- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
válasz
Reddevil84 #36899 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én se vagyok benne a témában.
-
Reddevil84
tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve nyúzom az M7-em! Lassan lejár a gari, és gondolkodom én is egy kis romolàson...
Mivel még szűz szegény ezért ugye kell a bootloadert nyitni rootolni stb....
Még mindig a htc-től kell kèrni a nyitàst? Van erre valahol egy leìràs,mert nem akarok senkit fárasztani
Régen a desiremmel sokat romoltam így ez nem idegen,számomra
Melyik Rom a legjobb stabilabb,mostansàg amit èrdemes feltenni?
Vagy egyáltalàn mi pluszt ad ami a stockban nincs?
Köszi -
ndavey
tag
Hali! Ha be van kapcsolva az energiatakarékos üzemmód akkor a lezárási képernyőnél nem lehet eltűntetni a jelzését? Ez már régebben is probléma volt, de hátha azóta valaki meg tudta oldani. Vagy ha esetleg ez nem megoldható akkor nem lehet valahol manuálisan csökkenteni a processzor órajelét?
-
Most már jó, újra raktam a romot, a másik ha nincs benne sim kártya akkor azért nem működik az időjárás része?
Lokációs beállításokkal fáraszt. -
Valaki jart mar ugy hogy nem tud a telefon a wifire csatlakozni, bejon a jel es ennyi, majd ki kapcsolja es vissza.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36888 üzenetére
Azok, akik ebbe ölik az időt, mit tudnak megoldani és mit nem, azt tőlük kell megkérdezni, de értelemszerűen a 64 bites részeket nem tudják átvarázsolni, de ahogy említettem is, csak érkezhet, mivel a teljes port egyáltalán nem garantált.
Ha bármilyen komolyabb részlet érdekel, akkor az XDA-s kapcsolódó HTC topikokban fellelhető developer státuszú fórumtagokat tudod megkérdezni.Ha minden kötél szakad, akkor még mindig ott a GPE variáns a 6.0-val, valamint mivel az új Sense 7.0_gp is egyre jobban közelít a Google gyári megoldásához, továbbá a Sense felület és a hozzá kapcsolódó funkciók már bármilyen készüléken megoldottak egy ideje, ezért a GPE ROM-ra is könnyedén rá lehet majd varázsolni a Sense élményt.
-
szezso15
addikt
Ezt írtad: "elvégre felkerült az A9 ROM forrása". Nem vonom kétségbe, hogy úgy értetted, hogy egy mentés készült a ROMról, de nem úgy írtad (ennek ellenére nyilván tudom, hogy zárt forrású a Sense, de meglepődtem elsőre).
Mindenesetre azért vannak aggályaim, mivel az M7-re ugye az 5.0.2 a legutolsó hivatalos update, az A9 ROMja pedig 6.0-n alapszik. Mivel annak az esélye, hogy a 5.0-s libek menjenek egy frissebb verzión a 0-hoz konvergál (eltekintve néhánytól, de ebbe nem tartoznak bele például a hangért felelősek), ezért érdekelne, hogy hogyan is portolnak, illetve hol találtál infót erről.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36886 üzenetére
Ez szerintem elég egyértelmű, hogy nem a forráskódról beszéltem, mivel azt a HTC soha nem is tette közzé, leszámítva a kernelét.
A portolás nem arról szól, hogy az egyértelműen eltérő elemeket felhasználják, mivel nem is fog működni, már csak a hardveres eltérések és a 64 bites architektúra miatt sem, így az egész alapja továbbra is az M7-re elérhető legutolsó verzió, pontosan úgy, ahogy az M9 portok esetében is. -
szezso15
addikt
Nono, nem a ROM forrása került fel, hanem a system és boot partíció másolata. A kettő nagyon nem ugyanaz.
Mindenesetre azért érdekelt, mert a Snap 600 és 617 között sokkal több a különbség, mint a 600 és 800 esetében. Ennyire eltérő SoC-knál pedig nem (/ritkán) kompatibilisek az adott hardvert vezérlő libek a ROMban (például MSM8960-ra teljesen más forrásból fordulnak az audio libek, mint MSM8939-nél (S615)).
Szóval ezért kíváncsi lennék, hogy mit mókolnak vele.
-
ferob
őstag
Úgy néz ki, hogy még az M8 GPE Marshmallow port előtt érkezhet egy Sense 7.0_gp alapú A9 Marshmallow port.
-
pedro7
tag
Van még olyan, hogy garancia idő alatt bizonyos számú meghibásodás után
cserélnie kell a gyártónak a készüléket ? -
benfolds
őstag
hát ez elég szomorú. amerikában vásárlóként, ha elég sokat "ütöd az asztalt", akkor egy csomó kedvezményt megkapsz, amire amúgy nem lennél jogosult. nem értek egyébként egyet ezzel a mentalitással, mert azt is ki kell majd fizetnie valakinek így vagy úgy. viszont az, hogy egy ilyen szenzorcserére igényt tart valaki, szerintem még bőven nem jelenti azt, hogy visszaél azzal, hogy vásárlóként ő az úr, szóval én ezt még reálisnak érezném. de lehet, hogy magyarországon még ehhez is kicsit vagyunk.
-
ferob
őstag
válasz
benfolds #36878 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor ez már korábban is előkerült és pont nálad, ezért újra elmondanám, hogy egyáltalán nem érdemes Magyarországon kívül másról beszélni, mivel teljesen más feltételek vonatkoznak mindenre az adott országokban.
Itt senkinek nem fogják állni a postát, sőt garancián kívül senkivel se kötelező foglalkozniuk, de akkor még nem is említettem, hogy egy nemtörődöm ügyintéző is keresztbe tehet, akár még a jótállás idején belül is.
Az általad említett dolgok ott olyannyira másképp működnek, hogy ingyen cserélik az első betört kijelzőt vagy a következő telefon árából 100 USD-t elengednek, sőt esetenként egyéb kedvezményekre is lehetőség van.
Magyarországon nem csak egyelőre, de valószínűleg soha nem lesz ilyesmi, mivel egyáltalán nem számít fő piacnak. -
ferob
őstag
válasz
Lexus sc #36875 üzenetére
Ha nem a jótállás lejártát követő hosszabb idő után következik be, mint pl. egy év, hanem közelebb a lejárati dátumhoz, akkor esetleg lehet próbálkozni azzal, hogy az ember hivatkozik a HTC által is elismert hibára, amivel esetleg el lehet érni, hogy cseréljék a modult, de ez akkor leginkább már az ügyintéző aznapi kedvén fog múlni.
-
Lexus sc
tag
válasz
szegto #36874 üzenetére
Üdv!
Én is megkérdeztem a HTC-t, hogy ha lilulásra hajlamos szenzor van benne a hiba megjelenése nélkül kiküldetem-e garanciás cserére? A válasz egyértelműen az volt, hogy ha nincs megjelenő hiba, nem csinálnak semmit... az én szenzorom 2013.10.04-i gyártású. Tartok a lilulástól, de eddig nem jött elő, és január 16-án lejár a garanciám...ha azután jönne elő, nem tudom mi lenne a megfelelő megoldás??? -
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36857 üzenetére
és (#36858) zsotesz81 és (#36859) darál0w: Köszi, akkor létezik ilyen.
Nekem is a "hibás" szenzorom van, viszont itt ugye lilul. Valamit hallottam anno, hogy a hTC ezt garancián kívül is cseréli. Ez valóban így van, vagy csak Amerikában?
-
szezso15
addikt
-
ferob
őstag
válasz
edem96 #36852 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a szokásosnál is több idő kellett, de most már le lehet játszani a videót, a problémádra a megoldás az, hogy amennyiben gyári állapotú a készüléked, akkor bootloaderből állítsd vissza a gyári beállításokat, ha custom ROM felrakása után történt, akkor tedd fel a ROM-hoz való kernelt fastboot alól.
De még mindig azt mondom, hogy egyszerűbb lett volna leírnod, hogy bekapcsolás után a telefon a HTC logó megjelenése után folyamatosan újraindul.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36853 üzenetére
Gondolhatod, ha ez így működne, akkor már létezne és senkinek nem lenne problémája.
(#36852) edem96: Vártam fél órát, hátha a feltöltés miatt nem érhető még el, de ezek után is hiba miatt nem tudja lejátszani a videót.
Megmondom őszintén, hogy amennyi energiát belefektettél a videó elkészítésébe, majd a privát, nem privát újra feltöltésbe, egyszerűbb lett volna már eddig is, ha leírod a problémát és esélyt is adsz magadnak arra, hogy választ kapj a megoldással. -
szezso15
addikt
Nos egyelőre még próbálkozom vele, ameddig egy (általam) meg nem oldható problémába ütközök. Utánaolvasok majd a CM bugjainak, de úgy hallottam, hogy ezek általában a használt kernel miatt vannak. Pl. ha a GPE kernel forrását használnánk, akkor nem lennének ilyen gondok.
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36850 üzenetére
Egy bizonyos mennyiségű munka árán le lehet fordítani a készülékre, csak kérdés, hogy megéri-e, mivel még utána is rengeteg hiba lesz, ha el is indul.
Én sem az AOSP forrásról beszéltem, mivel a Nexus készülékeken remekül fut, de maga a CM elég problémás.
Ha eddig csak GPE-vel próbálkoztál, akkor esetleg próbáld ki a jelenlegi CM Lollipop forrást vagy ROM-ot, de az is elég, ha beleolvasol a topikjába, mert egyből látni fogod a hibákat. -
szezso15
addikt
-
ferob
őstag
válasz
szezso15 #36848 üzenetére
Már sajnos a Lollipop óta nem létezik teljesen stabil CM ROM, arról nem is beszélve, hogy azért nincs még egy 6.0 alapú ROM sem, mert a Marshmallow forrás tele van hibával, így nem fog neked sem sikerülni.
Inkább várj másfél hetet, amíg kijön az M8 GPE-re a 6.0, ami sokkal könnyebben működésre bírható az M7-en és fényévekkel jobb lesz, mint bármilyen CM ROM.
-
szezso15
addikt
Látom, nem nagyon próbálkoznak még 6.0 építésével M7-re, szóval én most nekiálltam, meglátjuk 2-3 óra múlva, hogy lesz-e belőle valami értelmes...?
-
Skilly
aktív tag
-
ferob
őstag
válasz
adamkaaaaaaa #36845 üzenetére
Mivel mondtam rá megoldást, még privátban is a kérdésed alapján, de egyszer sem reagáltál konkrétan arra semmit, ezért nem, így nem tudod.
-
ferob
őstag
válasz
adamkaaaaaaa #36842 üzenetére
Mivel a Plus verziót tetted fel, ezért az még kettővel régebbi, de mivel aki készíti nem törli a gyári frissítés felajánlását okozó összetevőket, ezért fel is ajánlja az OTA frissítést, ami custom ROM-on, custom recovery-vel soha nem is fog felmenni.
Az a frissítés, amit látsz, az első körös Stagefright frissítés, ez után van még egy, ami a második körös, így a legutolsó verzió a 6.04.1700.10 (LMY47O.H10).
Ha a legfrissebbet akarod, akkor vagy másik GPE ROM-ot kell felraknod, vagy egyből a gyári verziót mentésből vagy RUU-val, ha a készüléked S-OFF.
Amennyiben a gyári GPE a cél, akkor szólj és segítek.
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36842 üzenetére
Tedd fel a ROMot, de ne frissítsd! Majd jön a készítőtől update, majd azt fogod tudni felrakni.
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36840 üzenetére
Nyitott bootloaderrel nem nagyon szokott menni a frissítés...
Egyébként biztos, hogy a legfrissebbet szedted le?
Vagy most kapta meg a GPE a stagefright update-et? Valakinek valami infó erről?
-
adamkaaaaaaa
csendes tag
válasz
szezso15 #36836 üzenetére
Feltettem, s most van egy frissites ra elvileg :http://kepfeltoltes.hu/151017/Screenshot_2015-10-17-12-39-32_www.kepfeltoltes.hu_.png
De amint felrakom, s elinditanam, a toltesnel "befagy", mozog az emblema, melegedik is a telefon,de 1ora alatt sem kapcsolt be, emiatt újra kellet raknom a romot... Valakinek valami ötlet?
Előre is köszönöm -
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36837 üzenetére
Nem vágom pontosan, hogy az ambient display melyik funckió (nekem Sense 7 van fönn), de szerintem "Környezeti kijelző" néven fut a Beállítások -> Kijelző/Megjelenítés (megint nem tudom, milyen néven van GPE ROMon) menüpont alatt.
A lényeg, hogy ezt ki kell kapcsolnod, különben lassabban fog a telefon ébredni, ha megnyomod a bekapcs. gombot.
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36834 üzenetére
Verizon-os M7-re van.
Ezt tedd fel: [link]
-
enginev3.0
félisten
válasz
adamkaaaaaaa #36834 üzenetére
Olyan nincs hogy egy rom nem támogat egy szolgáltatót
-
adamkaaaaaaa
csendes tag
help
Sziasztok!
Telepítettem ezt a ROM-ot,de valamiért nem támogatja a T-mobilos SIM kártyámat,valaki tudna segiteni?
Előre is köszönöm. -
_Flood_
aktív tag
Én ezt használom, mellesleg ez volt az egyetlen alkalmazás ami ismerte a kábelvevőmet.
-
ndavey
tag
Sziasztok! Tudna valaki ajánlani valami jó távirányítós alkalmazást?
-
F_Gergely
őstag
2,5 tagság után elköszönök tőletek, készülékváltás miatt. Elsők között vettem még annó a One-t 230 huf-os listaára volt és külön rendelnem kellett annyira új volt. Szóval nem mai gyerek, de már rég érett bennem a változás, tegnap pedig elszántam rá magam.
Üdv mindenkinek, és remélem lesz még egy olyan sikeres és korszakújító telefonja a HTC-nek amilyen az M7 volt.
-
Csib0r
csendes tag
Már nagyon nagyon ramaty állapotban van a telefonom háza és az akkumlátora, de egyébként hardver ügyileg és a kijelzője tökéletes.
Szerintetek mennyibe kerülne a hivatalos szervízben megcsináltatni? -
ferob
őstag
válasz
TechData #36815 üzenetére
Teljesen felesleges 3 héttel ezelőtti hozzászólásokra végig válaszolgatnod, mert már mindenki megkapta a szükséges segítséget a legutolsó hozzászólásig bezárólag, sőt ezek a válaszok miatt teljesen feleslegesen kapnak azok értesítést, akik feliratkoztak a témára, arról nem beszélve, hogy 4 hozzászólást írtál 10 percen belül, ezeket simán lehetett volna egyben is.
(#36814) pedro7: Írtam neked privátot.
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok! Kb. fél éve még a lolli előtt volt egy nagyon hasznos beépített funkció a telómban (HTC ONE M7) amit most sehol sem találok. Az volt a neve, hogy "NE ZAVARJ", tudtam hozzá kivételeket adni és imádtam, létezik, hogy ezt teljesen kiirtották vagy csak én vagyok béna és nem találom? Van most valami új a hang és értesítés/jelzések/prioritásos jelzések-nél, de ez kb. semmire sem jó az én szempontomból. Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
csibusz0314 #36805 üzenetére
Visszaolvastam
Megoldódott, köszi.
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm most vett egy ilyen telefont, és az lenne a kérdésem, hogy miért angol a nyelve rendszernek? Nem lehet kiválasztani magyart, nincs a felsoroltak között.
Rendszer: 5.0.2 - factory reset után vagyunk, és nincs magyar a kiválasztandó nyelvek között.
Tudtunkkal nem rootolt a készülék.Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest