Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
Lenne két kérdésem.
Egy az, hogy amióta visszajött a szervizből kamera csere után a teló, azóta lassú néha. Néhány app beakad, előtte soha, tegnap pedig sötétben akartam fotózni, és ha éjjeli módra tettem a kamerát, akkor szaggatott a képkeresés... Sima automata módban nem, de ha éjjelire raktam, akadt mint valami pentium 1.
A másik pedig, hogy az embereknél hogy lehet alapétrtelmezett mentést beállítani? Mármint, eddig, a szerviz előtt tuti jó volt, hogy elmentettem vmit, automatikusan a saját, magán google accountomba mentette. Most pedig, telefon visszaállítás után a céges google accountomba akarja menteni magától, de azt meg sem jelenítem az emberek között (ezért beírok valakit, és ha nem állítom át, akkor meg se jelenik az emberek között...).
Szóval, bocs, hogy így körülírom, de összességében hogyan lehet beállítani, hogy az én google accountomba mentsen alapértelmezettként? (Tehét, GYK, 2 google account van beállítva a fiókoknál, de a cégeset csak a gmail miatt használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest