Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Pontosan milyen hibákkal adtad be?
Mult héten adtam be én is, mondjuk nekem elég sok problémám volt: illesztési hiba, pixel hiba, kamera hiba, kamera "pixel hiba (nem igazi pixel hiba, mert csak a fényképekre kerül rá- normál esetben nem látszik) , ujraindulás.... Igazábol 1-2 t még el is néztem volna de ahogy jöttek elő a hibák az már sok volt, illetve párszor le is ejtettem, szóval volt rajta már pár karc, gondoltam jó lenne ezektől is megszabadulni pl. kijelzőn.
Bevittem speedshopba, elvileg akitől vettem azt meg kirugták (mivel 70k-val olcsobban adta el nekem még juniusban, mint ahogy a speedshop árulta), ugyhogy mikor bementem lejött hozzám az igazgatótol kezdve jó sok emberke.... -.- Mind1, remélhetőleg ha nem ezen a héten kövi héten már meglesz a telo
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest