Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Kijött egy frissítés a napokban a 4-es verzióhoz. Nekem megoldotta a sebességmérős bugot. Már nekem is megjelenik. Vigyázzatok a frissítéssel, mint ahogy elmítették letölt új hanganyagot.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz junkpod #5447 üzenetére
" ... tolton , így evett 4%-ot,ez kiváló ... "
Ezt így nem igazán tudom értelmezni. Töltőn nekem nem látszik a fogyasztás, mert tölt a telefon." .. a világítás lecsokkenteset inaktivitás esetén ... "
Ezt sem értem. Mi az, hogy lecsökkenti a fényerőt? Az auto fényerőre gondolsz? Az más! Én még nem találkoztam olyan app-al, ami csak "dimmeli" a fényerőt, de bekapcsolva hagyná a kijelzőt. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz #79335424 #5453 üzenetére
Köszi! Ezeket azért nem ismertem, mert - szerencsémre - mindig olyan ROM volt a készülékemen, amin finomhangolni (ha máshogy nem, egyetlen csúszkával) lehetett az auto brightness működését.
Ha jól látom, akkor az általad példának hozott programok a környezeti fényviszonyoknak megfelelően (na, jó a Twilight ennél picit többet tud) állítják a fényerőt. A kolléga viszont azt írta, hogy "inaktivitás esetén" csökken a fényerő. Na, nekem ez volt új / érdekes. -
junkpod
veterán
válasz <Adamsky> #5452 üzenetére
Töltés közben is mutatja a százalékot. 82%-al indultam, 78%-nal érkeztem meg.
Inditsatok gmaps-et, amikor navigációs esemény van akkor a fenyerot a telo beállított fenyereje, amikor csak egyenes út és nem kell csinálni semmit akkor leveszi minimumra. De a telo alapvetően is ilyen, ha mondjuk bongeszel és nem érintés hosszabb ideig a kijelzot akkor leveszi minimumra és csak később kapcsol ki.
Somatom: ez android fícsör, nem kell app hozzá.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz junkpod #5455 üzenetére
"Töltés közben is mutatja a százalékot. 82%-al indultam, 78%-nal érkeztem meg."
Akkor egy hosszú úton navigálva 0-ra le tudod meríteni a telefont? Ott, akkor valami nem OK (kábel, vagy a szivargyújtós töltő kevés a telefonodhoz)." ... ha mondjuk bongeszel és nem érintés hosszabb ideig a kijelzot akkor leveszi minimumra és csak később kapcsol ki ... "
Igen, kb. 1 sec.-re, aztán nekem kikapcsol. És az eddig általam használt telefonok / rendszerek mind így működtek. A notimon (Lenvo) spec. tényleg meg lehet adni, hogy mennyi idő elteltével vegye le a fényerőt, és azt is, hogy mennyi idő múlva kapcsolja ki a kijelzőt. Android-on én még csak utóbbival találkoztam. Milyen telefonod van?
-
nagyúr
válasz junkpod #5447 üzenetére
Én napi 2x30 percet autózok, ennyi idő alatt feltölt a teló Waze mellett, így ezen kívül kvázi nem is kell tölteni otthon vagy melóban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lacy86
addikt
Ma kivetelesen nem volt megorulve Csillam
-
junkpod
veterán
-
apaszka
veterán
Tegnap teszteltem az új verziót! Semmi fagyás, semmi hálózat eldobás nem volt.
Igaz csak 80km et mentem vele.Ma 250 lesz és főváros is lesz benne. Ha ugyan ilyen jó lesz akkor 👍
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Peter.70 #5469 üzenetére
Igen az áruházból töltöttem le.
Aksi ? Mindig töltőn van a teló és úgy használnom a kocsiban. Arról megy a zene is navigáció közben.Az adathasználatot hol kell megnézni?
Korlátlan a netem, nem figyelem. De előtte sem figyeltem.....bocsánat.
De megnézem neked ha mondod hol van.Szerk.
Mór> Bp >Mór >Kőszárhegy> Mór! Kicsit több mint 250km.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz <Adamsky> #5454 üzenetére
Most látom, hogy erre nem válaszoltam. Az általam említett alkalmazásokban nem az a kunszt, hogy mi a fő funkciójuk, hanem az, hogy Tasker beépülők. A Tasker egy automatizáló alkalmazás, ami rengeteg Android műveletet tud eseményként kezelni és ezekre megadott műveletekkel reagálni. A dolog úgy néz ki, hogy Lux -ban létrehozol egy profil -t, amihez társítasz x % -os fényerőt. Taskerben pedig beállítod, hogy ha a Waze fókuszban van és a TTS aktív, akkor kapcsolja ki az X nevű Lux profilt, majd megadott idő után aktiválja újra. Ezáltal, ha a Waze új infót közöl, akkor világosabb lesz a kijelző, majd utána újra elsötétül. Akár azt is leprogramozhatod, hogy ezt csak akkor tegye, ha tartósan X km/h fölött mész. Így már érted az eseményfüggő, dinamikus fényerőszabályzást?
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Dettó az előzőnek. Szerintem marad is.
Sajnos sávasszisztens sem lesz itt.De online, és nem fagy, nem keres hálózatot.....
SÁVASSZISZTENS viszont jól jönne, és mind hasonló app egyről pórtolja?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz <Adamsky> #5476 üzenetére
Tulképp a Lux nem feltétlenül szükséges, mert a fénymérő szenzor kimeneti értékeit változókban letárolva, majd felhasználva is megoldható a dolog. De, nem egyszerű, mert a szenzor konkrét lux számértékeket ad kimenetként, a kijelző fényerőt viszont százalékban kell megadni. Szóval, még párosításokat is létre kell hozni a változókban. Én inkább a Luxot választottam.
[ Szerkesztve ]
-
Taybore
aktív tag
válasz fant0mi #5479 üzenetére
Sebességhatárok sincsenek még 100%-osan kész, de azt már hónapok óta (kb fél éve) támogatja a szerkesztő, hogy előre be tudtuk állítani, mielőtt aktiválták volna. Igazából az x %-os országos főút lefedettség volt a kritérium, hogy mikor kapcsolják be a kijelzését.
A sávasszisztens viszont még szóba se került a a fejlesztendők között, így a béta szerkesztő se tudja még, úgyhogy szerintem idén már nem nagyon lesz ilyen benne. Nekem mondjuk annyira nem is hiányzik, talán csak 1-2 helyen. Ahol nagyon kell ott okosan meg lett oldva a kereszteződés megrajzolása, hogy időben mondjon "tarts jobbra/balra"-t és utána még egyszer "fordulj jobbra/balra"-t is. -
sztanozs
veterán
Tegnap megint produkálta a "lyukas" utat a waze. Most (ugyanazon a szakaszon, ahol a múltkor) a Szár és Bodmér közötti útszakasz tűnt el a navigációból.
Ráadásul amikor kiszálltam és kikapcsoltam (igazából nem lőtem ki, csak home gomb), kétszer is pittyegett, hogy újratervez. Csak azután hagyta abba, hogy kézzel kilőttem a futó alkalmazások között.JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
fant0mi
őstag
válasz viktorhu #5484 üzenetére
Mas a terkep felepitese, bar biztos lehetne konvertalni valahogy. De ahogy Taybore irta nem tamogatja a terkepszerkeszto sem. Egyelore annyi van, hogy csatlakozo utaknal engedelyezett-e a rakanyarodas vagy sem. Ebbol nehez kihozni egy savasszisztenst, meg logikai szinten is. Nagyon fel kene turbozni.
Eddig jol elvagyok amugy nelkule kritikus helyeken meg az adott szereny eszkozokkel jol meg vannak oldva a csomopontok. En inkabb odafigyelek a tablakra. A savasszisztens meg a jovo zeneje. Egy eve meg a sebesseghatarok is az volt, ma meg a vilagon az elsok kozott hasznaljuk, respect a szorgalmas terkepszerkesztoknek. -
fant0mi
őstag
válasz huliganboy #5487 üzenetére
Nyomsz egy narancssarga gombot, terkephiba, altalanos terkephiba. En igy szoktam.
Meg annak a megjegyzesebe beirom a sebesseghatart, aztan vissza sem nagyon kerdeznek, hogy mi volt a pontos problema, latjak hogy mit szerettel volna. -
Taybore
aktív tag
válasz huliganboy #5487 üzenetére
Igen, vagy sima térképhibaként jelented, vagy valamilyen egyéb csatornán (pl FB, vagy ide is írhatod)
[ Szerkesztve ]
-
huliganboy
addikt
Köszi srácok!
-
viktorhu
veterán
válasz fant0mi #5486 üzenetére
Tényleg respect a szerkesztőknek És nekik köszönhetően elképesztő trükköket tud a Waze, pl. benzinkúton keresztül csatlakozni be egy útra Az is biztos, hogy a sávasszisztens nagyon sok szerkesztési terhet adna, már a sebességkorlát-történet is kockázatos, mert nagyon gyorsan változik.
De pl. a google térkép használja a waze-jelentéseket - nem egyszer csinált nekem olyat, hogy kiírta, hogy útvonalat változtat, mert a Waze szerint ott dugó van. A google-nak meg óriási térkép, fénykép és forgalomfigyelő adatbázisa van, ráadásul előre jelezni is képes historikus adatok alapján.
Jó lenne, ha kiépülhetne egy kétirányú interface, hogy a Waze is használhassa a Google adatait, hogy ne minden a lelkes szerkesztők dolga legyen.
-
Ybron
senior tag
Csak nekem tűnt el a benzinkút bar a jelentésekből? Akartam frissíteni üzemanyag árat, de nincs ott.
Most nézem a beállításoknál se találom. Emlékszem be lehetett állítani a preferált özemaynagot.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
A most élesített fix trafik vajon benne lehet az adatbázisban?
Megyek Bp-re és elég balfék vagyok nagyfaluban, nem a gyorshajtástól tartok, hanem inkább a záróvonal átlépésétől -
simico
tag
Jajj, hétvégén egy kissé megszivatott a Waze. Észak-Pestről a Hármashatár-hegyre mentünk. Én mindig a Árpád hídról a Pacsirtamező utca - Lajos utca - Szépvölgyi út útvonalon szoktam menni, mert ez egyszerű, viszonylag gyors (csak a Lajos - Szépvölgyi kereszteződésnél szokott kis sor lenni), a Szépvölgyi végig egyenletes enyhe emelkedő.
Most véletlenül hallgattam a navira, ami ezen az útvonalon vitt: Pacsirtamező u. - Kiscelli u. - Kolostor u. - Remetehegyi út - Nyereg út - Szépvölgyi út. Ez javarészt 30-as (konkrét korlátozás vagy csak az útviszonyok miatt egyébként se lehet többel menni), baromi meredek és hajtűkanyaros (gyerek konkrétan félt), ráadásul teljesen értelmetlenül megmászatja az emberrel a Mátyás hegyet (egyik oldalán fel, hogy aztán a másik oldalon lemenj a Szépvölgyi útra, ahonnan aztán megint fel a Hármashatár-hegyhez). Egyáltalán nem gyorsabb a Lajos - Szépvölgyihez képest és teljesen értelmetlen is. Hazafele be se kapcsoltam a navit, mentem a jól megszokott normális útvonalamon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest