Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
11:35-kor néztem még nem volt frissítés
11:45-kor már igen
néztem 10-15percenként mert 99%-ig biztos voltam benne hogy ma jönahogy azt múlthéten meg is mondtam itt nektek
Nekem is megállt először 2mb-nál, majd úgy a felénél is kb. 10-10percet. De aztán lecsorgott végül. Jó nagyon, de a dupla tap hiányzik nekem is. Egyébként nagyon jó és hibátlan, mindenféle reset nélkül is, és nagyon gyors. Ráadásul még tovább csökkent a RAM igény.
A telepítés után érdemes lefrissíteni Google PLAY-ről a HTC alkalmazásokat.lesz jópár.
ART sincsen sajnos, de azt annyira nem hiányolom.a dupla tapnak örültem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest