- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pulsar
üzenetére
63-ason egy több km -es egyenest bénított meg ez a jelzés, mert mindenki baxott menni 70-nél többel és mindenki kereste, hogy miről is van szó. (Ettől függetlenül azt sem értem soha, hogy egy 90-es úton, MIÉRT KELL 70-el menni, ha trafi "várható".
)Természetesen nyomtam, hogy nincs ott. De biztos valami gyökér bejelezte utánam ugyanúgy.
Erre nem volt még ötlet, hogy mivel lehetne helyettesíteni? Pályán is többször bejelölik. Én még talán a legjobb megoldásnak a sárga háromszöget látom, de értelme annak sincs ennél az autónál.
(Jó mondjuk egy pályán, ha valaki nem vett jegyet és még a lehajtó előtt meglátja, akkor lelép mondjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Arch Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Háztartási gépek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)