál Emulátorral? -
freezespider
tag
válasz
freemanone #14661 üzenetére
Most tudtam csak foglalkozni a leírtakkal.
Én root -tal próbáltam, de akkor is not found -ot ír ki!
Nem tudod mi lehet a hiba?
Meg azt is szeretném kérdezni, hogy ha már a 132 -es van a telón lehet feltenni helyette pl. a 125 -öt?
Mert próbáltam, de hibát ír ki. -
geotom
tag
válasz
freemanone #14663 üzenetére
Bocs tegnap el kellett mennem! Tehát a find parancs lefutott és sehol nem találta a custom.bin-t.
Akkor most mi a teendő? Nem akartam addig rootolni, amíg nem látom, hogy mit kellene csinálnom!
Egyébként a telóm T-s függő és a b104 volt rajta, majd én tettem rá a b111-et végül a b132-t.
Minden nagyon szép és jó, csak hiányoznak az értesítőn a kapcsolók. Vissza szeretném óket kapni :-)
Üdv Tomi -
törölt tag
válasz
freemanone #14696 üzenetére
Jó, persze, kicsit erős a hasonlat, de a lényeg érthető
-
geotom
tag
válasz
freemanone #14661 üzenetére
Bocs, de még nincs rootolva, azt olvastam, hogy nélküle is meg lehet nézni
mi van a file-ban. -
geotom
tag
válasz
freemanone #14659 üzenetére
A terminal emulator-t feltelepítettem, de azt írja, hogy custom.bin file not found!
??? -
geotom
tag
válasz
freemanone #14603 üzenetére
Szia !
Próbáltam én is megcsinálni leírásod alapján, de a /data/ -ban nincs custom.bin file.
Tök üres! Root explorerrel és Es file explorerrel sincs semmi. Ilyenkor mi a teendő?
Eredetileg T-s 132-es rommal.
Kösz Tomi -
freezespider
tag
válasz
freemanone #14603 üzenetére
Te jóóóó ég
Köszi szépen a választ, megpróbálom még majd értelmezni
-
vg
addikt
válasz
freemanone #14474 üzenetére
Egészen biztosan így van.
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #14293 üzenetére
De most komolyan
Tudok rendelni USA-ból új függetlent. Ami zavar, h gyors keresés alapján nem lehet a 4.4-es KitKatját rootolni és tele van a verizonos szoft rakás bloatware-el. -
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14039 üzenetére
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14039 üzenetére
Te is tudod, hogy csak vicceltem.
-
crue
őstag
válasz
freemanone #14021 üzenetére
Akkor már tovább is állhatsz, mert nincs frissebb kernel, már ha tényleg ez lesz a végleges változat.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #14028 üzenetére
Én biztos vagyok benne hogy a kitkat sem lesz natív, ergo marad emulált a rendszer. (régi kernellel)
Szerencsére nekem a miui tökéletesen bevállt, 3 hónapja még egy ikont sem raktam arrébb, ezért én nem is várom a frissítést.(max egy frisebb miui-t kéne magyarítani)
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14025 üzenetére
Én erről az emulált(Goldfish)rendszerről hivatalos megerősítést még nem láttam. Biztos, hogy igaz?
-
petyaaa6
tag
válasz
freemanone #14021 üzenetére
Mit vettel volna akkor? Melyik telefont tartod "tokeletesnek"?(mindnek van baja de kozelinek)
-
kemotox
addikt
válasz
freemanone #14018 üzenetére
Add el ha szar, ennyi. Nekem amúgy nem melegszik böngészés közben. Tény hogy baromira tud melegedni (egyszer töltőn volt és közbe nyomtam a játékot nagyban, és hívott valaki, és majd leégett az arcbőröm, mikor felvettem. Szerencsére jó vastag, úgyhogy nem lett baj), de azért böngészés közben túlzás. Ha nem csak hirtelen felindulásból írtad, akkor ott szerintem nagy gáz van. Lehet beragadt valami program és hajtja ezerrel, és attól fűt, vagy nemtom.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14018 üzenetére
Bocsáss meg nekem, hogy én nem találom hibásnak a P6-ot.
-
arminlok
senior tag
válasz
freemanone #14007 üzenetére
Szerintem igazad van de emellett gabancsnak is. Jó eza rendszer én szeretem de simán lehetne tökéletes is.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14014 üzenetére
Ez megint csak nem hiba. Miután így álmodták meg a rendszert.
Olvass már bele az Xperia L topicjába. Ott hibákat olvashatsz. Ez maximum nem tetszik neked, de nem hiba. -
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14010 üzenetére
Olvastam. És az a véleményem, hogy balgaság amit írsz.
A 40 nm-es procit a Kitkat sem változtatja meg. Így a melegedés problémád (nekem nincs ilyen gondom) már akkor megjóolható volt, amikor még csak nézelődtél milyen telefont vegyél.És még egyszer! Mindig lesz frissebb rendszer, új ficsőrökkel. De ez nem a telefon hibája! Minden telefon erre a sorsra jut. Ez a telefon ebben a formában (szerintem) tökéletes. Nem tudnék olyan dolgot mondani, amit meg kellene JAVÍTANI!!, és nem új ficsőröket bele tenni.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14007 üzenetére
Egyem meg a szíved! Amiket felsoroltál gyakorlatilag a szoftver (4.4 hiánya) és nem a telefoné. A 4.5-ben megint lesz olyan ami után ácsindózunk. Az 5.0 meg már....
Ezek nem hibák! Sajnos ennyire amortizálódik a szoftver. -
marilllyo
veterán
válasz
freemanone #14003 üzenetére
Nem tudom, hogy létezik e kiváló telefon a 3310 óta
Azért az szerintem is túlzás amikor valaki azért szidja ezt mert nincs még rá 4.4 . Igazán megmondhatná az ilyen, hogy ugyan milyen extra funkció az, amit biztosít a kitkat és ami nélkülözhetetlen a számára . Ugyan... Xperia P-nél is úgy vártuk a JB -t mint a messiást. Utána meg csak húztuk a szánkat...
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #14003 üzenetére
Ok, mi az amit javítani kellene?
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13928 üzenetére
Jó persze, de az ezzel járó hercehurca...bizonygatni, hogy én nem vagyok link stb...
Nekem is van még kábé félévem.A kövi telóm majd még eldől a veletech-enVagy ha nem, akkor Nexus vagy Xiaomi
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13926 üzenetére
Hát igen, S2 után én is bezárva érzem magamat.Eddig csak az vígasztalt, hogy megjelent jópár firmware.De a kernelt valahogy mindíg figyelmen kívűl hagytam...
Eladni nekem esélytelen, részletre vettem, ez már nálam fog elvérezni.Hacsak nem száll el időközben az akksi, örökli valamelyik gyerkőc -
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13924 üzenetére
Ha ez marad, akkor lehet nem is érdemes várni rá, frissíteni
talán az új emui featurek miatt, esetleg...na majd meglátjuk.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13922 üzenetére
Köszi, én jelenleg dolgozom, le vagyok korlátozva
Mi még a 4.1-es kernelt használjuk?
ez valóban beteg.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13919 üzenetére
Nexus fronton változott a helyzet? azaz a (KitKat) kernel?
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #13916 üzenetére
Rendben, akkor az nem P6 specifikus...ezekszerint.A hozzászóló kijelentése akkor pláne nem helytálló.
-
SityiSXT
őstag
válasz
freemanone #13661 üzenetére
De nem hivatalos Microsoft támogatással, amivel alapesetben nincs is különösebb baj, de pont emiatt nem igazán javasolt a használata Windowson kívül. Lásd a fenti példát is.
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #13627 üzenetére
Jogos
Nekem pl. a 4,7" az ideális kijelző méret. Ehhez hozzájön még a gyönyörű készülékház és a bővíthető memória. Ugyan ezek a paraméterek nincsenek meg a G2-ben és az N5-ben. Cserébe brutális izomgépek lehengerlő teljesítménnyel és jobb fényképezővel ( a G2 legalább is).
-
mati12
senior tag
válasz
freemanone #13105 üzenetére
Természetesen nem szeretném így használni csak kíváncsiságból próbáltam ki. És meglepődve tapasztaltam,hogy a top gyártok top készülékeihez képest a Huawei ezt is tudja.
-
arminlok
senior tag
válasz
freemanone #13037 üzenetére
Most az a helyzet h nem tudok rootolni pedig letöröltem az elözö romrol a supersu frissitést. Azokat a piroskeretes hibaüzeneteket dobja ki folyamat és probáltam már két gépen több usb csatlakozon. Egyébként van egy ilyan beállitás a beállitások kozött h "Értesítési panel" csakbelépek és ott lehetne engedélyezni az ikonokat de inaktiv :S
-
marilllyo
veterán
válasz
freemanone #12826 üzenetére
Én emlékszem amikor megjelent az i5 akkor sokat cikkeztek ról, hogy a hátlapja mennyire karcolódik....asszem mobilarena teszten is kitértek rá...
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #12757 üzenetére
Az én tippem hogy szimplán gyártási hiba, silány minőségű ragasztás vagy összeszerelés. (nem tudom hogy a fémkeret hogy van rögzítve) Persze lehet hogy mégis az aksinak van hozzá köze. Na majd a szerviz remélhetőleg megmondja.
-
totj80
tag
válasz
freemanone #12757 üzenetére
Én is kiváncsi vagyok már.Majd megirom mit döntöttek.Mit találtak.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #12754 üzenetére
De akkor sem a sarkát nyomná ki, hanem a hátulját. Vagy ha az oldala púposodik akkor is lejjebb, az elválasztó rész alatti fém keretet.... Szerintem.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #12683 üzenetére
Igazából az lenne a legegyszerűbb ha valaki tudna XDA-n az Ascend P6 Android Development topikba írni, én nem tudok mert még nem írtam sehova és nem engedi, és megkérné a jelenlegi multilang készítőt hogy a magyar nyelvet is tegye bele az új verziókba.
XDA MIUI topik -
marilllyo
veterán
válasz
freemanone #12653 üzenetére
A memory cleaner programok...na az placebo...sőt még annál is rosszabb
-
akosar
tag
válasz
freemanone #12628 üzenetére
Én hiszek Kecskebégető (aka User Error) kollégának. Hisz állítása szerint eddig mindig, mindenben igaza volt.
-
icemad
nagyúr
válasz
freemanone #12558 üzenetére
A mobilnetesek magukat szívatják, ha nem kapcsolják ki a képek megjelenítését...
-
gacsoi
senior tag
válasz
freemanone #12558 üzenetére
Jogos.
-
divot
veterán
válasz
freemanone #12530 üzenetére
Jah, csak azt mondja a telefon, hogy se a Codec mappát, se a kettes módszerben megadott fájlt nem lehet törölni.
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #12511 üzenetére
És hogy tovább bonyolódjon a helyzet, az én telómon a navbar bekapcsolása/kikapcsolása opció ott figyel, habár - ha jól értem - ez csak az igazi gyári ROM-okra jellemző. Ezért is kérdeztem többször is, h a B125 ezt eltünteti-e, mert most nincs időm rootolgatni stb. - de ezt a témát nem hozom fel többször
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #12507 üzenetére
Mekkora kavarodás van a romok között! Ezek szerint a Huawei mindenféle szisztéma vagy rendszer nélkül szórta szét a világban a különféle romokat
Létezik olyan B6xx/B1xx rom, amibe beletette a Voda vagy T-mobile a saját szoftverét/alkalmazását/ikonját és létezik teljesen "tiszta" verzió is? Ugyan azzal a számmal? (Pl. B606 vagy B104)
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #12493 üzenetére
Hm .... akkor ha ráteszem a B125-öt, akkor az értesítési sávot eltünteti vagy sem?
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #12493 üzenetére
Érdekes ez a kuszaság a rom verzióknál...ez egyszerűen már nyomonkövethetetlen.
-
JanR
addikt
válasz
freemanone #12490 üzenetére
Az milyen billentyűzet ami a képen van?
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #12490 üzenetére
nekem a kimenet erre változik: "hw/normalu0_a142@..."
a build nr: P6-U06V100R001C00B606
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #12488 üzenetére
próbálkozom, próbálkozom de a cat parancsra csak a @ előtti rész változik meg, semmi kiírást nm hoz
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #12485 üzenetére
Ahhoz a ktárhoz meg vszleg root kell, mert a TC "Can't open"-t dob ... ha esetleg van másik fájlkezelő, ami root nélkül nyitja, felteszem, megnézem, én is kíváncsi vagyok, mert ha V-s, akkor nagy balhé lesz
De rootolni nem akarom (egyelőre).
-
wwhy
veterán
válasz
freemanone #12477 üzenetére
Megnézném, de TC-el nézve system alatt nincs data ktár, csak delapp, lib, tts stb.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #12005 üzenetére
Most is van fent a storeban jópár....
Én még soha nem törültem semit .Ha nincs net nem tölt le reklámot a legtöbb esetben.Persze okosak a fejllseztők sok cucc net nélkűl nem is megy.(#12040) arminlok
A tweakelt...
Egyébként meg kit érdekel egy benchmark?!!!
A kitkat beta jelen pillantban általános használatban lasabb mint pl az offical B125.
Öreg kernel fut alatta.Félő,hogy ez így is marad.Max kapunk egy EMUI ráncfelvarrást és nem egy teljesértékű 4.4-et .
Xperia P szagot érzek... -
layerke
aktív tag
válasz
freemanone #11890 üzenetére
Fel kell másolni az SD kártyára az update.app-ot és a 3gombos ujrainditas után feltepiti magának a telefon.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
freemanone #11892 üzenetére
Kösz szépen!
-
kemotox
addikt
válasz
freemanone #11872 üzenetére
Igen, én is így vagyok a gyári tokkal, rendkívül jól passzol, nem lötyög, teszi a dolgát.. Csak nem túl szép. A színe legalábbis.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #11797 üzenetére
Én sem, már augusztus óta megvan, de még mindig úgy tapogatom mint ha új lenne.
Az Xperia P esetéből is tanultam, a munkahelyemet lopás biztosra alakítottam, na meg sokkal jobban figyelek rá, mint anno szegény P-re. -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #11794 üzenetére
A T webshopról van szó (szerintem) és ott rendes gari van.
-
Nimda
addikt
válasz
freemanone #11794 üzenetére
Ha valaki ilyen olcsón adja, az nekem gyanús.Valamiért gyorsan meg akar válni tőle.A mate azért egy régebbi típus, mégis közel egy árban mennek, ami vicces.
Nem mintha el akarnám adni az enyémet, keresve sem találnék ilyen sokoldalú és szép telefont.Pedig éppen azon gondolkoztam a minap, mivel én is telóbuzi vagyok, hogy mire lehetne cserélni...de a piacon jelenleg semmi sincs, ami felérne vele.
-
mati12
senior tag
válasz
freemanone #11716 üzenetére
"Minden gyártó szórakozik ezekkel, az is vicc, hogy a gyári értesítő sávban lévő ikonok számát, sorrendjét nem lehet állítani, az is, hogy nincs köztük zseblámpa és még sorolhatnám mennyi hiányossága van a stock droidhoz képest."
Az ikonok sorrendje változtatható szvsz.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11719 üzenetére
Attól nem félek, hogy titkosítatlan lesz a BL. Ha jól emlékszem, azzal dicsekedtek, hogy ezt nem fogják feltörni.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11716 üzenetére
Igen, tényleg így van, ezen én is meglepődtem. Valamiért meghülyül néhány nap után egy idegen launchtől. Pedig az előző telefonomra meg is vettem az egyiket, de most nem tudom használni. A gyárival viszont nagyon stabilan működik, és szerencsére nagyon ki van találva, nincs igazából hiányérzetem.
-
|AP|
veterán
válasz
freemanone #11677 üzenetére
lehet van olcsóbban is, ez csak az első találat volt. Nem igazán merültem bele
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
freemanone #11596 üzenetére
Neked szívesen ajánlok szívás helyett sortűzet. :
-
arminlok
senior tag
válasz
freemanone #11588 üzenetére
Köszi szépen
Egyből ment is a háromnegyede a kukába.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11426 üzenetére
Sorry, ezt nem vettem észre.
-
törölt tag
válasz
freemanone #11417 üzenetére
Mert elfelejtem kivenni a zsebemből.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #11397 üzenetére
+racerx
A Pacman szerintem nem lehet olyan rossz, de Kitkat-ig én sem tervezek tovább próbálgatni. Viszont a miui annyira megtetszett, hogy lehet a jövőben is azt fogom használni... természetesen a kitkat-es verziót. -
Caaabi
senior tag
válasz
freemanone #11341 üzenetére
Asszonynak bejön a gyári, a rózsaszín téma meg testreszabhatósága, meg ilyenek miatt, csak ezt az egy dolgot még jó lett volna ha tudja, de sebaj
köszi a gyors választ!
-
torrrent
aktív tag
válasz
freemanone #11261 üzenetére
Ez totál igaz
. Én például gép közelben vagyok napközben így nem kell a net annyira (telefonon). Reggel és este bekapcsolom mobil netet 2-2 alkalommal böngészgetek ennyi. Amibe még igazad van, hogy akinek annyira fontos, mert nincs mindig a számítógép az hagyja bekapcsolva, mert fölöslegesen meríti a percenkénti ki bekapcsolás csak azért, hogy csekkolja jött e email stb. Ha nem lennék gépnél én is bekapcsolva hagynám és ezzel szerintem mindenki más is így van akinek a munkája, vagy valamilyen más tevékenység állandó internet elérést követel.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11261 üzenetére
Én minden másnap este teszem töltőre, ha már 50% körüli az aksi.
-
gabancs
addikt
válasz
freemanone #11258 üzenetére
Drága! Nem kell bekapcsolni, mert a 2G is mobil net így azzal is állandóan online az illető!
-
Solad
addikt
válasz
freemanone #11250 üzenetére
Más: na most csináltam én is két videót, egyik sem akad.
-
gabancs
addikt
válasz
Kedves fórumozó! A 2G is és a 3G is mobilnet. És még a 4G is, milyen meglepő.
Arról ment a vita, hogy valaki 3G-n használja a telefont valaki meg 2G-n. Tessék odafigyelni! -
marilllyo
veterán
válasz
Igen én is úgy emlékszem, hogy itt volt de most jelenleg
Adatok engedélyezése
Adatbarangolás
Mobiladat mindig aktív
Hozzáférési pontok nevei
Mobilszolgáltatókezek vannak csak.
-
torrrent
aktív tag
válasz
freemanone #11226 üzenetére
Az tény, hogy a 3G-t csak kizárólag akkor kapcsolom be ha netezek, mailezek, oOpera minit használok ami meg tömörítve hozza le a cuccot úgyhogy akkora adatfolyam sincs ami szívná az akksit.
ShadowX: Nem azért
írtam mert okoskodni akartam. Amúgy egy hónapja mindeféle prgram letöltés, vagy buherálgatás nélkül az android rendszer és a play elkezdte szívni az akksit de kegyetlenül és le is fagyott párszor a teló, csak újraindítás segített. Mivel másnál azokban a napokban kezdte el csinálni arra gyanakodtunk, hogy valami szinkronizációs folyamat van a google-nél kérés nélkül. Pár nap múlva abbamaradt magától és olyan szép az üzemidő, mint most.
-
duvi
nagyúr
válasz
freemanone #11236 üzenetére
Ezzel megerősítitek /(#11235) vg/ a gyanúmat. Szoftveres probléma lesz ez. Ha jól gondolom, akkor mindkettőtöknek frissebb firmware fut a telóján.
-
Caaabi
senior tag
válasz
freemanone #11177 üzenetére
Köszönöm szépen az infót, akkor majd figyelgetem a topicot
-
seria
tag
válasz
freemanone #11105 üzenetére
"a fél világ látja a hasonlóságot"
Erről beszélek. Egy cikkíró leír valamit az emberek meg átveszik tőle.
Én nem vagyok az a típus aki beáll a sorba és ugyanazt hajtogatja amit más mond vagy leír csak azért mert a többség azt mondja.
Ha szerintetek a felső része hasonlít rá (ami egy kicsit igaz is) és ezért mondják a telefonra, hogy kisodrófázott iphone4, hát akkor legyen az.
Nekem teljesen mindegy nem lesz ettől kevesebb ez a telefon sőt ha az alját nézzük egyedi is amiről fentebb írtak .
De valószínű mindegyikünk azért van itt mert használ p6-ot és tetszik neki.
Mindössze Kb 6-8 hsz tartalmazza ezt a vitát, unalmas lenne?
Mindegy, én se akarom teleszemetelni a topikot ezzel.(#11104) Tomacko
Bocs, csak idéztem.
Én is látom, hogy fém. -
arminlok
senior tag
válasz
freemanone #11058 üzenetére
Kipróbáltam tényleg egész jó
layerke jogos, több megoldásra is lenne lehetöség de talán mégis a duplakoppintás a legkézreállobb. Pl csak ott hever a telo az asztalon és ráakarsz pillantani az idöre és rákoppintasz kétszer ez egyszerü vagy éppen zsiros a kezed akkor nem kell összetapicskolnod annyira, de egyébként ez már csak szőrszálhasogatás
-
akosar
tag
válasz
freemanone #10751 üzenetére
Köszi szépen, működik!
-
Venn
tag
válasz
freemanone #11011 üzenetére
ennek én sem örülök
de ahogy látom a képen több lesz a műanyag kevesebb a fém, kb mint a iPhone 5c
-
racerx
őstag
válasz
freemanone #10883 üzenetére
Nyugodt vagyok mint a rosseb
, hisz bőven megfelel ez a teló nekem custom romok nélkül is. Én inkább ha lehet valami optimalizáltabb kernelre, működésre várok, nagy átalakítások nem szükségesek számomra a gyári rendszerről. Azért nem olyan friss a telefon már, szvsz inkább a nyitott bl (most a kínai 118-at nem nézzük) hiánya, viszonylagos ismeretlensége a telónak, veti vissza a custom romolást. Meg persze lehet, h senki se érez nagy késztetést, hogy romozzon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest