- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
válasz
Agartner #3702 üzenetére
Nem úgy állok hozzá, hogy szétvágnám a telefont
Eddig is vigyáztam mindenemre. Nyár lévén nem engedhetem meg magamnak a hirtelen 200 minuszt.. A részlet pont ezért lenne jó. Na meg így kevesebbe is kerül a telefon, tehát ha nem tetszik eleinte és eladnám, akkor konkrétan még nyernék is vele
(Ilyet ám nem csináltam, szal ha van vmi szuper jogszabály miszerint nem adhatom el a törlesztés alatt álló telefont, akkor így jártam)
Az meg, ha tönkremegy és még mindig fizetem, tulképp ugyan az a történet mintha egyből fizetném és tönkremenne, csak hosszabb távon elnyújtva és mégis több lehetőségem van "talpra állni".
De ez mind egyén függőÉn most nagyon nem tudok dönteni, hogy mi tévő legyek.. Úgy voltam vele, hogy biztos 64GB-t vennék, hogy jobban tudjam majd eladni.. jelenleg SGS-emmel a külső SD kártyámat sem használom egy bájtra sem, így nem tudom, hogy ezzel a készülékkel rápörögnék-e a dologra, hogy ne lenne elég a 32GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 2042
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Yettel topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest