- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Valakinek van tapasztalata ebay-ről rendelt kijelzőkkel? Sajnos berepesztettem az előlapi üveget, ki kéne cserélni...
Ezt néztem ki: [link]
-
no more
veterán
Mi a fene van egy ideje a HTC böngészőjével? Nem marad sosem a memóriában, mindig újratölt... Az előbb csak a Google volt megnyitva, megnyomtam a Home-ot, vissza a böngészőbe, már töltött újra.
(#36796) edem96: "Ez a videó privát. Sajnáljuk."
-
edem96
senior tag
Sziasztok! Ez mitől lehet?https://youtu.be/_gvAvSjhQIY
És ezt addig amíg le nem merül.... -
ferob
őstag
válasz
Skilly #36794 üzenetére
Amennyiben a fizetett csomag kiterjed az adott káresemény típusára, akkor kár esetén a készülék a biztosítás megkötésekor érvényes akciós kiskereskedelmi bruttó értéke alapján meghatározott önrész megfizetése esetén javításra kerül vagy amennyiben nem javítható, illetve ellopták, akkor egy típusazonos készülékre cserélik.
Ez az önrész ennél a telefonnál minden esetben nagyjából 20-25 ezer forint körül alakul, ami az idő előrehaladtával egyre kevésbé éri meg, ha azt nézzük, hogy a biztosítás havidíja 2-3 ezer forint.
Amennyiben már nem tudják megoldani, hogy megjavítsák vagy ilyen típusú készüléket kapj, akkor lehetnek problémák, mivel kérdéses, hogy mit tudsz helyette kapni.
De ettől függetlenül, amennyiben a kárigény megfelel a biztosító által korábban támasztott feltételeknek, akkor az önrész megfizetésével javítja vagy kicseréli a készüléket, mivel az nem függ a gyártó által vállalt jótállás meglététől.
-
Skilly
aktív tag
válasz
benfolds #36792 üzenetére
Nekem eppen ma delutan esett masfel metert a polcrol a csempere, haverom altal... szerencsere hatlappal esett, bar van rajta egy szilikon tok. Elegge megijedtem, de eddig meg mukodik. Remelem nem lesz benne maradando serules.
Mas:
Nekem mar lejart a 2 ev garancia, viszont fizetem meg mindig a telefon biztositast. Akkor ha van valami problemam vele akkor en is tudom igy ervenyesiteni es fizetek egy X osszeget es megjavitjak? -
benfolds
őstag
válasz
no more #36781 üzenetére
részvétem, a héten nekem is a zsebemből csúszott ki a telefon, de szerencsére nem közvetlenül az aszfaltra, hanem előtte a vádlimra, úgyhogy nem koppant akkorát, csak szétnyílt picit alul, ami könnyedén vissza tudtam pattintani, az a kis karc az alumíniumon meg semmiség. ha úgy jártam volna, mint te, eléggé mérges lettem volna, mert még nincs meg két hónapja a telefon. viszont az eset óta igencsak gondolkodom, hogy veszek a telefonra valami tokot, bár nagyon utálom őket.
-
-
ferob
őstag
válasz
Hadeska22 #36785 üzenetére
A GPE konverzió S-OFF nélkül nem fog működni, ah ilye ncélod lenne, de egy sima GPE ROM felrakása pontosan úgy megy, ahogyan egy bármilyen másiké.
A GPE variánsra sincs semmilyen hosszabb támogatás, nem fog már több frissítést kapni az M7.(#36781) no more: A készülékbiztosítás pontosan erre való, szóval érvényesítsd.
(#36783) pedro7: A legtöbb, amit tenni tudsz, hogy felhívod a HTC ügyfélszolgálatát és elmondod, hogy semmit nem csináltak vele, így ezúttal figyeljenek jobban oda rá és ők is jelezzék a szerviznek.
-
Üdv,
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire körülményes a GPE rom felrakása a készülékre (független device)? két hónapja,hogy nincs rá gari és mivel a legutóbbi frissítés eléggé gallyra vágta a "htc- érzést", így leginkább a hivatalos GPE rommal próbálkoznék, már csak a hosszabb terméktámogatás miatt is.
Lehet, sőt biztos, hogy már le lett írva, viszont ,ha egy mód van rá, nem kezdenék el keresgélni (:
Válaszaitok előre is köszönöm.
Üdv,
Hades -
pedro7
tag
Kicsit csalódtam a HTC szervíz munkájában.
Igaz a garancia idő vége előtt egy kicsivel, akkumulátor és gyors merülési problémák miatt
beadtam a szervízbe és összesen egy szoftverfrissítést sikerült csinálniuk.
Ráadásul a legfrissebb szoftver volt a készüléken amúgy.
Direkt leírtam a jelenségeket,gyári visszaállítás után minimális alkalmazások mellett is jelentősen merül a telefon és 35% elérésekor pár perc alatt lemerül és kikapcsol.
Ügyfélszolgálat is hardware hibára gyanakodótt.
17.00-kor elhoztam a készüléket 55%-os akkuval.A telefon első lépéses beüzemelése után és egy
google fiók címjegyzék szinkronizáció után 36%.
19.00-kor már csak 25%.
Semmit nem csináltam a telefonnal, még hívás fogadás,indítás sem volt.Milyen mérést fogad el a szervíz ? Hogy ténylegesen megjavítsák a telefonom hibáját ?
Mit kell tennem hogy igazoljam, nem a feltelepített alkalmazások miatt merül a telefonom ?
És mit kell tennem, hogy ne nézzenek hülyének ? -
no more
veterán
Sikeresen leejtettem a telefont (na jó, kiesett a zsebemből...) ismét, de ezúttal baj is történt, mivel betonra koccant a szépségem, természetesen kijelzővel lefelé... Lett egy szép repedés a digitizer-en, olyan 5 centis lehet a felétől, egyenesen le az aljáig be középre.
A Kijelző működik, az érintéseket veszi normálisan, teljesen jó minden, csak csúnya. Gondolom erre nem vonatkozik a Telekomos biztosítás, szóval ki kell cseréltetnem a HTC-vel garancián túl (amúgy a készülékem még garis májusig). Kérdésem az lenne, hogy ezt mennyiért teszik meg? Félve teszem fel a kérdést, mert sejtem, hogy nem aprópénzes móka lesz...
-
ferob
őstag
válasz
MindTksWing #36777 üzenetére
A jack aljzat nem feltétlen hibás, próbáltad már másik fülhallgatóval?
A felső hangszórórács a készülék belseje felől van rögzítve csavarral, így a telefon teljes megbontását igényli, valamint, amíg nem tudod, hogy mi a pontos hiba, igen költséges próbálkozni.
A legjobban úgy járhatsz, ha beadod a Telemaxnál, akár garancián kívüli javításra, ha már lejárt, és megadsz egy értékhatárt, ami felett nem kéred a javítást.(#36778) Gunz4Hire: Vedd ki a SIM kártyát és próbáld meg úgy, hogy produkál-e bármilyen problémát a készülék.
Ha igen, akkor hardveres hibáról van szó, ami lehet akkumulátor, de alaplapi hiba is, ami már nem egy olcsó dolog, de mindenképp neked is azt tudom tanácsolni, hogy add le a Telemaxnál, még akkor is, ha nincs rá garancia, így egy javítási értékhatárt megadva, el tudod érni, hogy szakszerűen megjavítsák.
Egyéb GSM boltokat nem tanácsos felkeresni, mert csak szét fogják barmolni az egész telefont, amit megbánnál. -
ferob
őstag
válasz
milordatya #36776 üzenetére
Ha nem tetted fel soha az utolsó frissítést, mert nem sikerült, ami azért nem sikerült, mert gyári OTA frissítést csak gyári recoveryvel lehet felrakni, akkor a HBOOT verziód engedi lefuttatni a 7.19.401.22 verziójú RUU-t, de csak akkor, ha vissza is zártad a bootloadert.
Tehát töltsd le a RUU-t innen, valamint az android eszközöket is innen, ezt követően az eszközöket tömörítsd ki egy mappába, majd ebbe helyezd a RUU archívumot és az egyszerűség kedvéért nevezd át RUU.zip-re, utána bekapcsolt állapotban csatlakoztasd a telefont a géphez, majd nyiss egy parancssort az android eszközök mappájába és add ki az alábbi parancsokat.adb devices
adb reboot-bootloader
fastboot oem lock
fastboot oem rebootRUU (Ezüst HTC logós képernyő)htc_fastboot flash zip RUU.zip
Ha végzett, akkor a telefonon nem feltétlenül megy végig a zöld csík, de a parancssorban egyértelműen látszani fog, hogy vége.
fastboot reboot-bootloader
fastboot rebootEzek után elindul a rendszer, ami első indulásra akár 10 percet is igénybe vehet, hogy felálljon, így legyél türelmes, majd a felajánlott OTA frissítést telepíted és készen is vagy.
-
Gunz4Hire
csendes tag
A probléma sajnos nem orvosolodott az újra telepitessel.
Eddig az volt, hogy ha hálózatot kap a telefon, akkor pár perc után kifagy és újra indul... Most már hálózatot sem talál.
Lehet sima antenna probléma vagy esetleg alaplappal van a baj?
Ezek kb mennyibe vannak egy szervizesnel és esetleg tudtok mondani olyan helyet, ahol tapasztalatok alapján jó a szervíz és tudom is oda vinni? (Kiindulva abból, hogy tokot ott, ahonnan barátnőm szerezte nekem külföldről kellett rendelni, mert sehol nem volt inkább megkérdezem, hogy van-e olyan hely, ahol ilyennel foglalkoznak
)
-
MindTksWing
csendes tag
Sziasztok!
Csodás hibával szembesültem a telefonon, telefonálás közben nincs hang, csak kihangosítva. Vicces, mert ugyanazt a hangszórót használja. Plusz a jack dugó is csak a jobb fülest hajtja meg.
Igen valószínű, hogy a felső (vagy flex, vagy audió, vagy ki tudja hogy hívják) alaplappal van gond.
Tud valaki segíteni, merre találok belső alkatrészeket az m7-hez? -
milordatya
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehetséges valahogy az,hogy úgy térjek vissza stock romra,hogy tudjam frissíteni a biztonsági patchhal együtt? Kiábrándultam ezekből az akkugyilkos ROM-okbók,és sajnos S-ON-on vagyok,ugyanis csak Sunshine-val tudnék ügyködni a HBOOT miatt,így a RUU futtatása ki van zárva. Legutoljára mikor feltettem a stockot,és próbáltam frissíteni OTA-n kertesztül,újraindult,de csak a HTC logoig jutott el. Valami javaslat? -
ferob
őstag
válasz
Bdanyy #36773 üzenetére
Garanciális javítás volt, mivel ráhagyással számolják a jótállást, már csak azért is, mert az előző tényleges javítás miatt +3 hónappal kitolódott, de én mondtam is neked, hogy a szolgáltatót kihagyva sokkal többet lehet elérni, mert akkor senki nem próbál trükközni.
Írtam neked privátot.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36520 üzenetére
ezzel el leszek egy darabig, úgy nézem
-
Bdanyy
addikt
válasz
Bdanyy #36572 üzenetére
Végül nem írtam emailt,hanem szeptember 8.-an beadtam javításra a smarthsopba. Mondták hogy kb három hét az atfutas, egy hét után árajánlatot fogok kapni.
Két hét után még semmi ajánlat, felhivtam őket, de nem tudtak semmit mondani, erdeklodjek később, végül elfeledkeztem róla.
Ma hívtak, hogy elkészült a készülék, mehetek érte, kicseréltek egy rakás cuccot benne,nem csak a mikrofont. Rakerdeztem, hogy mennyi lesz, mivel ajánlatot sem kaptam még, de egyelőre azt sem tudták megmondani, mert a rendszerben nem szerepelt (hiába fizetoskent adtam be). Holnapra megprobaljak kideriteni, hogy mi történt.Volt valakinek ilyen? Elvileg ha nem fogadom el az ajánlatot, hozzá sem nyúlnak, így meg fogalmam sincs mennyi lesz a szerviz végösszege.
-
benfolds
őstag
válasz
no more #36771 üzenetére
hát, töltögetem, töltögetem...ki is bírja az egy napot, ha nem nagyon nyúlok hozzá, de pl. sports trackertől nagyon hamar kifekszik. tegnap délután 2-kor 100%-ról indultam, és este 8-kor teljesen lemerült. hozzá sem nyúltam, egy egy perces hívásom volt a hat óra alatt.
-
benfolds
őstag
mi számít olyan "rátöltésnek", ami nem tesz jót az akksinak? nagyon sokszor van, hogy az egyik helyiségben töltés közben hallgatok spotify, aztán leveszem a töltőről, átviszem a telefont egy másik szobába, ott újból tölteni kezdem. ilyesmik "rátöltésnek" számítanak?
-
ferob
őstag
válasz
adodaniel #36768 üzenetére
Mivel mindegyiknek a gyári ROM az alapja, leszámítva az AOSP variánsokat, ezért mindegyik egyforma, viszont az AOSP ROM-okkal vannak problémák, amik bár nem akadályozzák meg a mindennapi használatot, lehetnek idegesítőek.
Érdemesebb egy Sense vagy GPE ROM-ot választani, viszont a Sense alapúakból már a frissebbek a legújabb Sense 7-tel rendelkeznek.(#36767) vazulka2800: Mivel mindent recovery-ből kell felrakni, ezért az új verziót is, teljesen független attól, hogy neked előtte is az volt-e.
-
adodaniel
őstag
Nemrég lejárt a garim az M7-en. Eddig nem éreztem szükségességét a ROM-olásnak, de így "büntetlenül" kicsit kíváncsi vagyok.
Melyik az a ROM, amely a legstabilabb, legjobb most? Akár Google felületes, akár Sense-es is szóba jöhet.
-
vazulka2800
tag
ElementalX Kernel frissítéskor csak le futtatom az AROMA installert és kész?
-
ferob
őstag
válasz
Gunz4Hire #36764 üzenetére
Hibásan éppen jelezheti ki, hogy hány százalékon áll, sőt ha pl. nem hálózatról töltöd vagy energiaigényes alkalmazást futtatsz közben rajta, akkor előfordulhat, hogy jobban merül, mint amennyire tölteni tudja.
Ha semmilyen hasonló eset nem áll fenn, akkor állítsd vissza a gyári beállításokat, de ha az sem segít, akkor hardveres hibáról lehet szó. -
Gunz4Hire
csendes tag
Sziasztok nem tudom másnál is felmerült-e ez a probléma, de ma este (pl most is) többször magától újra indul a telefon... Ilyet eddig nem csinált (toltore van téve és 24%-on van így a lemerules se lehet). Ha valaki esetleg tud valamit mondani, akkor megköszönöm... Elvileg ma volt egy frissites, amit leszedett a telefon, de ezen kívül nem volt semmi extra. Remélem tudja valaki mi lehet a baj. :/
-
pedro7
tag
Olvastam, hogy a VSP data-nál lehet ellenőrizni a javítás folyamatát.
De az IMEI szám mellett a megrendelés számát is kéri.
Mit kellene oda írni, ha a Telemax-nál lett leadva a készülék ? -
szezso15
addikt
Rendeltem új hangszóró rácsot a telefonomhoz, viszont felvetődött bennem a kérdés, hogy mivel fogom tudni odaragasztani?
Mivel mikor leszedem a régit, a ragasztó is "jön vele". Van ötletetek, hogy mit használjak?
Köszi!
-
ptya
tag
Sziasztok! Látom újabban nagyon megy az akkumulátor téma, és én is pont ezért néztem be ide
Már több mint 2 éves a kicsike.. érezhetően megduplázódott a töltéseim száma.. :\ Láttam, többször volt kérdés egy akkucsere ára.. erre válasz érkezett valahonnan valakinek?
Ki akarom húzni a telefont, amig rendesen feldobja a talpát, mert tulajdonképpen nincs olyan dolog, amit ne tudna, amit az újak is. (Éljen az android és s-off
kopogtató képernyő bekapcsolást imádom ((tudom, h az is akkugyilkos))).
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36746 üzenetére
Nem feltétlen van vele gond, mert nagyon befolyásolja az is, hogy az a 4G jel mennyire erős, mivel a legtöbb helyen igen gyenge, ami elég komoly merülést tud okozni.
Ha teheted, akkor próbáld ki egy teljes feltöltés után, hogy átállítod 3G-re, mert lehet sokkal kevésbé fog merülni.
Szoktam olyan helyen járni, ahol szintén gyengébb a 4G jel, és olyankor, ha 3G-t használok, akkor pont fele annyira merül a telefon, mint egyébként. -
no more
veterán
Most mindenkinek elkezdett merülni, nekem meg valamiért egyre jobban bírja.
-
ferob
őstag
válasz
pedro7 #36737 üzenetére
Töltsd fel teljesen a telefont, majd írd be a tárcsázóba, hogy *#*#4324#*#*, majd More gomb és ott válasszad a Battery Test lehetőséget, itt figyelmeztet, hogy tedd repülő üzemmódba, majd várd meg míg végez a teszt, így megtudod, hogy milyen állapotban van.
(#36736) Majkee84: Ne frissítsd a telefont, mivel olyan régi firmware van rajta, hogy arra még van ingyenes S-OFF, ha szeretnéd megcsinálni, akkor szólj, de így nem csoda, hogy problémák voltak a frissebb ROM-mal.
-
pedro7
tag
Nem úsztam meg az FR-t.Jobb lett az akku fogyastás, de szerintem még messze van a megszokottól.
Van valamilyen mérés vagy más módszer amivel a szubjektivítást ki lehet zárni és pontosan be lehet határolni az akku állapotát ?
2 éves, lehet, hogy megérett cserére.Volt már valakinek akksi csere ? Mennyibe került ?Még egy lehet.Az utóbbi napokban elég heptikusan töltöttem az akksi.Lehet, hogy egy két teljes lemerítés-töltés után javul a helyzet ? Ilyen öreg akksinál is lehet ez ?
-
ferob
őstag
Ha teljesen gyári állapotban van a készülék, akkor azt érdemes megpróbálni, hogy elindítod a telefont bootloader módban, amit kikapcsolt állapotban a hangerő lefelé és a bekapcsoló gomb együttes nyomva tartásával tudsz elérni, majd kiválasztva a hangerő gombokkal a recoveryt, egyszer meg kell nyomni a bekapcsoló gombot, így betölt a gyári recovery, ahogy a hangerő felfelé és a bekapcsoló gomb rövid idejű együttes nyomására előjön egy szöveges menü, ahol a wipe cache partition menüpontot választva, majd később a reboot system now menüpontra nyomva talán megoldható a probléma.
(#36731) Cekasz: Láttam a másik topikban, hogy már többször a gyári beállítások visszaállításával próbálkoztál, szóval azt nem fogom tanácsolni, ellenben a tárcsázóba beírhatnád, hogy *#*#3424#*#*, majd a Button Test menüpontot választva meg kéne nézni, hogy reagál-e a kapacitív gomb érintésére a telefon, ha nem, akkor valamilyen hardveres hiba állhat fenn, aminek a javításában esetleg ő tud segíteni, ha megkéred.
(#36732) pedro7: Ne használj olyan és ahhoz hasonló alkalmazásokat, mert csak feleslegesen merítik a készüléked, de az, hogy van-e olyan alkalmazás, ami okozhatja, azt csak te tudhatod, mivel mi nem látjuk, hogy milyen alkalmazásokat használsz a készülékeden.
(#36734) Majkee84: Ha eladni szeretnéd, akkor eddig is a gyári ROM felrakása lett volna a célszerű, de attól függően, hogy jelenleg milyen verzión van a készülék, valamint van-e S-OFF, némileg eltérő lehet a visszaállítás menete, ezért a telefont indítsd el bootloader módban, majd parancssorban add ki a az előzőekhez hasonlóan a fastboot getvar all parancsot és az IMEI kitakarásával mutasd meg az eredményt, hogy tovább lehessen lépni.
-
pedro7
tag
Nekem is elkezdett hirtelen nagyon merülni a telefonom.
Factory reset előtt megpróbálnék valamit.
Van most olyan alkalmazás vagy frissítése ami okozhatja a gyors merülést ?
A Battery doctort eltávolítottam már, mert olvastam,hogy a mostani verzió csinálhatja.
Esetleg más ? -
Cekasz
csendes tag
Sziasztok!
HTC One X+ telefonom mellé kaptam egy újat, még jobbat. Az átköltözés után úgy gondoltam, hogy a HTC-n csinálok egy factory resetet, aztán jó lesz valakinek a családban, mégis csak egy szuper jó és hibátlan telefonról van szó. Hát ez már csak a múlt idő, a reset után a három kapacitív gomb megszűnt működni. Mit lehet tenni, tud-e valaki segíteni? Előre is köszönöm. Sajnálnám kidobni ezt a telefont. -
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert adódott egy kis probléma egy régebbi HTC One Mini készülékkel. Anno a párom telefont váltott, majd ezt eltette a fiókba, és ott is pihent egy jó ideig. Egy hónapja észbe kapott, és megkért hogy mentsek le róla mindent amit lehet.
Sajnos ahogy hozzám került, az akku már totál lemerült benne, a telefon indításkor boot loader loopban ragadt.
Van bármilyen megoldás arra, hogy a tartalmat legalább lementsem (képek elsősorban) a telefonról? Tudtommal nem volt felhőbe szinkronizálva belőle semmi....
köszi előre is.
-
ferob
őstag
válasz
Majkee84 #36726 üzenetére
Persze, hogy nem látja, ha a Rendszer UI leáll folyamat, így engedélyezni sem tudod, főleg úgy, ha a drivert eddig fel sem raktad.
Ha a leírást követed, akkor működnie kell, ha semmilyen hardveres hibája nincs, mint pl. a hibás csatlakozó.
Másik ötletem, hogy használj minőségi kábelt, mert az olcsó vackokkal nem fog működni. -
-
-
ferob
őstag
válasz
Majkee84 #36722 üzenetére
Nyitott bootloaderrel és ROM felrakás kapcsán gondoltam ez egyértelmű, de töltsd le az android eszközöket (és a HTC drivert, ha még nem raktad fel), majd tömörítsd ki az eszközöket és fogd meg a ROM archívumból kiszedett boot.img fájlt, majd másold ugyanebbe a mappába és nyiss egy parancssort, amiben vagy elnavigálsz ebbe a könyvtárba vagy egyből oda nyitod és kiadod az előbb említett parancsokat úgy, hogy előtte csatlakoztatod a telefont, majd bootloader módban indítod el.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Van egy M7, amin csináltam egy gyári beállítások visszaállítását (később a romot is újraraktam, ami egy viper m9) azóta a következő hibaüzenet fogad indításnál: A(z) Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt. Ötletek?
Kártya most nincs a telóban, de gondolom ez nem okozhatja a hibát. -
ferob
őstag
válasz
TheProb #36714 üzenetére
Semmi gond nincs vele, több gépen is gond nélkül használom, de amikor csatlakoztatod a telefont, akkor fel kell oldani a készüléket és engedélyezni a gépet, addig nem fog megjelenni, míg ez nem történt meg.
Ha a megosztás nem megy az vagy azért lehet, mert a router beállításaiban be van kapcsolva az AP Isolation vagy a Windows megosztási beállításai nincsenek rendesen konfigurálva, de ezt meg tudod nézni a Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati és megosztási központ > Speciális megosztási beállítások alatt.
-
TheProb
veterán
Üdv!
W10-et használókat kérdem, hogy nekik nincs-e gondjuk azzal, hogy nem látja a rendszer a telefont ha rádugjuk kábelen? Felraktam a HTCDriver-t is, de semmi...
EsFile Explorer se találja meg a gépemet hálózaton, kezdek pipa lenni... (utóbbi lenne a legegyszerűbb...)
-
-
benfolds
őstag
másnak nem okoz gondot gépelés közben, hogy szóköz helyett könnyű rátapintani a kapacitív gombokra? én kb. 10-ből egyszer szóköz helyett valami opciókat hozok be, már kezdek idegbajt kapni tőle...
-
Valkűr
addikt
Nálam semmi probléma...Igaz gyári a rendszerem.
-
F_Gergely
őstag
srácok, olyan gondom van, hogy a böngésző sávjára (ahova az url-t irod) 10-ből 8szor nem reagál. Vagyis reagál de mintha nem oda nyomnál. Az összes többi működik, pl többlap vagy ilyesmi. Először azt hittem a digitzer rossz, de minden más alkalmazásnál tökéletes. Olyan mintha a gyári böngésző lenne "hülye". Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
kvojnovics
tag
Köszönöm!
Nem vettem észre, hogy a parancsokat is leírtad, csak most! De addigra már megtaláltam a recovery-t, a parancsokra meg még emlékeztem!
De köszönöm, hogy leírtad, mert akkor legalább nem kellett volna keresgélnem, ha nem emlékszem!
Szóval akkor az S-On maradhat, nem fogom hiányát érezni az S-Off-nak?
Köszönöm! Még egyszer!
Ui.: jó lenne egyszer így érteni hozzá, hogy én is így tudjak segíteni! Meg hát. akkor már egy kicsit mélyebben belemenni!
Szép napot!
-
ferob
őstag
válasz
kvojnovics #36700 üzenetére
Teljesen jól gondolod, így előbb a recovery, majd az egyszerűség kedvéért a boot.img, ezt követően a recoveryt elindítva a custom ROM felrakása, így az újraindítás után készen is van.
Azt érdemes szem előtt tartani, hogy az első indítás aránylag sokáig tart, ezért ha magától nem indul folyamat újra, akkor várd meg, míg elkészül és feláll a rendszer.
Innen töltsd le a legfrissebb TWRP recoveryt és ezt használd az alábbi módon.
adb reboot-bootloader (vagy bootloader módban indítsd el a telefont)
fastboot flash recovery recovery.img (cseréld az aktuális fájl nevére)
fastboot flash boot boot.img
fastboot reboot-bootloader
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest