Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Délelőtt visszavittem. Persze előtte webshopos hölggyel beszéltem, azt mondta, hogy állapodjunk meg abban, miután mondtam neki, nem akarok heteket várni másik készülékre, és ha a 8 napos visszaküldéssel adom le, akkor lehet megveszem máshol, hogy beszéljem meg a szervizessel, ki fogják nekem cserélni helyben, de ha nincs raktáron, akkor 1-2 nap és küldenek másikat.
A zalaegerszegi két szervizesnek mutatva egyik se látta a pixelhibát, tény, hogy fényben kevésbé látszik, meg nem nagy a pixel, de ha az ember a szeme elé teszi a készüléket, simán észrevehető. Na mindegy, ők nem látták. Felhívtak valami htc-s kollégát, az meg azt mondta nekik, hogy nincs csere ennyi miatt. Megírtuk a papírt a 8 naposra, közölték, 1-2 hét amíg visszaáll az előfizetésem. Vicc komolyan.
T-ből kijőve még egyszer felhívtam a webshopot, elmondtam nekik, hogy mégsem úgy történt, ahogy mondtál, hiába hivatkoztam rájuk. Azt ígérte, annyit tud nekem segíteni, hogy figyelgetni fogja a számom alapján, mikor érkezik be a leadott készülékem, de az ünnepek miatt csak jövőhét közepe fele várható, és próbál rajta kicsit gyorsítani, hogy kaphassak egy másikat. Sokat elnézést kért, meg a türelmemet. Meglátjuk. Az biztos, valaki írta, hogy második körben 1000 db-ot kaptak, na abból is már csak 100 körüli darabszám van. Kérdés, ha ez is elfogy, mikor meg mennyit kapnak megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest