Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Pontosan milyen hibákkal adtad be?
Mult héten adtam be én is, mondjuk nekem elég sok problémám volt: illesztési hiba, pixel hiba, kamera hiba, kamera "pixel hiba (nem igazi pixel hiba, mert csak a fényképekre kerül rá- normál esetben nem látszik) , ujraindulás.... Igazábol 1-2 t még el is néztem volna de ahogy jöttek elő a hibák az már sok volt, illetve párszor le is ejtettem, szóval volt rajta már pár karc, gondoltam jó lenne ezektől is megszabadulni pl. kijelzőn.
Bevittem speedshopba, elvileg akitől vettem azt meg kirugták (mivel 70k-val olcsobban adta el nekem még juniusban, mint ahogy a speedshop árulta), ugyhogy mikor bementem lejött hozzám az igazgatótol kezdve jó sok emberke.... -.- Mind1, remélhetőleg ha nem ezen a héten kövi héten már meglesz a telo
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest