- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Rick4
félisten
Az a listából is látszik, hogy ott a bibi, csak nem tudom, ennek mit ártsak? Itt nem a háttérben futás okozta a gondot, hanem a működés alatti értékek lettek túl magasak, amíg messze voltam az autótól, el se indult az AA, elaő képen látható, hogy nem volt a listában, nem is volt mérhető adatforgalma, a shopmarkban voltam kb 40 percet, 16:10-kor indultam, kb 20 perc alatt értem ki a budaörsi Auchanig, ott megint megálltam, és csináltam a képerrnyőmentést, akkor volt időm ezzel szöszölni, ott néztem, hogy bő fél óra alatt megjelent az AA mellett 574MB adatforgalom.
Miközben a telefonon ezt látom:
Én szerencsére havi 2-3x ülök autóba, annyira már nem szeretek menni, ezért mindig elég az 5GB net, még úgy is, hogy mindig megy közben a tunein, sőt, az este 6-os híradót is szoktam menet közben fél szemmel figyelni directone mobilappal.
Viszuont furcsa, most megnéztem volna ismét a tegnapot, és mit látok, AA sehol, első helyen a messenger, utána a waze 100MB forgalommal, plusz tunein 83MB-tal:
az AA valahol a végén kullog 0.1MB-tal...
Ennek fényében végképp nem értem, mégis hova lett a 7GB adat tegnap...
-
focvis
veterán
-
Pulsar
veterán
Hivatalosan kéne egy traffic control tábla, és alá a kiegészítő kamerás piktogram. Ha ez nincs kint jogszabály szerint nem lehetne azzal a trafival büntetni. Persze ez nem akadályoz meg senkit abban, hogy kiküldje, aztán majd járkálj bíróságra, hogy nem is volt jogos a büntetés.
-
Debilon
addikt
-
Debilon
addikt
-
Pulsar
veterán
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Semmi különöset nem vettem észre. Navi működik mint eddig, trafikat ugyanúgy csak itt-ott mondja mint eddig. Mondjuk nem szoktam száguldozni, szóval annyira ez nem zavar. Persze azért jobb lenne ha..., de kétlem, hogy ez már valaha javítva lesz. Lehet érdemes lenne túrni valami régi Chuppito modot, mondjuk úgy egy évvel ezelőttről, akkor talán még működött ez is rendben, és megnézni azzal mi a helyzet.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
-
$atirka
őstag
-
focvis
veterán
-
fant0mi
őstag
-
focvis
veterán
Csilla "megvolt" ma reggel:
- A Bocskai úton úti célt megadva mentem, mondta a fix kamerát, "traffipax várható".
- Mentem az Üllői úton úti cél megadása nélkül, akkor is mondta.
- A belső ferencvárosi kis utcák tele vannak fekvőrendőrrel, itt NEM mondta a "sebességcsökkentő küszöb várható" szöveget, csak pittyent egyet a Waze és lent kiírta. Ezt annyira nem bánom, mert idegesítő mikor félpercenként előrejelzi őket.Még tesztelem Csillát ismerős környezetben mielőtt 100%-ban megbíznék benne.
-
Qru
MODERÁTOR
-
retesz147
addikt
-
Corsa02
őstag
-
Corsa02
őstag
-
focvis
veterán
Az 5.4.5.0 betával nem érzékeltem változást:
- A Zalaegerszeg előtt /után a 76-oson lévő fix kamerát nem jelezte, ellenben az összes rendőrségi mérés előtt szólt a 7-es úton, ill.az M7-en is jelezte a VÉDA kapukat.
- Nekem nem sikerült kitennem az autó műszerfalára a térképet (legfrissebb a VW Golfokon futó rendszer, gyári navigáció nélkül). A Waze navigációs jelzéseket (itt és ekkor merre fordulj) eddig is ki lehetett tenni.Hazaértem, töröltem a bétát, majd feltettem a hivatalos Waze-t, immár az 5.4.0.2-t.
-
No.01
addikt
Nekem is ez a problemam meg a legujabb frissitessel es Lottival is, h talaltam mar 2 fix trafit is amit nem jelzett. Mostmar 2 honapja ez van... Nagyon nem jo ez igy.
Volt ujratelepites, masik telefon, minden amit ki tudtam probalni...
...cserebe legalabb a legolcsobb gyorshajtas is mar 50 egyseg
-
Qru
MODERÁTOR
-
$atirka
őstag
-
retesz147
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
blueye
veterán
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
-
WhiteWalker
nagyúr
-
retesz147
addikt
-
focvis
veterán
Írásos anyagban két helyen így írják: "a Petőfi híd budai lehajtójánál".
Lehajtó - akkor mégis inkább Pestről Budára lesz.
Ez viszont ellentétesen mutatja. [link] [kép] De nem mutatja pl. az Üllői úton lévőt.
Viszont több értelme van a Budára vezető oldalra tenni, ott sűrű forgalom lesz, míg Pestre a hídon nincs különösebb veszély.
-
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Budai oldalról Pest felé a budai oldalon a Waze térképen az a trafi kis piros X-el el van látva, tehát ergó nem trafi.
Korábban (kb fél éve) még szólt érte, hogy trafi és nem volt ki X-elve.Tehát elvileg Waze szerint csak Pestről Budára a Budai oldalon van élő, működő trafi.
Ehhez képest mi a valóság?
Mindkét irányba van trafi? (új generációs trafi valóban csak Pestről Budára a budai oldalon van fent). -
focvis
veterán
-
focvis
veterán
Minden munkanap kb. fix útvonalon járok-kelek, Lotti van beállítva kb. 2 hónapja, mindig beírom az úti célt (munkahely / otthon), csak figyelmeztetések.
Ehhez képest:
- a Bocskai úton a Tass vezér kereszteződésnél mindig szól ,hogy traffipax,
- a Petőfi hídra Buda felől felhajtva kb. 2 hete egyszer sem szól a fix traffira.
Mindkettőt egyszerre helyezték üzembe.Valaki guru rá tud nézni, hogy esetleg másképpen vannak jelölve a térképen?
Köszönöm mindannyiunk nevében!
-
Essejó
veterán
-
Essejó
veterán
-
No.01
addikt
-
woodworm
veterán
-
simico
aktív tag
-
No.01
addikt
-
peetie1
aktív tag
-
simico
aktív tag
Nem az a baj. Hiába van ott van a programban a hangok között és van kiválasztva, akkor is Amy beszél helyette. Valamikor tavaly nyár(?) környékén váltott át magától Amy-re (hiába mutatja továbbra is azt, hogy Csilla van kiválasztva). Letörlés, újra felrakás, stb, nem segít, már mindent próbáltam. Ha jól emlékszem tavaly valamit változtattak a hangutasításokon, talán újabb hangutasítások kerültek be amiket Csilla értelemszerűen nem tud, gondolom ezért is használ helyette más hangot az app.
-
woodworm
veterán
-
Faby
senior tag
-
zsola400
senior tag
-
canniball
nagyúr
És már itt is a MA hír:
Waze már Android Autón is! -
tyielow
aktív tag
-
fant0mi
őstag
-
canniball
nagyúr
-
Pulsar
veterán
-
apaszka
veterán
-
lacy86
addikt
-
lacy86
addikt
-
Kbali
nagyúr
-
Taybore
aktív tag
-
Szili17
tag
Igazán nincs mit!

Nem sajnos, ahogy írták a többiek, ezt szemből jelentették vagy szembe, szóval nem a te irányodba, így nem is ugrik fel tehát nem tudsz rányomni.
(Igen, tudom, ez így működik, de ez nem új, így volt eddig is.)Alapesetben az a visszaszámlálás kitart addig hogy meg tudd nézni hogy ott van-e vagy nem és választani a köszi meg a nincs ott közt.
Illetve egyszer a dugóban nekem 2× is felugrott ugyanaz a rendőr, így tudtam reagálni mikor melléjük értem, de ez egyszer fordult csak elő eddig velem. (Tudom, megköszönni amúgy is meg lehet. Érdekes logika.) -
Szili17
tag
1st things 1st:
- Eddig sem tudtál nincs ottot nyomni jelentésekre amik nem felugranak hanem a térképen bökdösöd őket. Nem, akkor sem ha mellette állsz.
- Ez független az orientációtól.
- Ahogy radi8tor1 írta, piros áthúzott istentudjamiaz. NI
- Pont innen nem került ki, mindig is azt mondtuk hogy "a legtöbb jelentés típus mellől kikerült". A rendőr mellől pont nem, de a pl a veszélynél igen. -
stickermajom
addikt
-
Kbali
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
e=mc²
őstag
Mar nem azert, de vezetes kozben te a navin levo sebesseghatarokat nezed vagy az utat (illetve a mellete felallitott tablakat) ?
Szerintem meg alap dolognak kellene lennie a sebesseghatarok ismeresenek es ezek modositasait tablakkal jelzik es per vagy keresztezodes old fel. Annak fuggvenyeben foleg, hogy mas szabalyok vonatkoznak szemelyautokra es tehergepkocsikra/buszokra is.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem az új térkép nézet nem tetszik, de nagyon. A színekkel ugyan annak ellenére lehet ügyeskedni, hogy (tudtommal) még mindig nincsenek "témák", de a lényegkiemelővel rajzolt (vastag, elnagyolt) megjelenítésen nem nagyon lehet segíteni. Szóval, én úgy nézem, hogy mit ad nekem a 4-es pluszba. Semmit, így - egyelőre - marad a régi.

-
<Adamsky>
nagyúr
-
csabyka666
veterán
Ez biztosan így van? Csak mert múltkor egy 90-es úton volt trafi, de át kellett mennem egy körforgón, és akkor szólt, amikor a körforgó előtt lassítottam, kb 40-nel mehettem épp, de amúgy se mentem 90-nél többet. Vagy 1-2km/h is számít?
Szvsz ez elég életszerűtlen, illetve egy hosszú, belátható úton hiába szól, amikor már régen meglátott a trafi.De ez a 400 méter is vicc, az alatt simán lelőtt a kamera.
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
-
fant0mi
őstag
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
1. Miután ráadom a gyújtást és megtalálják egymást nálam két opció van:
- hallgatom a rádiót, ekkor csak a hívások mennek ki a kihangosítóra (ha jól értem ez van nálad is)
- átváltok a telefonra mint forrásra, ekkor onnan szól minden hang (zene, navi, rendszerhangok stb.).
Nem lehet, hogy neked is csak át kéne kapcsolni?
5. A "képi világa" lenne a legkevesebb, nálam elsődleges a funkcionalitás, csak aztán érdekel a kinézet. Csak ugye most pont az előbbivel vannak gondjaim...& apaszka!
És melyik korábbi verzió lenne jó? Mert látom a waze.hu-n több is van. A GPlayről a 4-es jött le.Pulsar!
Ha állítható lenne az valóban tuti lenne.
-
junkpod
nagyúr
-
Debilon
addikt
-
Kasya
nagyúr
EZt en is tamogatnam, hogy lehessen alitani hogy mikor jelezzen.
Sokszor eleg kellemetlen az 500m.De annak orulnek a legjobban, ha lenne "energiatakarekos mod", hogy a kijelzo kikapcsol es csak esemenynel villan fel. Ez mikor varhato hogy bekerul a programban? Utoljara talan egy eve ereklodtem, akkor meg nem nagyon volt valasz ra.

-
SZATA
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
SZATA
senior tag
1. Nem lehet.
2. A hang neked ki van kapcsolva, vagy az nem elég feltűnő? Mókolni rajta nem lehet.
3. Ezt sem lehet, a Waze nem iGo. Nekem is lenne egy kérdésem. Mivel ad többet a TH? A Wazebe is felvittük az összes új fix kamerét, amit a hivatalos oldalon publikáltak. A traffizó rendőr jelentésből még több is van, mint kellene.
(#4775) lacy86:
Nekem is voltak gondjaim az elmúlt napokban a GPS vétellel.(#4776) sysrq:
A Waze mindig a szegmensek adott időszakra érvényes átlagsebességével számol. Az újonnan bevezetett taxi módot használóknak külön számolja az átlagsebességet. Várható még további speciális gépjármű típusok bevezetése is, de abban sem lesz olyan, hogy a kalkulációnál megadd a maximum sebességet.(#4780) lacy86:
Igen, betölti. -
dionaea
őstag
-
zoo8800
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bezavar az online rádióba
.

(Igen, tudom, ez így működik, de ez nem új, így volt eddig is.)