Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Szakiii
üzenetére
s4 volt.
aki samsungrol jott, az pontosan tudja, hogy sajnos ujrainditas, ram tisztitas nelkul a rendszer nehany nap utan sajnos akadozossa valik.
itt ilyen nincs.
en ezt eddig fanatikus samsung felhasznalokent nem hittem, de ahogy hasznalom a one-t, egyre jobban ertem azok szavait, aki eddig "kopkodtek" a samsungot.a mai tesztalanyban is ereztem az erot, de neha meg olyan akadasokra, roccenesekre volt kepes, hogy azt jobb nem is firtatni... de miert?
optimalizalas...... szerintem,
a htc (ahogy latom) csak ugy ad ki rendszert, hogy azt tesztelte, kiprobalta, javitotta.
a samunal viszont ez kozel sincs igy, egy dolog szamit, minel nagyobb legyen az android szama...de nem akarok errol igazabol vitat nyitni, csak orulok, hogy e mellett a keszulek mellett dontottem, mert minden szempontbol a one az android csucsa!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi