- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Na, a hétvégén leesett a telefonom. Most először komolyabban.
Eddig egyszer csúszott le az ágyról, 30 centis magasságról szőnyegre, azt szinte semminek nem lehet nevezni. De ost szombaton, és nem is miattam...Egyik ismerősöm, nő persze, elkérte a telefont, hogy csinál magukról 1 képet.
De hát be volt baszva. Én majom meg odaadtam, pár másodperc múlva már a kocsma kövén landolt... Kicsit mérges lettem, illetve nem is kicsit, de jól türtőztettem magam. Körbenéztem, semmit nem láttam rajta, gyors elraktam.Másnap, meg azóta is, jobban körbeforgattam és tényleg semmi nam látszódik rajta. Sem horpadás, sem karc, sem az élén valami deformáció. Kijelző is egyben van, karcmentes, tényleg szerencsés esés volt a szerencsétlen mozdulatot követően.
De most vettem észre rajta valamit. Először játékban figyeltem fel rá. Azt hittem játékhiba. Aztán kipróbáltam a menüben is, meg máshol is. A lényeg, van a képernyőnek 1 bizonyos pontja, ahol nem nagyon érzékeli a tapintást. Kb. a közepétől felfele, és úgy közép tájon. Hiába húzom az ujjam, nem görgeti a menüt. Néha 1 tapintásnak érzékeli, még ha rajta is hagyom az ujjam, hogy húzzam. Szóval ott szarakszik az érzékelő panel. Vagy nem tudom, az lenne a kérdésem, hogy az elromolhat? Tudom hogy egybe van építve a kijelzővel.
Lehet ez az esés következtében? Eddig nem tapasztaltam ezt a hibát...
A kijelzőnek van hibája régebb óta, bal oldalon kékes színű, főleg melegedésre durvul be. De azt nem cserélték garanciában, meg tanultam vele együtt élni. De ez eléggé idegesítő gond most.Köszönöm előre is a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Ilyen lesz a Samsung Galaxy Tab S10 Lite
- Asztalos klub
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest