Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5665) Szili17 válasza Brogyi (#5658) üzenetére


Szili17
aktív tag

Mi is pontosan a kérdés?
Azért online navi, mert a pillanatnyi helyzet alapján is dönt az útvonalról, illetve figyelmeztet az aktuális eseményekre.
Milyen módosulást szeretnél itt a Döbrentei térnél?
Amúgy nem tudom, ha nekem azt mondaná hogy "tarts balra, majd fordulj jobbra" felvonnám a szemöldököm és jól körbenéznék, hogy "mit beszél ez itt össze?". Egyébként a tervezett úton látszik is, hogy az Attila út vonalából kitüremkedve balra visz, majd jobbra.

Várkert bazárhoz meg annyi kiegészítés, hogy csak hétvégére vonatkozik a behajtási tilalom és csak nyáron! (05.01. - 08.31.)

(#5664) Viper26:
Ha otthon a lakásban játszol vele, akkor csak ki kék pötty vagy, amint elindulsz akkor majd átvált ugyanolyan ikonra, mint mikor tervezel és ugyanúgy átvált 3D-be (ha amúgy auto-n hagytad a 2D/3D-t), mintha tervezett úttal mennél.
Itt meg kell jegyezni, hogy ezzel is leölöd az okosságának a jó részét, hiszen hogyan szóljon hogy dugó van és ne arra menj, hanem tudja merre is akarsz menni? Nem tud időre a célhoz vinni, ha nem tudja hová mész. (Illetve iOS esetén már a naptáras dolgok, szól mikor indulj el stb...)

"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.