Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Tegnap délután visszakaptam a one-omat garis javításból, kamerahibával lett leadva, már másodszor ugyanazzal a hibával. Múlt hét hétfőn küldtem be, 8 nap nem annyira rossz.
Alaplapot biztosan cseréltek benne, mert megváltozott az IMEI szám. Kijelzőt is mert volt rajta egy alig látható hajszálkarc, ez eltűnt. Kameralencsén kék védőfólia, szóval az is cserés volt. A bekapcsoló és hangerőgombokkal kapcsolatban pedig a bekapcsológomb érezhetően kijjebb van és határozottabb a nyomáspontja. A hangerőgombok is megváltoztak, furcsán kattognak mind le mind felfelé, ezt leadás előtt nem csinálta. Nem tudom, hogy szerelik a one-t, mit cserélnek az alaplappal együtt, de nekem úgy tűnik, hogy a házon kívül mindent cseréltek. Az akksit nem tudom, az lehet maradt eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi