Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Idén gondolom lesz még egy felturbózott One kiadva nem?
Minden évben jön egy ránctalanított csúcsmodell a HTC-től. -
jacis
nagyúr
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nekem fent van már egy hete, de sztem kár miatta görcsölni, mert nem hoz semmit amit éreznél.
-
-
jacis
nagyúr
Srácok a héten megjött a 4.3 és már előtte is nagyon gyors volt a telefon, de most már tényleg nexus szinten intéz minden parancsot. Rég volt ennyire minőségi telefonom már. A kijelző a legszebb azok közül amit eddig láttam.
-
jacis
nagyúr
Nagyon minőségi telefon ez a One srácok. Két napja használom és nagyon tetszik eddig.
-
jacis
nagyúr
Mindent megcsináltam eddig a magyarosításhoz amit leír az utasítás, de nem tudom megoldani sajnos. Beírom a parancsokat meg minden, de a morelocal 2-ben továbbra sem csinál semmit ha a Magyar nyelvre kattintok.
-
jacis
nagyúr
Távirányító megy mindenkinek jól? Nem próbáltam csak érdeklődöm

-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem teljesen tiszta hogyan kell megcsinálni. A leírásban fele szöveg angol fele magyar és nem tudok rajta eligazodni.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok,
Ma vettem egy One-t és amikor felraktam a 4.2.2-öt eltűnt a magyar nyelv. Sajnos nem tudom hogyan lehet visszaállítani. morelocal2-ről olvastam de az a megoldás nem szimpatikus van más? -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek a Google Edition kiadásban a TV távirányító funkció működik? -
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Akksiról mondhatnál valamit... Nagyon érdekelne.
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Addig is jöhet minden észrevétel

-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Milyen? Minden érdekes

-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egy ideig nekem is a fekete jött be jobban, de most valamiért a szürke az ami nagyon megtetszett.
-
jacis
nagyúr
-
-
jacis
nagyúr
Tetszik nagyon ez a telefon. Ha most nem lennék ennyire megelégedve a N4-el szerintem megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)