Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili17
tag
Jaa az más, ha a sebességmérő sem látszik az known bug. Akkor ne is várd a sebességhatár kijelzést, mivel abban jelenik meg.
Vagyis hát várd, egy következő verzióban, ami remélhetőleg nincs messze, a jelentéses bug miatt is fájó pont.
Van akinek az újraindítgatása a Waze-nek felhozta a sebességmérőt, de én biztos nem szórakoznék ezzel. -
Szili17
tag
válasz
fant0mi #5343 üzenetére
Köszi! Beállítottam.
(#5344) 66zio:
Hmm, szóval a sebességmérő látszik, de nincs körülötte ez a kör?Vagy az igen, csak a figyelmeztetés nem jelenik meg? Én sebességkorlát átlépésekor meg 10%-kal fölötte beállítással próbáltam, nekem ment úgy. Te csak a +5%-kal próbáltad? (bár fura lenne ha csak azzal nem menne, de én már nem lepődöm meg semmin)
iOS-en most valami ilyesmi (Google ezt dobta ki, de Droidon is hasonlatos)
Az újratelepítés előtt én megpróbálkoznék azzal hogy kapcsolgatom kicsit a beállításokat ki-be és megnézném hogy változik-e valami.(#5347) zoo8800:
Intézkedtem, köszi! -
zoo8800
veterán
Térképszerkesztő Urak,
Cigánd és Dombrád között 22 éve nem jár komp, de a Waze szerint jár. Javítani kellene.
Köszi -
albandy
tag
Üdv.
Ha valakinek nem tetszik a színséma, akkor ezzel a progival meg lehet változtatni.
Még a vonalvastagságokat is !
[link] -
fant0mi
őstag
válasz
canniball #5340 üzenetére
Nezd meg az alternativakat! Mikor tervezel, s mielott ranyomsz, hogy Ide, van ott egy gomb, hogy alternativak vagy mas utvonalak vagy ilyesmi. De ezt elo lehet hozni tervezes utan is vagy akar utkozben is.
Ott latod, hogy az egyes valtozatok mennyi idot es tavolsagot igenyelnek. En ha videkrol jovok, meg az M0 elott le szoktam kerni, hatha valtozott kozben a forgalmi helyzet. Illetve 2 perc nyeresegert nem kerulom meg fel Budapestet. -
Szili17
tag
Szia! Ha a sebességmérőt nem kapcsolod ki (Beállítások/Sebességmérő), (mivel azon a UI elemen van kijelezve a határ is) akkor megjelennek mindenféle opciók amiket be lehet kapcsolgatni.
- Sebességmérő megjelenítése (ez az alap ugye, ha ez off, akkor a többi nem látszik)
- Sebességkorlát megjelenítése
- Figyelmeztető hangjelzés
- Mikor figyelmeztessen.
Alapból az óra körül megy körbe a csík és az jelzi azt, hogy mennyire vagy még a korláttól (pl 30-cal haladva 60-as zónában egy félköröd van). Ha beállítod hogy szóljon ha túlléped, akkor a megadott %-os túllépésnél hangjelzés van meg feldob egy szokványos sebességkorlátozás táblát, benne a korlát értékével.
Egy kivétel van, ha olyan úton haladsz ahol nincs megadva sebességkorlát adat, de ilyen főút gyakorlatilag nincs Magyarországon.Elejét véve a népszerű kérdéseknek:
Nem, nem lehet állandóra bekapcsolni, igen nekem is tetszene ha lenne egy kapcsoló erre is és igen, csak százalékos túllépést lehet megadni, abszolút értéket nem, de nem nem én fejlesztem az appot és igen, már felvetődött ötletként több ember részéről, több országból. -
canniball
nagyúr
válasz
canniball #5288 üzenetére
Ma a visszaútra inkább feltettem a 3.9.7-t.
1. A traffi-kezelésben ez sem jobb: a mobil egységeket jó előre kiteszi a képernyőre de csak akkor szól ha már közel van az ember; a fixeket pedig szinte csak akkor jelenítette meg amikor már kb. ott voltam előtte. A 4-es legalább időben kirajzolta.
2. Fagyás egy sem volt.Ellenben lezárt képernyő esetén ez is rendszerint eltűnt.
3. Nem tudom miért, de a 4-es valahogy jobban kézreesett. Csak azok a folytonos fagyások ne lennének...Ha már említettétek a tervezés módját. Én ha nem kifejezetten oda megyek hanem csak áthaladok Budapesten az általában ÉK-DNy irányba szokott történni, mivel nem különösebben rajongok az M0-ért a városon szoktam átvágni (a Google térkép is erre szokott navigálni). Szombaton viszont hallgattam a Waze-re és az általa tervezett úton, az M0-n kerültem; gondoltam azért visz arra mert a városban már beindult az ünnep előtti őrület (bár így utólag belegondolva délelőtt fél 9 körül még lehet nem volt ilyesmi). Viszont ahogy írtátok, akkor lehet csak pár perc előnyért kerültetett velem egy jó nagyot?
66zio!
Mutatja az, csak be kell kapcsolni; valami sebesség nevű menüpontban tudod megtenni (lehet a haladó menüben lakik). Pontosan már sajnos nem emlékszem, a 3-asnak pedig más a menüje. -
66zio
aktív tag
Igaz én nem használtam a régi verziót, de nekem az újjal nincs problémám. Még egyszer sem fagyott. Tudom még nem mentem olyan sokat csak kb 2xx kilómétert. Egyetlen bajom, hogy nem mutatja az a sebességes dolgot mint az iOS-es verziónál.
-
lacy86
addikt
Most mar nalam is behulyult a WAZE!
Van amikor hosszabb uton akar vinni de van ugy, hogy rovidebb!
Semmilyen baleset, utzar, javitas nem szol kozbe.Ma is jottunk haza Tata-rol es egy hosszabb uton akart hozni.
Mondom akkor a regi uton megyunk Csilla-> at is tervezte gyorsan
-
viktorhu
veterán
válasz
merqree #5324 üzenetére
Nekem is csak apró hibák vannak. Nincs fagyás, nincs probléma a ráközelítéssel, inkább csak olyan dolgokat csinál, hogy pl. kézzel kell éjszakai módba tennem (alapból automatikusra van állítva, de nem mindig vált át magától), egyszer meg úgy navigált, hogy alul nem jelentek meg közben az információk (távolság, eta stb), csak egy szürke sáv volt.
-
apaszka
veterán
Jött frissítés mailbe.
-
pixelmester.
aktív tag
Fuuu, annyian szídjátok az új verziót, h én már nem is merem nagyon használni, bár én semmi rosszat nem tapasztaltam. Csak simán meguntam, szóval most tesztelgetem a here-t, a sygic-et és a tomtom-ot.
Kell a változatosság. Meg rájöttem, h idegileg sokka jobbna megvisel, h látom a tárképen, h be van dugulva. Míg ha csak úgy megy egy offline navi, akkor szépen hátredőlök, és nyugi van, nincs idegeskedés... ráadásul nem kell a rekfőrendőrös kisutcákban rallyzni. Hozzáteszem, az offline naviknak is mind van online forgalmi adatszolgáltatásuk, bár gyanítom ezek sokkal kisebb adatbázisból dolgoznak, mint a waze.
Mindegyiknek vannak előnyei is meg hibái is. De számomra a waze sem tökéletes. De azért 4 naviból már össze lehetne gyúrni egy jót. -
emre33
addikt
válasz
Juditta_56 #5321 üzenetére
Nem mindig közel akarom látni az útvonalat!
Közel nem látni a környező tájat!3.9.x verzióban tökéletes működik az auto nagyítás. Ezt szeretnénk, nem a funkció kikapcsolását.
-
Juditta_56
aktív tag
Sziasztok!
Hogy ne csak negatívum legyen:
Ma reggel hazafelé navigálva megálltam egy trafiknál, nem volt nyitva.Kerestem egy másikat az erre való appal, rákérdezett, hogy odanavigáljon-e, ott volt a lehetőségek között a Waze is, rányomtam. Rezzenéstelenül odavitt, majd haza, mintha mi sem történt volna. Tehát a Waze-ben nem kellett beállítani semmit (köztes pont). Lehet, hogy ez csak nekem újdonság, de tetszik!
A másik, amire rájöttem, hogy ha kinagyítom a térképet, vagy éppen összébb csukom, az úgy marad, és a következő bekapcsoláskor ugyanazt a nagyítást mutatja. Az „Auto közelítés kikpcsolva”-ra van állítva.
Nem lehet, hogy ez többeknél megoldaná a sokat szidott túl nagy vagy túl kicsi zoomot? -
lac14548
aktív tag
Régebbi verziók letöltését hol lehet megtalálni?
-
Ybron
senior tag
Nekem ma kivételesen a 280km alatt nem volt fagyás, bár igaz, hogy kb 4x telepítettem újra.
-
fant0mi
őstag
Ujat.
Egy dolog miatt hasznalom azt: a nagyobb betumeret tok jo, igy mar latom is. Egyebkent visszamentem volna 3.9-re. Ott figyel a regi apk az sd kartyan, ha felb*a az agyam az uj, akkor ket perc alatt visszateszem a regit. -
fant0mi
őstag
Az, hogy ha navigalas kozben van egy telefonhivas, s utana a Waze csak keresi a halozatot az Waze hiba vagy Android hiba?
A Wazebol ki-belepes oldja csak meg a problemat ilyenkor. -
apaszka
veterán
válasz
radi8tor #4919 üzenetére
Droidon is vacak!
Vissza is raktam a régi verziót!
Adtam én neki lehetőséget még tegnap is! Jött mailban egy frissítés! De dettó vacak!
Így ment vissza a régi!
Onnantól hibamentesen volt 400 km !Szóval az új nem jó,és nem szabadott volna kiadni! Tesztelőknek egy-két hónapra,de a Playre?
Nálam olyan dolgokat művel,hogy mikor egy Pécsett levő utcáb megyek,már ő 2 vel arrébb jár! Ja,hogy az egyirányú? Nemérdekli,20 másodpercig.
Mikor felébred,már késő!
Szóval használhatatlan! itt is!Érdekes mert a régit megállva vissza raktam ott azonnal,és magához-térve hibátlanul működött végig!
-
-
Szili17
tag
válasz
kotibus #5300 üzenetére
Szia!
Tervezel egy utat, amikor megvan, akkor bal oldali menü (balról besöpröd vagy a Waze gomb), keresés, üzemanyagtöltő állomások és árak, itt megjelenik az útvonal mentén a sok kút. Ha beállítottál kedvenc márkát akkor azok és az árak mit kiír a jobb oldalon (minden listaelemhez) az a beállított üzemanyag típusa (ugye beállítások/üzemanyagtöltő állomások alatt). Ha rányomsz az egyik találatra akkor kiírja a hely adatait (vagyis a kútét, többi ár stb), illetve ha a térképre nyomsz akkor látod hogy melyik hol van, ilyen kis ikonokkal, meg alatta az ár.
A listás nézetben az ár felett a kút távolsága van tőled és igen a "x perc kitérő" az rosszul működik Androidon, nem a tervezett úttól nézi, hanem az aktuális pozíciódtól, tudnak a hibáról és már dolgoznak rajta. -
emre33
addikt
Tegnap vezettem 230 Km-t.
Waze fagyások száma 5!
Köszönöm, én többet nemkérek 4 verzióból!
-
kotibus
csendes tag
Bocs!
Elindulás előtt gondoltam, hogy tervezni tudjam a tankolás helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Androidos tablet topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Robot fűnyírók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest