- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
Ez nagyon jó cucc, de sajnos rajtam nem segített.
Tegnap alaposan (csendes helyen) le tudtam tesztelni a telót. A fenti hangszóró már nem recseg, viszont minden helyzetben halk. Igen, sajnos kihangosítva is. Jóval halkabb, mint az alsó.
Utánaolvasva ez nagy valószínűséggel a fenti részen lévő lap (daughterboard, nem én találtam ki) hibája lesz. Amilyen ütéseket kapott az a rész, nem is igazán csodálkozom rajta. (Amúgy a kamera is tropa, nem fókuszál és lilul.)
Sajnos így telóként nem használható (legfeljebb fülessel vagy bluetooth-szal), de játékgépnek ill. médialejátszónak igen. Ez van.Minden esetre nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
elmouse
aktív tag
válasz
HUTCHDB #36401 üzenetére
Létezik olyan ROM amiben az átlagnál hangosabb a hívások hangja? Esetleg valami plusz beállítás van benne, amivel a beszédhangot lehet erősíteni?
Ugyanis kicseréltem a felső, halk és recsegő hangszórót, ami most már nem recseg, de ugyanolyan halk.
Telefonálás közbenre értem a dolgot, nem kihangosítva. -
elmouse
aktív tag
Tudtok javasolni valakit aki egy eléggé leharcolt készüléket ki tud pofozni? Kijelzővel semmi gond, de a hangszóró rácsokat ki kellene cserélni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest