- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
A duplaujjas lehúzás helyett ezért tették oda a jobb felső sarokba a gombot. A másik, hogy nekem sosem volt ilyen problémám mint neked, hogy a Google Now-ot nyitottam meg akaratlanul (az én telefonom azt csinálja amit én akarok
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett tbladen féle menügomb "hack" ami vonzó, csak még nem ajánlott használni az instabilitás és bugok miatt. De ha kiforr az a kernel akkor szerintem azt fogja mindenki használni a gyári helyett, aztán majd valószínűleg más custom kernelekbe is beépítik ezt a funkciót (remélem).
Szerk.: Bár most nézegetve a topicját azt írja, hogy van stabil verzió amiben nincsen OC/UV/gcc és van a "performance edtion" amiben ezek már benne vannak.
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-roller topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest