Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Első pont hülyeség, második pontban 1% igazság tartalom azért van, a harmadik pontban is van 1%, de alapvetően baromságokat írkált ez a majom is... kb mint S4 tesztben, aki lehúzta.
(#2301) hurrikan: Ebbe azért ne menjünk bele, mert lásd a linkelt cikket S4-ről... Azt meg sanszos, hogy HTC-s írta.
(#2296) HUTCHDB: Ma estére tuti befejezem, 15 oldal lesz, max 16, de itt már csak regélni kell, nem kell egyéb tetzsteket csinálni, fotókat csinálni
Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- Bittorrent topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest