Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27326 üzenetére
Én erre csak két dolgot szeretnék reagálni. Az egyik az, hogy a stílusodból kicsit vegyél vissza. Köszönöm.
A másik, hogy én egy szóval sem írtam, hogy valaki ne vegyen jobb telefont, ha tényleg komoly újításokról van szó. Persze ettől még mindenki azt vesz, amit akar, de véleményem azért lehet, amit véletlenül sem fejtettem ki, hogy senkinek ne legyen oka indulatból lereagálni. Egyébként sem erre irányult a válaszom, csupán némi sebességkülönbségről volt szó tudtommal
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Indulhat a hardverparti!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest