- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucs78
csendes tag
Ma jött meg a telo a T-től, a barátnőmnek vettem és most irigykedem (egy HTC ONE X-em van). A kijelző képe gyönyörű, ilyen méretben a full HD tényleg gyönyör. Összehasonlítva az X-ével (pedig az sem szar...) is csodás! A telefon összeszerelése példás, nálam nem lötyög, zörög, kiáll stb. semmi. Mind kihangosítva, mind fülessel (a gyárit nem próbáltam) piszokul jól szól. Irigykedem...
Egy kérdés: a TV távirányító app-nál nincsen Mo. a listában, nem lehet kiválasztani az országot, viszont akkor az alkalmazás így használhatatlan. Másnál is gond ez? Van valami jó távirányító alkalmazás, amit szívesen ajánlanátok? A telóra visszatérve csak ajánlani tudom mindenkinek. Nyomkodtam az SG 4-et is, de minőség érzet miatt inkább a HTC (pedig a Samsung sem egy összehányt készülék).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elindult az Off The Grid ingyenes korai kiadása
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest