- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgabi1986
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki az expansystől rendelt HTC One és garanciális javításra adta le? Én előző hét pénteken leadtam a Telemaxnál gondolva, hogy 2 év gyári garancia van rá. Erre a mai nap visszaküldték, hogy tényleg 2015.07. garanciális, de mivel francia régióba szánt a készülék ezért hardveres eltérés miatt nem javítják. Tudom, hogy vissza lehet küldeni az expansysnek(az is lesz), de azért az nagy macera. Valakinek nem sikerült a Telemaxnál javíttatni úgy, hogy nem magyar régióba szánt készülék volt és megcsinálták? Ha ez tényleg így van akkor nem nagyon éri meg az expansysnél HTC venni, mert ha valami baj van akkor küldheted ki franciáknak postán a saját költségeden. Hívtam a HTC Magyarországot, de szokás szerint nem kapcsolható.
Volt valakinek ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest