- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok hozzá, poton pénz, viszont élőben szép, és nagyon vékony, alig lehet észrevenni rajta, + bézs szerű tapintása van, nem csúszik, nem karcolódik, és jól védi a sarkait a telefonnak:
http://skyphone.hu/jekod-super-cool-matt-muanyag-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-htc-m8-one-2-hoz-fekete
M7-en is ez volt, én szerettem nagyon, 1-2 mm-el hosszabb felfele + lefele, mint a telefon, ezért ha odavered valaminek (volt rá példa) akkor nem sérül a telefon.
Másik nagy előnye nálam, hogy meg sem moccan benne a telefon, mert az M7-en szilikon is volt, de mozgolódott benne, és szépen karcolta a keretét a belekerült por, stb.
Ebből kb 3 percig szedem ki olyan passzos, de semmi piszok nem megy be alá, na meg fólia meg tok 1300-ért, szerintem nem pénz érte, 2-t vettem, ha ezen érzem, h már gyengül a tartása, cserélem, és nincs vele gond
Ebben nem veszti el, a jó fogását, kialakítását a telefon, messziről nem is látszik, hogy van rajta tok, mert ami jár az M8-hoz tok, szép, meg jó, de akkora tőle a telefon, hogy 2 farmer zseb kell neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest