- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Kapirgáltam kicsit a témában, de nem találtam megoldást a problémámra, úgyhogy ha esetleg találkoztatok már az alábbi problémával és tudtok rá valami megoldást, azt szívesen venném.
Tökéletesen működött az USB fájlátvitel egészen tegnapig, amikor zenéket akartam másolni a telefonra és a gép abszolút nem ismerte fel, de még eszközkezelő szintjén sem. Van itthon 3 HTC telefon, kipróbáltam azokat is, abban a másodpercben ahogy csatlakoztattam már dobta is fel az ablakát. Próbáltam több kábellel több gépen windows 7-en és windows 8.1-en is, de ugyanez az eredmény, úgyhogy valami a One-al van. :S
Tölteni tud USB-ről és fali aljzatról is, de az adatátvitel nem megy. Csináltam teljes factory resetet, tárhely törléssel együtt, arra se javult meg.
Találkoztatok már ilyennel, esetleg sikerült is helyrehozni, vagy irány a garancia?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest