Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tiger.
üzenetére
Manualisan mukodik az extrem energiagazdalkodas, de hogy automatikusan igen, vagy nem, azt nem tudom.
Este, ha lemerul 20% -ra, akkor megnezem neked, hogy bekapcsol-e magatol.dani3l!
2 fontos resze van a receptnek, de leirom az egesz elkeszitest:
1. A sutot bekapcsolod, 180℃-on elomelegited.
2. A tojasfeherjet nagyon nagyon kemenyre felvered (geppel) NEM TESZEL HOZZA MOST MEG SEMMIT!
3. A feherje port szinten geppel nagyon lassu fordulaton adagolva szep lassan adod hozza.
(en nem teszek bele sutoport, meg semmi egyebet...minek ?
)
4. A sima tepsibe teszel sutopapirt.
5. A masszabol kanallal kicsi kis halmokat csinalsz.
6. Be a sutobe 10 percre.
7. Ahogy kesz (letelt az ido) kikapcsolod a sutot, DE NEM SZABAN KIVENNI, HANEM 10 PERCIG BENT HAGYOD A SUTOBEN.
Nekem igy jol sikerul mindig, kb. 4-5 eve keszitem ezzel a modszerrel.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)