- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
válasz
enginev3.0 #31912 üzenetére
Be van jelölve igen, mert amúgy kikapcsolt állapotban nem is hozza fel a névjegyzékben a facebook lehetőséget. Másik kérdés közben ami még eszembe jutott, Ha felcsatlakozok a netre akkor egyből elérhető állapotban jelenek meg a facebookon, de ha rámegyek a facebbok app-ra és kijelentkezek, akkor a fiók szinkronizálás is eltűnik, tehát a névjegyzék beállításánál hogy milyen forrásokból jelenítse meg a névjegyzéket nincs benne a facebbok.
Ez előtt nekem egy Windows-os telefonom volt ott csak szinkronizáltam a facebbokos fiókot és be is másolta a névjegyzékbe és ha bekapcsoltam a netet nem is voltam soha elérhető a facebbokon csak akkor ha rámentem az appra és bejelentkeztem, Ilyen fajta lehetőség nincs az androidnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest