- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Leadtam a telefont szervizbe, (gombok világítása folyamatosan ment, csak akkor kapcsolt ki ha kikapcsoltam a telefont, factory reset nem segített, illetve a töltő csatlakozója mint beesett volna a készülékbe és mozgott is), cseretelefonnak meg valami ócska bóvli sz@r hauwei-t kaptam kemény 512 mb rammal meg 1 giga rommal. kb 6 éve volt ilyen telefonom de akkor még jónak számított.
Facebook ilyesmi el is lehet felejteni, internet stb. Használhatatlan a telefon, csak telefonálni lehet vele. Nagyon remélem jövőhétre megcsináljak a telefonom mert ez vicc kategória. Mondtam is a csajnak hogy most csak ugye viccel? Múltkor Note 2-t kaptam azért az már telefon, de ez egy ... -
Dodeszh
tag
A legutóbbi frissítés óta nagyon halk lett az M7 telefonálás közben. Kézben tartva is de gyári headsettel különösen. Csak nekem lett ilyen, vagy másnak is?
Hangerő természetesen maximumon van, pedig korábban nem is a leghangosabb szinten használtam. -
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #35695 üzenetére
Ez egy Lollis "újítás"... Én sem szeretem.
-
salieven
aktív tag
Nekem a 3. garanciáztatásnál a hangszóróval én diktáltam a hölgynek mi legyen ráírva hogy hátha csinálnak végre vele valamit. Erre beleírta hogy az ügyfél dühös
Meglátta most is a hölgy a garanciapapírt kiakadt a szeme nem tehetek róla hogy ha egyszer szar akkor hordom vissza amíg lehet de már tényleg idegesítő
-
no more
veterán
válasz
Ununqatrium #35691 üzenetére
Nekem tegnap magától lefrissítette. Úgy döntött, hogy nem várja meg a véleményem.
-
Ununqatrium
aktív tag
Hi all! Megírná valaki olyan jó érthetően, hogy mi ez a Download Manager, amit a frissítés óta a telefon rám akar erőltetni? Kell ez nekünk?
-
ffodi
veterán
válasz
salieven #35684 üzenetére
Nekem olyat produkált, hogy csak úgy kiírta, hogy a telefon adatkapcsolati módban van, és ilyenkor nem tölthető a készülék, holott nem is volt bedugva semmi. Persze ha rádugtam valamit, akkor is ezt írta ki, és nem töltött. Ha ez a hiba előjött, akkor rendszerint brutál gyorsan le is merült. Egy factory reset látszólag megoldotta, egy darabig jó is volt, most megint előjött, beadtam szervizbe a lila kamerával együtt, a telefon életében most először a gari lejárta előtt 1 héttel.
(szerintem nálam az usb csati haldoklik)
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert a telefon leadásakor azt írtuk a jegyzőkönyvbe, amit kértem, az ügyfélszolgálaton a hölgy nagyon készséges volt. Mindez a trémobilnál.
-
F_Gergely
őstag
No részemről ennyi volt a HTC mint prémium gyártó...
Beszéltem az ügyfélszolgálattal, hogy újból leadom a telefont javítani és örülnék ha ezúttal kicserélnék a középső darabot mivel sötét sárga/barna a színe. Ez nem kosz hanem maga az anyaga ilyen szinű lett. A szerviz és az ügyfélszolgálat álláspontja is az hogy mivel a készülék használatát nem befolyásolja ez megfelel a HTC minőségpolitikájának így csak külön díjfizetés ellenében cserélik.
Nálam leszerepelt a HTC nevetséges hogy egy 220 ezres telefonnál ez elfogadható, úgy hogy a hülye is látja hogy anyaghibáról van szó... -
BenHans
addikt
Most néztem meg a sys mappában mindkét telefonnál van egy android_camera benne stvd6869 (1.0) típussal de van egy _camera2 is amiben ov2722 2.1M típus van írva.
Akkor ezek szerint a két telefonban már a jó modul van?!De akkor miért jött elő a lilulás, ráadásul nem sötétben hanem direkt napfényben?
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
3 alkalommal volt a telefonom szervizben hangszóró recsegéssel minden alkalommal majd 1 hónapot volt benn. Az utóbbi 1-2 napban elkezdte azt csinálni hogy hiába raktam fel töltőre jelezte hogy tölt de nem töltött igazából hanem ugyan úgy merült. Éjszakánként szoktam felrakni én is tölteni és hát reggel meg fogadott a lemerült telefon látványa. Olvastam hogy többeknek volt hasonló problémájuk itt, de nem olvastam vissza annyit. Mi volt rá a megoldás a garanciáztatáson kívül? Mert én bevittem a drága hőn szeretett trémobilba és annyit se kérdeztek mi a baja csak mondták itt egy cseretelefon és majd küldik az sms-t. Gratulálni tudok csak.
Próbáltam másik töltővel, másik szobába, számgépről, power bankról volt hogy töltött volt hogy nem csak jelezte a töltést, és volt olyan is hogy egy darabig töltött aztán meg csak úgy megállt.Remélem megoldják mert már eleget szenvedtem vele. Erősen agyalok már a cseréjén is pedig nagyon szeretem ezt a kis M7-s HTC-t.
-
Majkee84
aktív tag
Üdv! Nekem is lejárt a garanciám. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ami köztudottan szériahiba (pl. kamera lilulás) azt garancia időn túl esetleg cserélik/javítják ingyen?
-
ferob
őstag
válasz
BenHans #35677 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy mivel ők ragaszkodnak az 1 évhez, ezért leginkább utána csak olyasmi segíthet, ha megfelelő szintre hozod magad a jogszabályokból, amivel tudsz érvelni, netán még egy ügyvéddel is előtte konzultálsz, aki ezzel kapcsolatban elmond, netán leír mindent.
Ezek után én nem hiszem, hogy ellenkeznének, még akkor se, ha csak méltányossági alapon javítanák a felmerülő hibát, de persze az esély itt is adott, hogy mégsem hajlanak rá, viszont akkor még mindig ott a békéltető testület.Az én tapasztalatom az, hogy amennyiben probléma van és valaki megfelelően határozott és kitartó, akkor el tudja érni a célját, ami ebben az esetben végeredményében pozitív, míg a többi márkáról a múltban történt hasonló esetek kapcsán nincs pozitív véleményem.
-
BenHans
addikt
Tényleg, rémlett is valami erről a magyar jogszabályok szerinti 2év gariról, lehet írtad már korábban is.
Csak attól tartottam hogy visszaküldik javítatlanul egy árajánlattal és megmondják hogy nincs gari. Mert a HTC üsz. azt mondta hogy a szerviz pontosan tudja.Akkor ha az általuk számolt 1 év gari után felmerül valami probléma és szeretném igénybe venni a jogszabályoknak megfelelő 2 évet akkor mit kell tennem?
Köszönöm szépen a segítséget!
-
ferob
őstag
válasz
F_Gergely #35674 üzenetére
Ha szolgáltatótól van a készüléked, akkor kár is próbálkozz a garanciajegy pótlásával, mert nem segítenek, de ez nem is érdekes, mert elég ha felhívod a HTC telefonos ügyfélszolgálatát, ahol elmondod, hogy legutóbb nem kaptad vissza a garanciajegyet és igazolja neked levélben, hogy meddig érvényes rá a garancia, így azt kinyomtatva már viheted is leadni javításra.
Persze ez a mód nem feltétlen működik, ha szolgáltatónál szeretnéd leadni a telefont, mert ott ragaszkodhatnak a saját papírjukhoz.(#35675) BenHans: Nem értem, hogy akkor most mi a probléma, ami miatt újra fel kell hívni őket, elvégre újat nem fognak mondani, de ettől függetlenül is a magyar jogszabályok szerint az új készülékre is vonatkozik a 2 év garancia, viszont ez miatt most még nem érdemes harcolnod, elvégre 1 éven belül vagy, ugyanis ők ráhagyással nézik ezt a garancia dolgot, szóval mindenképp javítani fogják.
-
BenHans
addikt
Akinek problémája volt a szervizzel szerintem töltse ki ezt [link] hátha van értelme...
------------
Én a jövő héten adom le liluló kamerával + egyéb hibával mindkét M7 készüléket, mert nemsokára lejár a gari és a lilásodásra hajlamos modul vann bennük.
De van egy kis probléma. Felhívtam a HTC-t és nem tudják meddig érvényes a gari mert mindkét készülék cseredarab a One X helyett. De mondta hogy amennyi gari hátravolt még a OneX-ről az hozzáadódik a cserekészülék 1 éves garanciájához. Most akkor mit tegyek? Hétfőn hívjam fel megint a HTC-t?
-
F_Gergely
őstag
sajnos hiába csináltam teljes resetet a gombok ugyan úgy világítanak éjjel nappal, egyedül ha kikapcsolom a telefont akkor nem világítanak.
mehet javításra, csak elötte még pótoltatnom kell a garanciajegyet mert legutóbb mikor javításról elhoztam csak itthon vettem észre hogy b@sztak visszaadni a garanciajegyet... Viszont 6.-án meg lejár a garim szóval kicsit igyekeznem kell, de milyen király hogy vasárnap minden zárva... -
ferob
őstag
-
adodaniel
őstag
Valakinek van valami ötlete arra, hogy miért nem érzékeli a One, ha egy fülest dugok bele? Legutóbb még jó volt...
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok, htc one m7-m sötétben lilás képet csinál, tele van lila függőleges és vízszintes csíkokkal és kockákkal. Ez másnál is előfordul, vagy ez egy hibajelenseg lenne? Korábbiakban ezt már valaki kérdezte, csak ő nem részletezte hogy csak éjszakai képnél lilul a kép vagy nappal is... Amennyiben hardveres a hiba szerintetek még belefer a gariba ? Június 10en lesz 2eves, T-mobil függő..
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Medocsabi #35666 üzenetére
Szét lehet szedni a telefont a megfelelő eszközökkel és kellő szaktudással, így garanciálisan természetesen tudják javítani.
Mielőtt beadod, csinálj egy biztonsági mentést, aztán gyárira állítsd vissza a készüléket. Ha visszakapod, akkor csak töltsd vissza a mentést, és minden helyreáll.
-
no more
veterán
válasz
Reddevil84 #35667 üzenetére
Megnyomod valamelyik a hangerő gombot és ott van, hogy "prioritás" és 3 kis pötty. Ott tudod beállítani (és ütemezni), vagy a beállítások menüben a "hang és értesítés", azon belül pedig "jelzések" menüpont alatt találod.
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Kövezzetek meg,de azon kívül hogy eltűnt a kedvenc ne zavarj módom,nem találom,hogy mi lett helyette..... Már végignéztem a beállítàsok menüt de nem találom...
-
ferob
őstag
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok segítségre lenne szükségem! Ma egyik pillanatról a másikra nem rezeg a telefonom.munka közben még rezgett,mikor hivtak,aztán itthon azt vettem észre h sehogy nem rezeg....ha rezgore állítom akkor se.szerviz lesz sztetek?iszonyatos idegesítő h pl most is miközben potyogok nem rezeg!!a telefont vodafone ba vettem kicsivel több mint egy éve,soha semmi baja nem volt,és ez most aggaszt...Mennyi gari van rá egyébként?Holnap majd megnézem a papírjait,rem megtalálom!
-
isti215
tag
Sziasztok!
Arra van valami megoldás hogy ne laggoljanak a játékok?Az energiatakarékost módot kikapcsolom akkor is akadnak a játékok.
-
ferob
őstag
válasz
kárátékutyá #35656 üzenetére
A frissítés semmi olyan javítást nem tartalmazott, ami a rendszer alapvető gyorsaságát befolyásolná, ellenben a cache partíció ürítése miatt észrevehettek gyorsulást, de semmi más extra nem történt.
A "fjúcsör", mint future, jövőt jelent, míg amire te gondolsz az a "fícsör", mint feature lesz.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
no more #35655 üzenetére
Igen, nekem is jobban tetszett. Amikor bejött a Nexus-ra ez a 'fjúcsőr, eléggé nagy lett a "felháborodás", mindenki sírta vissza a régit.
Nekem a híváslista laggolgat, minden más mint a vaj lett. Ha nem lett rosszabb az akkuidő, akkor ez egy igen jó kis frissítés lett.
-
no more
veterán
válasz
kárátékutyá #35654 üzenetére
Nekem is feltűnt! Elég durván reszponzív lett és gyors a rendszer (nem, mintha eddig lassú lett volna)! O.O Legalább lehet ütemezni ezt a prioritás izét... Bár, nekem jobban bejött a DND, mert az kikapcsoltat jelzett, ha olyan hívott, akit nem adtam meg kivételnek.
-
ffodi
veterán
Nem tudom volt -e már: elérhető a korában említett frissítés --> 7.19.401.22.
-
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35634 üzenetére
Mivel délután nem volt időm, ezért most hosszabban válaszolok a leírt problémádra, tehát mint írtam, már csak a SunShine S-OFF módszere működhet, ami 25 dollárba kerül (~7100 forint).
A problémád másik felére meg továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem véletlenül nem tudod a bootloader állapotát megváltoztatni a leírásom alapján (jelenleg kinyitni), mivel továbbra is csak az van érvényben, hogy vastagon szedetten ott van a címben, hogy S-OFF állapotú készüléknél lehetségesek a módosítások.
Így a HTCdev-en keresztül lekért fájlt kell használnod az újbóli nyitáshoz.A visszazárt bootloader miatt nem csoda, hogy nem tudsz másik recovery-t felrakni, mivel csak nyitott állapotban van rá lehetőség, így az sem meglepő, ha ez miatt hibát ír.
Az előzőleg HTCdev-en kinyitott booloader miatt pedig megvonta a HTC a telefonod garanciáját, így ezzel jó nagy hülyeséget csináltál, főleg úgy, hogy már a szervizből való visszaérkezéskor is tudtad, hogy vissza akarod küldeni, mert problémák adódtak a szervizelés során.Azt nem tudom, hogy a hibásan beszerelt kijelző miatt miért cserélnének neked készülékházat, azt pedig végképp nem értem, hogy miért gondolod, hogy azért mert te egyáltalán nem vagy tisztában a telefonon levő dolgok módosításával, ezért miért cserélnének neked egy komplett alaplapot.
A bootloader nyitásakor a HTC is egyértelműen leírta a megjelenő képernyőn, hogy a garancia a lekérés után érvényét veszti, ezért itt is figyelmetlen voltál vagy nem foglalkoztál vele, de ez a fórumban is nem egyszer le lett írva.
A leírásomban is egyértelműen vastagon ki van emelve, hogy a módosítások csak az S-OFF megléte esetén lehetségesek és ha egyszer nyitotta valaki a bootloader-t a HTC-n keresztül, akkor hiába próbál bármit is visszaállítani, mert nyoma van a gyártó adatbázisában a módosításnak, hiába lett visszaállítva a készülék. -
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35634 üzenetére
A Rumrunner csak a régi HBOOT verzióval működött, már csak a fizetős SunShine S-OFF módszer létezik és nem tudom, hogy milyen alaplap cseréjéről írsz, de garanciában nyitott bootloader-rel semmit nem fognak csinálni vele, de már csak azért sem, mert S-ON állapot mellett a HTCdev-en keresztül lett nyitva a bootloader, aminek nyoma van és automatikusan a garancia megvonását eredményezi.
-
toeki
senior tag
-
Elég jó tesztnek felhívni egy ügyfélszolgálatot ahol nagyon sokára szokták felvenni a telefont, ott szinte biztos hogy kifog kapcsolni a kijelző persze míg hívod nem a fülednél tartod.
-
Érdekes annak idején kérdeztem hogy miért van az ha hívok valakit egy idő után kikapcsolja a kijelzőt a telefon, erre 1 esek nálam van a gond vagyis a viper rommal. Mostanában m9et használom és ott is tapasztalom ezt, a jó előbb végeztem a hívással és a kijlező sötét volt, a be kapcsgombbal feléledt és még hívásban voltam, ennyit az android 5,02 ről mert a 4,4,3 nál ilyen nem volt. mivel ez Új telefon gyári rommal érdekes lenne ha ez is rossz lenne nem igaz?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Igaz , afölött elsiklottam
Mivel Tampered Relocked ezért megpróbáltam újra kinyitni , ami parancssorból sikerült de még mindig Tampered Relocked. Recovery most TWRP 2.8.0.0 van fenn mivel mást nem enged ( de tényleg nem enged mást még CWM se megy fel ) de ez nem csinál semmit nem reagál a kijelző. Most már ha beakarok lépni recoverybe akkor ki írja hogy Security Warning .Így nem tudom megcsinálni hogy Unlocked + S-ON MaximusHD rom és úgy S-OFF Rumrunner segítségével. Ezelőtt is szívtam vele hogy csak ez az egy recovery ment fel ( de legalább működött), nem tudom mit csinálhatott vele az előző gazdája de szerintem ilyen a mesében sincs hogy csak megy fel.
Ha most nem cserélnek nekem alaplapot akkor jól megszívtam -
ferob
őstag
válasz
Pr3ciSioN #35631 üzenetére
Sajnos soha nem jutott elég időm, hogy egy recovery-ből választható és mindenre kiterjedő dolgot összerakjak, hogy vissza lehessen állítani mindent pár gombnyomással, de a te esetedben nem is fog működni egyik módszer sem, mivel S-OFF szükséges hozzá, de így kezdődik a cím is vastaggal szedve, hogy S-OFF állapotú készülék visszaállítása.
Szerk.: Módosítottam a hozzászólást, mert látom, hogy S-ON állapotú a telefonod.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Ezután el kell tüntetni a *** TAMPERED *** flag-et, ha van, valamint zárni kell a bootloader-t, ami ezzel a módszerrel nem *** RELOCKED ***, hanem *** LOCKED *** állapotú lesz.
fastboot reboot
Ha elindult a telefonon levő rendszer, akkor jöhetnek a további parancsok.
adb devices
Csak, hogy meg lehessen bizonyosodni, hogy látja a gép a csatlakoztatott készüléket.
Ha nincs *** TAMPERED *** flag a bootloader-ben, akkor az alábbi rész átugorható és következhet a bootloader zárása.
adb shellecho -ne '\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p7 bs=1 seek=4265988
exit
Ezután újra kell indítani a készüléket bootloader módban, amit vagy kézzel, vagy az alábbi kiadott paranccsal lehet megtenni.
adb reboot-bootloader
Következhet a bootloader zárása.
adb shellecho -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
Ezt hiába csinálom meg parancssorban lehet látni hogy végzett de a telefon még mindig TAMPERED RELOCKED
A telefon S-ON
OS- 7.19.401.2
Gyári kernel de rootolt és az ADBD Insecure telepítve és kipipálva az Enable Insecure ADBD.Előbb futtassam le a legújabb RUU-t és azután próbáljam?
-
ndavey
tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett a Simple Rounds nevű icon pack, viszont úgy olvastam, hogy csak Apex, Adw, Nova, Holo, Solo, Smart, Action launcherekkel működik. Ha esetleg valaki tudna írni ezekről pár sort, illetve mik egy ilyen launchernek az előnyei-hátrányai, megéri-e feltenni valamelyiket, azt nagyon megköszönném.
Amióta megvan a One-om (lassan 2 év) annyira meg vagyok elégedve a gyári felülettel, hogy nem érdekeltek ilyen változtatások. Ezt a témát viszont most kipróbálnám.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Bdanyy #35628 üzenetére
És tényleg
Nem tudom mi lehet a baj , hogy most trehányabbak egy picit.Ha szerencséd van kapsz egy M8-at.Nekem most csak annyit írt Zsigmond hogy :
A készüléket minél hamarabb vissza kellene küldeni szervízre. Amikor a készüléket beküldte kérem írjon nekem egy válaszlevelet és én továbbítom a fotókat és az eset leírását a szervíz felé, hogy minél gyorsabban és garanciálisan kerüljön az ön által tapasztalt hiba javításra.
Holnap viszem , kíváncsi leszek meddig lesz ott.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Pr3ciSioN #35627 üzenetére
Az én voltam pont
Viszont közben felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy egyáltalán rákérdezzek, a garancia a szervizelések időtartamával tovább tart-e (mivel pixelhibák miatt a kijelzőt megint cserélni kell), és akkor mondták, hogy próbálnak mostmár egy cserekészüléket intézni, mivel már háromszor is járt szervizben hasonló dolgok miatt a telefon (kijelző, akku, hangszóróhiba), de nem biztos, hogy ugyanilyet kapok.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Bdanyy #35626 üzenetére
Illesztési hézagos képernyő mindjárt kiesik M7 telefont
Holnap megy vissza harmadjára remélem illedelmes bocsánatkérésük kíséretében legalább új házat kapok
amúgy ez változó , van aki elsőre mást kap van aki sose. Fentebb írta valaki hogy 5 hét után vissza kapta a telefonját de neki is csak cseréltek mindent de telefont nem
-
Bdanyy
addikt
Akinek mostanában cserélték az M7-et, mit kapott? Régebben olvastam One Maxet illetve M8-at is.
-
isti215
tag
Sziasztok!
Kamera lilulásra van valami megoldás?Vagy mindenféleképpen ki kell cserélni a kameramodult?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35617 üzenetére
Ha felraksz egy GPE romot akkor olyan lesz mint a Nexus 5 volt. Semmi felesleges app meg widget stb. Vagy felrakhatsz Cyanogen romot is
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35614 üzenetére
Most laggol?
-
ferob
őstag
válasz
kárátékutyá #35612 üzenetére
Google Play Edition, így ebből adódóan a Sense felület nélküli, gyári android rendszerről van szó.
-
no more
veterán
válasz
kárátékutyá #35609 üzenetére
Kár, bizony... az 5.1 elég durva teljesítmény tuning lenne. :/
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35607 üzenetére
Csak a GPE variánsra ,amelyiken Sense van arra nem. Legalábbis jó tudomásom szerint.
-
kárátékutyá
őstag
-
kárátékutyá
őstag
Köszi, majd átolvasom.
N5-nél próbáltam pár főzöttet, de valahogy arra jöttem rá, az én júzer szokásaimnak a gyári bőven megfelel (sőt a legjobban az tetszett) Nincsen egyenlőre bajom a gyári nyalókával, kissebb a memória szivárgás mint Nexuséknál.
-
Nightfall75
tag
válasz
kárátékutyá #35604 üzenetére
Igen, bootloader nyitás után feltehetsz rá egy sense 7 alapú főzött romot. Ha már nincs rá hivatalos gari, vagy nem gond ha esetleg elvész, itt egy leírás hogyan lehet nyitni a bootloadert a htcdev oldalon.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Nightfall75 #35603 üzenetére
zaibatsu, B@ldi Thx! Sense 6 van fent, gondolom nyitni kéne a bootloadert, és úgy tudnám ráflashelni a sense 7-et?!
Nincsen tárcsázó színe menüpont
-
Nightfall75
tag
válasz
kárátékutyá #35601 üzenetére
Van nálad olyan a Beállítások → Testreszabás menüben hogy Tárcsázó színe? Ha igen, ott tudod átváltani. Ha nincs, akkor csak a Sense 7-ben lehet.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35601 üzenetére
Szerintem ahhoz Sense 7 kell. Én is tettem be képet le se sz...
-
kárátékutyá
őstag
válasz
kárátékutyá #35588 üzenetére
Nem kaptam választ, így kinyomoztam.
A *#*#4636#*#* elvisz oda, ahol az utolsó boot óta eltelt idő található az akkumulátor részen...hátha valakinek hasznos lehet.
De közben újabb kérdésem merült fel. Pc-n a HTC oldalán a Maker Pro-val készítettem témát, de hiába állítottam fehérre a tárcsázó színét, a telefonon továbbra is fekete. Valaki tudna segíteni, mit ba@tam el?
Köszi!
PS: Esetleg indítsam újra a telefont?
Szerk: Restart sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged