Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgabi1986
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valaki aki az expansystől rendelt HTC One és garanciális javításra adta le? Én előző hét pénteken leadtam a Telemaxnál gondolva, hogy 2 év gyári garancia van rá. Erre a mai nap visszaküldték, hogy tényleg 2015.07. garanciális, de mivel francia régióba szánt a készülék ezért hardveres eltérés miatt nem javítják. Tudom, hogy vissza lehet küldeni az expansysnek(az is lesz), de azért az nagy macera. Valakinek nem sikerült a Telemaxnál javíttatni úgy, hogy nem magyar régióba szánt készülék volt és megcsinálták? Ha ez tényleg így van akkor nem nagyon éri meg az expansysnél HTC venni, mert ha valami baj van akkor küldheted ki franciáknak postán a saját költségeden. Hívtam a HTC Magyarországot, de szokás szerint nem kapcsolható.
Volt valakinek ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- BestBuy topik
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Synology NAS
- Horgász topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő